26 Απ: ΣΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ Τρι Ιουν 21, 2011 2:11 am
Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Carrie έγραψε:Αυτό φαντάστηκα και εγώ. Για τον ΟΑΕΔ όμως τι ισχύει?
Για τις κανονικά αδειούχες δυστυχώς δεν ξέρω αλλά υπάρχει σχετικό θέμα. Αν το βρω θα το παραθέσω.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Carrie έγραψε:Αυτό φαντάστηκα και εγώ. Για τον ΟΑΕΔ όμως τι ισχύει?
Athin@ έγραψε:Carrie έγραψε:Αυτό φαντάστηκα και εγώ. Για τον ΟΑΕΔ όμως τι ισχύει?
Για τις κανονικά αδειούχες δυστυχώς δεν ξέρω αλλά υπάρχει σχετικό θέμα. Αν το βρω θα το παραθέσω.
ΝΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΦΑΝΩ ΧΑΖΗ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΙΜΟΥΝ ΩΡΟΜΙΣΘΙΑ ΕΠΕΡΝΑ 6,44 ΤΗΝ ΩΡΑ ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΑΣΧΕΤΑ ΕΓΩ ΤΙ ΕΠΕΡΝΑ ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΟΥΜΕ 6,44*4=25,76 ΤΗΝ ΜΕΡΑ 25,76*56=2954,56ΣΑΝ ΠΟΛΛΑ ΜΟΥ ΦΕΝΟΝΤΑΙAthin@ έγραψε:bouki έγραψε:
ΟΚ ΣΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΑΕΔ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΑ ΤΙ ΠΕΡΝΟΥΜΕ?
Καλέ στα έγραψα παραπάνω! (στο ποστ νούμερο 15)
ΛΑΘΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ1442,56bouki έγραψε:ΝΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΦΑΝΩ ΧΑΖΗ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΙΜΟΥΝ ΩΡΟΜΙΣΘΙΑ ΕΠΕΡΝΑ 6,44 ΤΗΝ ΩΡΑ ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΑΣΧΕΤΑ ΕΓΩ ΤΙ ΕΠΕΡΝΑ ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΟΥΜΕ 6,44*4=25,76 ΤΗΝ ΜΕΡΑ 25,76*56=2954,56ΣΑΝ ΠΟΛΛΑ ΜΟΥ ΦΕΝΟΝΤΑΙAthin@ έγραψε:bouki έγραψε:
ΟΚ ΣΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΑΕΔ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΑ ΤΙ ΠΕΡΝΟΥΜΕ?
Καλέ στα έγραψα παραπάνω! (στο ποστ νούμερο 15)
ΑΘΗΝΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΜΕ ΕΧΕΙ ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΕΠΙΔΟΜΑ 18,17 ΑΥΤΟ ΠΙΑΝΕΤΕ Η ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ?Athin@ έγραψε:Επειδή δεν υπολογίζουν ακριβώς το ημερομήσθιό σου αλλά βγάζουν ένα ποσοστό επι αυτού και το αποτέλεσμα είναι το ημερίσιο επίδομά σου, θα σου βγάλω δύο ποσά αλλά μην τα υπολογίζεις ακριβώς.
Θα βγάλω τα ποσά βάσει του τι είχα πάρει εγώ και με την απλή μέθοδο των τριών θα σου πω τα αποτελέσματα:
ΕΠΙΔΟΜΑ ΚΥΟΦΟΡΙΑΣ:
12,88 * 56 = 721,28
ΕΠΙΔΟΜΑ ΛΟΧΕΙΑΣ:
14,16 * 63 = 892,08
Περίπου αυτά θα πάρεις. Αν δεν έχει αλλάξει κάτι απο τότε.
Επαναλαμβάνω μην βασίζεσαι στα αποτελέσματα που σου έβγαλα εγώ απλώς να έχεις μία εικόνα. Αυτά θα έπαιρνα εγώ αν είχα το ημερομίσθιό σου τότε.
bouki έγραψε:
ΑΘΗΝΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΜΕ ΕΧΕΙ ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΕΠΙΔΟΜΑ 18,17 ΑΥΤΟ ΠΙΑΝΕΤΕ Η ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ?
desT έγραψε:Επειδή τώρα ξαναμπήκα και είδα τις ερωτήσεις σας για τον λογ/σμό τραπέζης στο ΙΚΑ και το ξαναέλεγξα σας λέω ότι έκανα λάθος.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΜΟΝΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ, ΑΡΚΕΙ ΕΝΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ.
Σας παραθέτω κάτω το κείμενο με τα δικαιολογητικά όπως το κοινοποίησε σε μας το τμήμα μισθοδοσίας μας:
Από 6/6/2011, αλλάζει η διαδικασία καταβολής Παροχών Ασθενείας ΙΚΑ-ΕΤΑΜ. Οι καταβολές σε χρήμα θα γίνονται πλέον μόνο με πίστωση του τραπεζικού λογαριασμού του δικαιούχου. Για να μπορέσουνοι ασφαλισμένοι να πληρωθούν θα πρέπει να έχουν δηλώσει τον αριθμό του τραπεζικού τους λογαριασμού, στον οποίο θα πιστώνεται κάθε φορά το δικαιούμενο ποσό παροχών.
Οι ασφαλισμένοι θα πρέπει να προσέλθουν στα Υποκαταστήματα του ΙΚΑ προσκομίζοντας τα παρακάτω δικαιολογητικά:
1. Θεωρημένο Βιβλιάριο Υγείας
2. Αστυνομική Ταυτότητα ή Διαβατήριο σε ισχύ και 1 φωτοτυπία
3. Βιβλιάριο Τραπεζικού Λογαριασμού και μία φωτοτυπία του
4. Πρόσφατο λογαριασμό ΔΕΗ ή ΟΤΕ
Ελπίζω να σας κατατόπισα.
ΑΚΡΙΒΟΣ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΕΧΩ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΠΙΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙCarrie έγραψε:desT έγραψε:Επειδή τώρα ξαναμπήκα και είδα τις ερωτήσεις σας για τον λογ/σμό τραπέζης στο ΙΚΑ και το ξαναέλεγξα σας λέω ότι έκανα λάθος.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΜΟΝΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ, ΑΡΚΕΙ ΕΝΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ.
Σας παραθέτω κάτω το κείμενο με τα δικαιολογητικά όπως το κοινοποίησε σε μας το τμήμα μισθοδοσίας μας:
Από 6/6/2011, αλλάζει η διαδικασία καταβολής Παροχών Ασθενείας ΙΚΑ-ΕΤΑΜ. Οι καταβολές σε χρήμα θα γίνονται πλέον μόνο με πίστωση του τραπεζικού λογαριασμού του δικαιούχου. Για να μπορέσουνοι ασφαλισμένοι να πληρωθούν θα πρέπει να έχουν δηλώσει τον αριθμό του τραπεζικού τους λογαριασμού, στον οποίο θα πιστώνεται κάθε φορά το δικαιούμενο ποσό παροχών.
Οι ασφαλισμένοι θα πρέπει να προσέλθουν στα Υποκαταστήματα του ΙΚΑ προσκομίζοντας τα παρακάτω δικαιολογητικά:
1. Θεωρημένο Βιβλιάριο Υγείας
2. Αστυνομική Ταυτότητα ή Διαβατήριο σε ισχύ και 1 φωτοτυπία
3. Βιβλιάριο Τραπεζικού Λογαριασμού και μία φωτοτυπία του
4. Πρόσφατο λογαριασμό ΔΕΗ ή ΟΤΕ
Ελπίζω να σας κατατόπισα.
[/list]Πφφφ πάλι τα ίδια!!!Και εμέις δηλαδή που δεν έχουμε ούτε ΔΕΗ ούτε Νερό στο όνομα μας και ούτε ΟΤΕ αλλά Forthnet τι θα γίνει????Έλεος με αυτές τις ΔΕΚΟ της κακιάς ώρας!!!Όταν πήγα να ανοίξω λογαριασμό μισθοδοσίας στην Alpha μου είχανε δημιουργήσει ολόκληρο πρόβλημα γιατί είχα Forthnet και όχι ΟΤΕ!!!
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης