1 μια αληθινη ιστορια Πεμ Ιουν 16, 2011 1:11 pm
Αnna1975
Η ψυχή της παρέας!
μια φορα κι ενα καιρο, ενα παιδι ηταν η σειρα του να γεννηθει και να ερθει στην γη.
μια μερα το παιδι ρβτησε το θεο.
μουλενε οτι θα με στειλεις στην γη αυριο αλλα πως θα ζησω εκει τοσο μικρο και αβοηθητο
ο θεος απαντησε
μεσα στους τοσους αγγελους εχω διαλεξει εναν και για σενα.θα σε περιμενει και θα σε φροντιζει στην γη.
αλλα(ειπε το παιδι)εδω στον παραδεισοδεν κανω τιποτε αλλο απο το να τραγουδαω και να γελω
μονο αυτα χρειαζομαι για να ειμαι ευτιχισμενο.
ο θεος ειπε
οαγγελοος θα σου τραγουδα καθε μερα.θα νιωθεις την αγαπη του αγγελου και θα εισαι ευτυχισμενο.
ομως (ειπε το παιδι)πως θα μπορω να καταλαβαινω οταν οι ανθρωποι μου μιλουν,αφου δεν ξερω την γλωσσα τους
αυτο ειναι ευκολο (ειπε ο θεος ο αγγελος σου θα σου λεει τις πιο ομορφες και γλυκες λεξεις που ακουσες ποτε σου.
το παιδι κοιταξε ψηλα στο θεο και ειπε
και τι θα κανω οταν θελω να μιλησω σε Εσενα
οθεος χαμογελασε στο παιδι και του ειπε
ο αγγελος σου,θα σου βαλει τα χερια μαζι και θα σου δειξει πως θα κανεις την προσευχη σου.το παιδι τοτε ειπε
εχω ακουσει οτι στην γη υπαρχουν κακοι ανθρωποι .πως θα με προστατεψεις
ο θεος εβαλε το παιδι στην αγκαλια του λεγομντας:
ο αγγελλος σου θα σε προστατεψει -ακομα κι αν σημαινει το δικο του κακο
το παιδι ηταν λυπημενοκαι ειπε στο θεο
αλλα θαειμαι παντα λυπημενο επειδη δεν θα μπορω να σε βλεπω πλεον
ο θεος αγκαλιασε το παιδι
ο αγγελος σου θα σου μιλα παντα για μενα και θα σου δειξει το δρομο να ερθεις πανω σε μενα ,παρολο που εγω θα ειμαι παντα διπλα σου.
εκεινη τη στιγμη ηταν απολυτη γαληνη στον παραδεισο αλλα φωνεςαπο τη γη μπορουσαν ηδη να ακουστουν.
το παιδι αμεσως ρωτησε απαλα:
Ω θεε μου, αν ειναι να φυγω τωρα ,πες μου σε παρακαλω το ονομα του αγγελου μου.
ο θεος απαντησε
το ονομα του αγγελου σου δεν ειναι σημαντικο
εσυ απλα θα την φωναζεις ΜΑΜΑ!
ΣΟΡΡΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΤ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΞΙΖΕ ΤΟ ΚΟΠΟ.ΕΒΑΛΑ ΤΟ ΤΙΤΛΟ ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ .ΟΤΑΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑ ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΝΙΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙς
μια μερα το παιδι ρβτησε το θεο.
μουλενε οτι θα με στειλεις στην γη αυριο αλλα πως θα ζησω εκει τοσο μικρο και αβοηθητο
ο θεος απαντησε
μεσα στους τοσους αγγελους εχω διαλεξει εναν και για σενα.θα σε περιμενει και θα σε φροντιζει στην γη.
αλλα(ειπε το παιδι)εδω στον παραδεισοδεν κανω τιποτε αλλο απο το να τραγουδαω και να γελω
μονο αυτα χρειαζομαι για να ειμαι ευτιχισμενο.
ο θεος ειπε
οαγγελοος θα σου τραγουδα καθε μερα.θα νιωθεις την αγαπη του αγγελου και θα εισαι ευτυχισμενο.
ομως (ειπε το παιδι)πως θα μπορω να καταλαβαινω οταν οι ανθρωποι μου μιλουν,αφου δεν ξερω την γλωσσα τους
αυτο ειναι ευκολο (ειπε ο θεος ο αγγελος σου θα σου λεει τις πιο ομορφες και γλυκες λεξεις που ακουσες ποτε σου.
το παιδι κοιταξε ψηλα στο θεο και ειπε
και τι θα κανω οταν θελω να μιλησω σε Εσενα
οθεος χαμογελασε στο παιδι και του ειπε
ο αγγελος σου,θα σου βαλει τα χερια μαζι και θα σου δειξει πως θα κανεις την προσευχη σου.το παιδι τοτε ειπε
εχω ακουσει οτι στην γη υπαρχουν κακοι ανθρωποι .πως θα με προστατεψεις
ο θεος εβαλε το παιδι στην αγκαλια του λεγομντας:
ο αγγελλος σου θα σε προστατεψει -ακομα κι αν σημαινει το δικο του κακο
το παιδι ηταν λυπημενοκαι ειπε στο θεο
αλλα θαειμαι παντα λυπημενο επειδη δεν θα μπορω να σε βλεπω πλεον
ο θεος αγκαλιασε το παιδι
ο αγγελος σου θα σου μιλα παντα για μενα και θα σου δειξει το δρομο να ερθεις πανω σε μενα ,παρολο που εγω θα ειμαι παντα διπλα σου.
εκεινη τη στιγμη ηταν απολυτη γαληνη στον παραδεισο αλλα φωνεςαπο τη γη μπορουσαν ηδη να ακουστουν.
το παιδι αμεσως ρωτησε απαλα:
Ω θεε μου, αν ειναι να φυγω τωρα ,πες μου σε παρακαλω το ονομα του αγγελου μου.
ο θεος απαντησε
το ονομα του αγγελου σου δεν ειναι σημαντικο
εσυ απλα θα την φωναζεις ΜΑΜΑ!
ΣΟΡΡΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΤ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΞΙΖΕ ΤΟ ΚΟΠΟ.ΕΒΑΛΑ ΤΟ ΤΙΤΛΟ ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ .ΟΤΑΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑ ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΝΙΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙς