926 Απ: ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ!!!! Πεμ Ιουν 30, 2011 5:43 am
Vivian
Πρωταγωνιστής!!
MariaM έγραψε:
Προσκυνωωωωω!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
MariaM έγραψε:
πατάς εκεί ση κοπέλα καιμετά επάνω δεξια έκει που λεει σύνδεσηbaby-m έγραψε:εχω ενα κολληματακι θελω να μπω στο Chat και δεν βρισκω την πορτα!!!!
Κατι κανω λαθος ?
Πρεπει να κανω καπου εγραφη???
baby-m έγραψε:βανια μια λευκη σελιδα μου εμφανιζει χωρις επιλογες....
θελω Chaaaaaaaaaat
και μιας και ειναι και η πρωτη μου εγγραφη εδω ας κανω κι εγω μια αφιερωση....μη παει ο νουσας πουθενα τα ονοματα και η καταστασεις ουδεμια σχεση εχουν με την πραγματικοτητα!!!
baby-m έγραψε:βανια μια λευκη σελιδα μου εμφανιζει χωρις επιλογες....
θελω Chaaaaaaaaaat
και μιας και ειναι και η πρωτη μου εγγραφη εδω ας κανω κι εγω μια αφιερωση....μη παει ο νουσας πουθενα τα ονοματα και η καταστασεις ουδεμια σχεση εχουν με την πραγματικοτητα!!!
baby-m έγραψε:αμ δε!!!
παταω εκει που λεει μπες στο Chat και μου ανοιγει μια λευκη σελιδα χωρις επιλογες!!!!!
baby-m έγραψε:αν δειτε και δεν απανταω να ξερετε οτι σουταρα τολαπιτοπ στο ντουβαρι.....
τα νευρα μου
λοιπον παω εκει που ειναι το κοριτσακι παταω και μου εμφανιζει μια λευκη σελιδα χωρις καμια επιλογη απλα πανω πανω λεει "πρεπει πρωτα να συνδεθειτε στο Chat box"
αυτο ειναι ολο...
και τιποτα αλλο!!!
τι κανω λαθος μη χ....?
baby-m έγραψε:και ναι μου ανοιξε η μπλε γραμη και ολα καλως..
τελικα δεν ειμαι στραβη οντως κατι δεν πηγαινε καλα!!
Η σελιδα που ανοιξε τωρα δεν εχει καμια σχεση με αυτην που ανοιγε πριν!!
Μηπως εχει να κανει με των αριθμο των ποστ? Τες παμου αρκει που μπηκα..Ευχομαι ναμηνξανα κολλησει και να τα λεμε κι εκει!!
natali-maria έγραψε:ΕΓΩ ΦΕΥΓΩ...ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ... ?
baby-m έγραψε:Δεν ξερω αν σαχτηκε απο μοναχο του που λεει καιη γιαγια μου ή αν η Maria-m ως καλη νεραιδουλα το ταχτοποιησε μου ετσειλε εκει κατι ματζουνια στα πμ και σαχτηκε!!!!
α
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης