1 ζητειται πολιτικος μηχανικος... Πεμ Ιουν 30, 2011 6:20 am
mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
να μου εξηγησει σε ενα τριωροφο με αυλη και ταρατσα ποια ειναι τα δικαιωματα π.χ αυτος που μενει πανω πανω εχει πιο πολλα δικαιωματα στην ταρατσα κι εγω που μενω κατω πιο πολλα στην αυλη??!!!! θα σκοτωσω τη συνυφαδα μου με τον κουνιαδο μου που απο τη ζηλια τους δεν ξερουν με τι να ασχοληθουν..τωρα αυτος μας ζηταει να βγαλουμε τον καυστηρα απο κατω απο τη σκαλα που τον εχουμε γιατι λεει πως ειναι δικο του το μερος και το θελει ενω κανονικα εμεις μαθαμε πως ειμαστε ολοι παρανομοι γιατι σε ενα τριωροφο επρεπε να υπαρχει ενας καυστηρας!!! αντι να ειμαστε καλα ανοιξαμε δουλειες οχι τιποτα αλλο που να τον παω ολοκληρο καυστηρα???
δεν το περιμενα πως θα συναντουσα τετοια κακια αναμεσα σε αδερφια ουτε να του ζησει το μωρο του ειπε του αντρα μου και ερχομαστε μουρη με μουρη καθε μερα!!! κι ολα αυτα απο τη ζηλεια τους που εμεις εχουμε κοσμο καθε μερα και γελαμε ενω αυτοι ειναι μονοχνωτοι χωμενοι μεσα στη θρησκοληψεια τους ! ουστ ρε!
τελος παντων ξερει κανεις να μου απαντησει απεξω απεξω τι γινεται αν εχει το δικαιωμα να το κανει αυτο???
δεν το περιμενα πως θα συναντουσα τετοια κακια αναμεσα σε αδερφια ουτε να του ζησει το μωρο του ειπε του αντρα μου και ερχομαστε μουρη με μουρη καθε μερα!!! κι ολα αυτα απο τη ζηλεια τους που εμεις εχουμε κοσμο καθε μερα και γελαμε ενω αυτοι ειναι μονοχνωτοι χωμενοι μεσα στη θρησκοληψεια τους ! ουστ ρε!
τελος παντων ξερει κανεις να μου απαντησει απεξω απεξω τι γινεται αν εχει το δικαιωμα να το κανει αυτο???