Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
234 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 234 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
γεια σας κοριτσια...

πλησιαζουν τα 3α γεννεθλια του μικρουλη μου και ειμαι αρκετα προβληματισμενη

δεν ξερω αν θα καλεσω κοσμο η να παρουμε τον μικρο και να κανουμε μονι μας τα γεννεθλια του.

στα πρωτα του ειχαν ερθει ολοι..
στα δευτερα αρχισαν να λιγοστευουν
ο αδερφος μου η νυφη μου και η μια νονα του δεν ειχαν ερθει!!!!!

εχω θυμωσει πολυ με αυτους και ειμαι σιγουρη οτι ουτε και φετος θα ερθουν!!!!!

ξερω και τις δικαιολογιες που θα μου πουν
ταχα εχω δουλεια,δεν μπορω η ο αδερφος μου εχω το μωρο και ο μικρος ειναι ζωηρος

σκευτομαι να τα κανουμε μονοι μας!!!
η να τους καλεσω για να μην εχουν να μου πουν οτι δεν καλεσα και να δω ποιοι θα μας τιμησουν?????????

εχω ψυχραθει πολυ και δεν νιωθω καλα

ioannouli

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Καλημέρα! Εγώ στη θέση σου θα τους καλούσα μόνο και μόνο για να είμαι από πάνω και να μην μπορούν να μου προσάψουν κάτι μετά... Αν δεν έρθουν και φέτος... τότε ξέρεις τι θα κάνεις του χρόνου...

Επίσης θέλω να τονίσω... ότι όσο πάει και ομορφαίνει ο γιος σου! Να τον χαίρεσαι κοριτσάκι μου!

adeline

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εσύ κάνε την κίνηση να τους καλέσεις και αν δεν έρθουν, θα ξέρεις για του χρόνου ή αντίστοιχα για τα παιδικά πάρτυ που θα κάνουν εκείνοι...ότι δλδ δεν θα πας και εσύ, γιατί "ο μικρός σου είναι ζωηρός"...ίδιες δικαιολογίες...με τον ίδιο νόμισμα που λέμε...μόνο τότε θα το καταλάβουν ότι δεν τρως κουτόχορτο....κάλεσε φίλους σας με παιδάκια και δεν πειράζει ας μην έρθουν αυτοί που ξέρεις ότι δεν θα έρθουν....λίγοι και καλοί! Wink

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ
αυτο θα κανω!!!!

θα τους ενημερωσω ποτε θα κανω τα γεννεθλια και αν θελουν ας ερθουν...

να μην μου πουν μετα οτι δεν τους καλεσα κιολας!!!
αν και κατα την γνωμη μου η νονα και ο αδερφος μου θα επρεπε να ερθουν χωρις ιδιαιτερη προσκληση ετσι δεν ειναι??

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημέρα Αναστασία μου. Λοιπόν ειλικρινά για κάποια άτομα ξαφνιάζεσαι και στεναχωριέσαι και είναι λογικό ιδικά αν αυτά είναι από το δικό σου χώρο.Εσύ για το Σπυράκο και μόνο ενημερώσε τους ότι θα κάνεις τα γενέθλια την τάδε ημέρα και ώρα αν δεν έρθουν θα τους πάρεις τηλέφωνο και υα τους πειες :απογοητεύσατε τόσο εμένα και τον άντρα μου αλλά και το παιδί μου για μένα έχετε σβήσει σαν συγγενείς και απο εκει και πέρα συνέχισε με τον άντρα σου και το παιδάκι σου του χρόνου ο σπυράκος θα πηγαίνει παιδικό θα κάνει φίλους και εσυ νέες γνωριμίες και θα κάνεις τα γενέθλια εκεί που θέλεις εσύ .Τα πάρτυ με μικρούς φίλους είναι αυτά που θυμούνται και ευχαριστιούνται τα παιδιά

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ
βανια έγραψε:καλημέρα Αναστασία μου. Λοιπόν ειλικρινά για κάποια άτομα ξαφνιάζεσαι και στεναχωριέσαι και είναι λογικό ιδικά αν αυτά είναι από το δικό σου χώρο.Εσύ για το Σπυράκο και μόνο ενημερώσε τους ότι θα κάνεις τα γενέθλια την τάδε ημέρα και ώρα αν δεν έρθουν θα τους πάρεις τηλέφωνο και υα τους πειες :απογοητεύσατε τόσο εμένα και τον άντρα μου αλλά και το παιδί μου για μένα έχετε σβήσει σαν συγγενείς και απο εκει και πέρα συνέχισε με τον άντρα σου και το παιδάκι σου του χρόνου ο σπυράκος θα πηγαίνει παιδικό θα κάνει φίλους και εσυ νέες γνωριμίες και θα κάνεις τα γενέθλια εκεί που θέλεις εσύ .Τα πάρτυ με μικρούς φίλους είναι αυτά που θυμούνται και ευχαριστιούνται τα παιδιά

συμφωνω!!!!!!!!!!!!!!!

adeline

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ έγραψε:αυτο θα κανω!!!!

θα τους ενημερωσω ποτε θα κανω τα γεννεθλια και αν θελουν ας ερθουν...

να μην μου πουν μετα οτι δεν τους καλεσα κιολας!!!
αν και κατα την γνωμη μου η νονα και ο αδερφος μου θα επρεπε να ερθουν χωρις ιδιαιτερη προσκληση ετσι δεν ειναι??
σίγουρα πρέπει να έρθουν....θεωρείται δεδομένο αυτό...έχεις δίκιο Rolling Eyes

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ έγραψε:
βανια έγραψε:καλημέρα Αναστασία μου. Λοιπόν ειλικρινά για κάποια άτομα ξαφνιάζεσαι και στεναχωριέσαι και είναι λογικό ιδικά αν αυτά είναι από το δικό σου χώρο.Εσύ για το Σπυράκο και μόνο ενημερώσε τους ότι θα κάνεις τα γενέθλια την τάδε ημέρα και ώρα αν δεν έρθουν θα τους πάρεις τηλέφωνο και υα τους πειες :απογοητεύσατε τόσο εμένα και τον άντρα μου αλλά και το παιδί μου για μένα έχετε σβήσει σαν συγγενείς και απο εκει και πέρα συνέχισε με τον άντρα σου και το παιδάκι σου του χρόνου ο σπυράκος θα πηγαίνει παιδικό θα κάνει φίλους και εσυ νέες γνωριμίες και θα κάνεις τα γενέθλια εκεί που θέλεις εσύ .Τα πάρτυ με μικρούς φίλους είναι αυτά που θυμούνται και ευχαριστιούνται τα παιδιά

συμφωνω!!!!!!!!!!!!!!!

Και εγώ συμφωνώ! Και σε αυτό που λέει η Βάνια για τους συγγενείς (που δυστυχώς δεν τους διαλέγεις, εκτός απο τον νονό), αλλά και σε αυτό που λέει για τα παιδιά. Και επειδή τα παιδιά θέλουν παιδιά, είμαι σίγουρη ότι ο μικρος σου δεν θα θυμάται μεγαλώνοντας ότι δεν είχαν έρθει κάποιοι συγγενείς του στα γενέθλιά του και αυτό είναι το ευχάριστο. (Άσχετα αν αυτοί είναι αχάριστοι!)

????????

Επισκέπτης
ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ έγραψε:γεια σας κοριτσια...

δεν ξερω αν θα καλεσω κοσμο η να παρουμε τον μικρο και να κανουμε μονι μας τα γεννεθλια του.

ταχα εχω δουλεια,δεν μπορω η ο αδερφος μου εχω το μωρο και ο μικρος ειναι ζωηρος

η να τους καλεσω για να μην εχουν να μου πουν οτι δεν καλεσα και να δω ποιοι θα μας τιμησουν?????????

Ντροπη τους που δεν ηρθαν!!!Οχι, να τα κανεις μονη ή το πολυ πολυ να φωναξεις κανενα φιλικο ζευγαρι που τα παιδακια τους να παιζουν με το δικο σου. Και αν σου πουν κατι οι αλλοι (που το αποκλειω), πρωτον χε....κες, δευτερον μπορεις να το ριξεις στο οικονομικο... Ολοι τα εκοψαν φετος αλλωστε γι αυτο το λογο!!!!

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

να κανεις αυτο που αισθανεσαι και μη σε νοιαζει ποιος ερχεται αυτοι που σε αγαπανε θα ερθουνε αν παλι αυτο σε επηρεαζει τοτε καντε τα μονοι σας χωρις αγχος στο κεφαλι σας! να σου ζησει το αγορακι σου!!!!!

ΜΙΝΑ+μπεμπα

ΜΙΝΑ+μπεμπα
ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΡΘΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΕΙΣ ΝΟΝΑ Κ ΑΔΕΡΦΟΣ..ΑΛΛΑ Κ ΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΘΑ ΚΑΝΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕ ΤΟΥΣΤΟ ΕΙΠΑ Κ ΝΑ ΜΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΕΓΩ..

stardust

stardust
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Και γω πιστευω πως για να δειξεις οτι εισαι ανωτερη τους και παρολο που δεν σε τιμησαν περισυ εσυ τους καλεις!παντως αυτα τα ΄πρεπει' να μην ειχαμε στην ζωη μας θα ειμασταν πολυ ευτυχησμενη.

Αnna1975

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
για μενα αναστασια αυτο που πρεπει να κανεις ειναι οπως σου ειπαν και οι αλλες κοπελες .θα τους παρεις τηλεφωνο και αν δεν εμφανιστουν .θα τους ξεντροπιασεις και αυτο τελιωσε .και του χρονου το πας σε ενα παιδοτοπο καλας τα ατομα που θες εσυ και τα παιδι περναει και καλυτερα μην σκασεις για ατομα που δεν αξιζουν το σεβασμο σου .κοιτα μονο το κουκλακι σου

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Α, και να σου πω ότι δεν είσαστε καθόλου μόνοι σας! Εχετε την οικογένειά σας, ο ένας τον άλλο και όσους σας αγαπάνε! Wink Όταν διάβασα τον τίτλο θεώρησα ότι θα λείπει κάποιο μέλος της οικογένειας... Αλλά ευτυχώς έκανα λάθος! Νομίζω ότι έχετε ότι χρειάζεστε! Να περάσετε καλά "μονοι" σας και εύχομαι να είναι πάντα γερός και ευτυχισμένος ο μικρός σου!!!

mariloy

mariloy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΠΕΣ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΕΣΥ ΕΝΑ ΟΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ! ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ !!!! Crying or Very sad Crying or Very sad

maria2010

maria2010
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εσύ κάλεσε τους και ας κάνουν ότι θέλουν. Αν δεν θέλετε να κάνετε μόνοι σας τα γενεθλια γιατί δεν καλείτε τους φίλους σας;

markellajohny

markellajohny
πολλες φορες οι φιλοι ειναι καλυτεροι και απο τους συγγενεις. απλα ενημερωσε τους και οποιος θελει πραγματικα να ειναι διπλα σας, θα ειναι!!!πολυχρονος, να τον χαιρεσαι!!!

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ
ενημερωσα την νονα και μου ειπε οτι δεν ξερει αν θα ερθει γιατι πιθανον να μπει στο νοσοκοκομειο κατι που δεν το πιστευω γιατι και περσυ κατι ειχε...δηλαδη στα γενεθλια του μικρου παντα κατι εχει....

μιλησα και με τον αδερφο μου και μου ειπε δεν ξερει αν θα ερθει γιατι εχουν την μπεμπα
ε καλα μεχρι την μανα μας μπορουν λιγο πιο κατω που μενω εγω οχι????

δεν πειραζει εγω ενημερωσα!!!
απο εκει και περα θα ξερω πια τι θα κανω

αλλα ηθελα να ηξερα στα γενεθλια της μικρης θα ηθελε να μην παω?

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ έγραψε:ενημερωσα την νονα και μου ειπε οτι δεν ξερει αν θα ερθει γιατι πιθανον να μπει στο νοσοκοκομειο κατι που δεν το πιστευω γιατι και περσυ κατι ειχε...δηλαδη στα γενεθλια του μικρου παντα κατι εχει....

μιλησα και με τον αδερφο μου και μου ειπε δεν ξερει αν θα ερθει γιατι εχουν την μπεμπα
ε καλα μεχρι την μανα μας μπορουν λιγο πιο κατω που μενω εγω οχι????

δεν πειραζει εγω ενημερωσα!!!
απο εκει και περα θα ξερω πια τι θα κανω

αλλα ηθελα να ηξερα στα γενεθλια της μικρης θα ηθελε να μην παω?

να μην πας κοπελα μου.τωρα ξερεις ποιοι δεν εχουν διαθεση να αφιερωσουν το χρονο τους για το παιδι σου και μην αφιερωσεις ουτε δευτερολεπτο απο το χρονο σου γι'αυτους...να σου πω το ιδιο επαθα εγω αυτη τη βδομαδα,οχι οτι γιορτασαμε μονοι μας,30 ατομα ειχαμε!
εν ταχει να σου πω οτι τα πεθερικα μου δε τα καλεσα,εξαλλου εχουν να ερθουν στα γενεθλια του παιδιου απο 2 χρονων...αλλα μια γειτονισσα που ειχα παει εγω 4 μερες πριν στα δικα της γενεθλια,παρολο που ειμαι εργαζομενη εχασα ενα ολοκληρο απογευμα στο παρτυ τους και ξενυχτησα να μαγειρεψω για την επομενη μερα αυτη οχι μονο δεν ηρθε(μιλαω για 4 μερες διαφορα ε????) αλλα δεν εχει παρει ουτε ενα τηλεφωνο να πει μια δικαιολογια,αυτη που βαραγε τα θυροτηλεφωνα οτι ωρα να'ναι οταν ηθελε καπου να πει μια κουβεντα... Rolling Eyes

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ
τον αδερφο μου θα τον πληρωσω με το ιδιο νομισμα
θα παω στην βαπτιση και στα πρωτα γενεθλια της μπουμπους και μετα θα εξαφανιστω κι εγω και μαλιστα θα λεω τις ιδιες δικαιολογιες!!!!

οσο για την νονα τι να πω????
εχει 2 νονες ο μικρος μανα και κορη
η κορη ερχεται στις γιορτες,γενεθλια κτλ η μανα καθολου σχεδον

αν δεν παω εγω τον μικρο να τον δουνε δεν θα ξερουν ουτε πως ειναι!!!!!
να φανταστεις ουτε τηλεφωνο δεν παιρνουν να δουν τι κανει!!!!

και το γμτ ειναι οτι ο μικρος τις αγαπαει πολυυυυ

εγω εχω καλεσει καποιους φιλους αλλα για αυτα τα 2 ατομα με πειραξε πολυ

markellajohny

markellajohny
δεν αξιζει να πληρωσεις τον αδερφο σου με το ιδιο νομισμα. εσυ να εισαι σωστη. γιατι να χασεις τοσο σημαντικες στιγμες απο τη ζωη της ανηψουλας σου?το παιδακι δε φταιει σε τιποτα εαν οι γονεις του δεν εχουν μυαλο, μην το βλεπεις ετσι. και γιατι δε μιλας ξεκαθαρα στον αδερφο σου οτι σε ενοχλει?μου φαινεται αδιανοητο αδερφια να ψυχραινονται για τετοιους λογους. ισως επειδη εχω χασει τον αδερφο μου να ειμαι πιο ευαισθητη σε τετοια θεματα.προσπαθω να βαλω τον εαυτο μου στη θεση σου και πιστευω πως θα του το ελεγα ευθεως. οσο για τη νονα απλα θα εκοβα παρε-δωσε.

pana

pana
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εγω επειδη με αυτα νευριαζω πολυ θα τους ελεγα
ξερω απο πριν την απαντηση απλα ενημερωνω οτι τα γενεθλια ειναι τοτε Mad

martina2010

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
einai dyskolo na exei genethlia to mikraki sou kai na mhn exeis KANENAN konta sou gia na to xarhs..... No
alla telika akoma pio dyskolo einai na exeis gyro sou POLLOYS kai na mhn erxete KANHS.......... confused

baby-m

baby-m
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!

επειδη δεν διαφερουμε και πολυ...εγω θα σου πω πως το βλεπω και τη σκεφτομαι μεσα απο τα δικα μου ματια..εκεινη τη μερα δεν εχει γεννεθλια μονο ο μπεμπακος σου ΑΛΛΑ ΚΙ ΕΣΥ!!! Εκεινη η μερα ειναι μια μερα χαρας μια μερα που θα για παντα θα σου θυμιζει την πιο γλυκια στιγμη της ζωης σου! Γινεσαι κι εσυ τρια χρονια μανουλα (οπως κι εγω στις 20του μηνα) οποτε θα σου προτινα σε αυτη τη μερα να εχεις πλαι σου ανθρωπους αληθινους κι οχι ανθρωπους τυπικους.Η χαρα πολλαπλασιαζεται οταν μοιραζεται οποτε αυτο που χρειαζεσαι ειναι ανθρωποι που θα χαρουν με εσενα και με το παιδι.
Ακομα κι αν χρειαστει να ειστε μονοι σας αυτο που εσυ θες ειναι να κανεις εκεινη τη μερα μερα γιορτης για τον ψυχουλη σου ...κι αυτο μπορει να γινει πολυ απλα και με απολυτη επιτυχια οταν θα κλεισεις την πορτα σου σε οτι σε χαλαει...ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΡΑ ΣΑΣ ..και μπορειτε να την κανετε ξεχωριστη.Διασκεδαστε εκτος σπιτιου σε παιδικες λουνα παρκ και οτι αλλο τρελαινεται ο μικρος πιστεψε με αυτη τη μερα θα την θυμαται για πολυ...για τα μικρα μας η μαμα και ο μπαμπας ειναι ολος ο κοσμος!!!!!!!!!!

υγ θα σου προτινα παντως να μην μπεις καν στη διαδικασια προσκλησης γιατι πιο πολυ τον εαυτο σου θα τεσταρεις και θα χαλασεις παρα αυτους..δεν νομιζω να θες και φετος δικαιολογιες για δωρα..

MommyCool

MommyCool
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καταρχην θα συμφωνησω με κατι που ειπωθηκε παραπανω πως δεν στεκει μεταξυ αδελφων να δημιουργουνται τετοια θεματα. Κατα τ αλλα, οχι. Δεν θα κανω μια κινηση (στην προκειμενη να προσκαλεσω καποιον που δεν πολυγουσταρω να δω) απλα και μονο για να ειμαι απο πανω. Που στην τελικη αν ερθει, μονο "πανω" δεν θα ειμαι γιατι θα χαλαστω. Να τους καλεσεις γιατι το μελετησες και το ειδες πιο χαλαρα, οκ. Αλλα απλα για να εισαι απο πανω;;; Με την καμμια δεν συμφωνω.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις