1 chat πως μπαίνω ; Τετ Ιουν 15, 2011 2:28 pm
βανια
Πρωταγωνιστής!!
κορίτσια θέλω τη βοήθεια σας . πως μπορώ να μπω στο chat ; πάω εκεί που είναι η κοπέλα αλλά όταν ανοίγει γράφει κάτι άσχετο. άντε πείτε να μπαίνουμε να τα λέμε
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
βανια έγραψε:κορίτσια θέλω τη βοήθεια σας . πως μπορώ να μπω στο chat ; πάω εκεί που είναι η κοπέλα αλλά όταν ανοίγει γράφει κάτι άσχετο. άντε πείτε να μπαίνουμε να τα λέμε
βανια έγραψε:κορίτσια θέλω τη βοήθεια σας . πως μπορώ να μπω στο chat ; πάω εκεί που είναι η κοπέλα αλλά όταν ανοίγει γράφει κάτι άσχετο. άντε πείτε να μπαίνουμε να τα λέμε
Μιλουπακι έγραψε:μπα ναταλια μου για νανι πηγαινα και ειπα να βοηθησω λιγο, εχω να ξυπνησω πρωι να γραψω τον μικρο δημοτικο
πατα πανω στην κοπελα κ μετα στα δεξια λεει καπου συνδεσει κ πατας πανω...αν κ με δυσκολεψε λιγο κατι εβγαζε μπροστα αλλα οκ μετα...βανια έγραψε:κορίτσια θέλω τη βοήθεια σας . πως μπορώ να μπω στο chat ; πάω εκεί που είναι η κοπέλα αλλά όταν ανοίγει γράφει κάτι άσχετο. άντε πείτε να μπαίνουμε να τα λέμε
Μιλουπακι έγραψε:καλε βανια θα μπεις στο τσατ να φυγω η γυναικα να δω οτι το καταλαβες
NeNaKi_Gr έγραψε:Σωστή η παρατήρηση!
Απο αύριο ΜΕΣΑ και γω... γιατί τώρα πάω να την ξαπλάρω... πόνεσε η κοιλιά μου... τόσα μούσμουλα έφαγα πάλι $#%#@%$#%#%
Απο αύριο τσατάρουμε όλες κυρίες μου
βανια έγραψε:ευχαριστώ κόρες τα κατάφερα οπότε απο το βράδυ είμαστε οκει
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης