76 Απ: Μου μυρίζει Καλοκαίρι... Τετ Ιουν 22, 2011 4:36 am
αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πω,πω τέλειο!!!!!Μπράβο Μαράκι...είσαι πολύ προχώ χαχα!!!!!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
αλικακι έγραψε:
MariaM έγραψε:αλικακι έγραψε:
Χαχαχα, τώρα το ανακάλυψα! Τώρα από εδώ και πέρα θα σας μουρλάνω! Παντού γραφικά, επιγραφές και φωτάκια! Όπως η νταλίκες! Μαρίκα-νταλίκα, όβερ...
NeNaKi_Gr έγραψε:ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ
Ε δεν παίζεστε....!
Να ζήσει η νύφη και ο γαμπρός και η συμπεθέροι όλοι... (Όλοι???? Καθόλου σκόντο βρε παιδιά? Έτσι για γαμήλιο δώρο... κόφτε κάτι... τα χουβαρνταλίκια μας έφαγαν χαχαχαχαχαχαχα)
...Τώρα θα του έπαιζα τίποτις δαύτου τον κουζουλεμένου που έγραψε ετσά τον στίχο, αλλά έχε χάρη που είναι η ώρα μου η καλή... )
Ω ρε σύντεκνε... τράβα κανα δυό μπαλοθιές να στανιάρουμε.... χαχαχαχα απααα πααααα και δεν το σηκώνει το κλίμα μου... να με βρεί κανέναν τέτοιο να αποθάνω, να μην ξέρω απο πια πισω πόρτα να φύγω... Βάρβαρα αυτά τα σπορ για μένα... σκιάζομαι με τση κροτίδες...
Να μου κάνει στον θρησκευτικό κανέναν τέτοιο ο Νίκος, θα τον εσφάξω χαχαχαχαχα
ΏΠΑ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ Η ΓΕΝΕΤEIΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΤΗΣ!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ :p
Το κλασικό γαμήλιο κομμάτι που ανοίγει τον χορό στον Θρακιώτικο γάμο... χαχαχαχαχαχα
Αnna1975 έγραψε:
για σενα νενα η ωρα η καλη παντα ευτυχισμενοι
NeNaKi_Gr έγραψε:Χαχαχαχαχαχα... Ναι Μαράκι μου... Στην Ξάνθη γεννήθηκα και μεγάλωσα, αλλά η καταγωγή μου από πάππο προς πάππου είναι από το χωριό Κούπλια, στην Προύσα της Μ. Ασίας... και κάτω απο αυτές τις παραδόσεις είμαι και μεγαλωμένη, αλλά Θρακιώτης και Μικρασιάτης είναι πλέον σχεδόν το ένα και το αυτό
Πάντως, στον δικό μου γάμο θα ανοίξω τον χορό με μια Σούστα φυσικά, ως ένδειξη τιμής στον άντρα μου που είναι Κρητικός και στη συνέχεια έναν Σμερνέϊκο καρσιλαμά ως καλωσόρισμα για την οικογένεια μου! Ε να μην χάσουμε και μείς την ευκαιρία γιά...
Ε και μετά τα κλασικά... θα αρχίσουν τα καθιερωμένα πεντοζάλια απο την μια και ασίκικα τσιφτετέλια απο την άλλη... έτσι για να δέσει το γλυκό χαχαχχαχαχαχα
Πφφφφ Απλά πράματα δηλαδή.....
Γιατί???? Μια χαρά καλοκαιρινά τραγουδάκια είναι κι αυτά!!!
ΩΠΑΑΑΑΑΑΑ.... Τραγούδι αφιερωμένο σε μένα με όλη τη σημασία του Σμυρνέϊκου άσματος.... για να μην ξεχνιόμεθα...
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης