26 Απ: Τα δωματιάκια από τα μπεμπάκια μας με φωτογραφίες...!!! Τρι Αυγ 16, 2011 8:42 am
xara
Πανταχού παρούσα!
Παντως το λεμονι ειναι πολυ φωτεινο.Αν το δωματιο σας εχει κ αρκετο φως θα ειναι ονειρο.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
xara έγραψε:Despoinaki, πλακα κανεις!!!
Το θεεεεεεεεεεεεεελω!!
xara έγραψε:Aχ μπραβο σας, ειναι ολα αψογα!!
Και εγω με την σειρα μου να σου ευχηθω με το καλο!!!
alexia-marinos έγραψε:Δεσποινακι ειναι ολα ΤΕΛΕΙΑ !!!!! Με το καλο να υποδεχθειτε την μπεμπουλα σας!!!!
ardo έγραψε:τα πόμολα Ζάρα ασορτί με την κορνίζα τα σπάνε!!νεραιδένιο το δωματιάκι!!
Το φωτιστικό πού το βρήκατε; είναι σούπερ!!!
Despoinaki έγραψε:alexia-marinos έγραψε:Δεσποινακι ειναι ολα ΤΕΛΕΙΑ !!!!! Με το καλο να υποδεχθειτε την μπεμπουλα σας!!!!
Ευχαριστώ πολύ Αλεξία μου!!!
Και εσείς με το καλό να υποδεχθείτε το ζουζουνάκι σας στην ώρα του!!!!!!!!!!!
Carrie έγραψε:Δεσποινάκι είναι όλα ΤΕΛΕΙΑ!!Με το καλό η μπεμπούλα σας!!!Έχω να πω ότι την πολυθρόνα και το μπιμπεράκι πρέπει να το έχουν όλες οι μανούλες!!!Εγώ πάντως τα έχω σίγουρα!!!! Την πολυθρόνα την ευχαριστιέμαι από τώρα ήδη!!!
katerina780 έγραψε:ΠΩ ΠΩ ΤΙ ΤΕΛΕΙΟ ΔΩΜΑΤΙΟ!!!!!!!!!!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ,ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΓΟΥΣΤΟ.ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΜΙΚΡΗ ΣΑΣ Κ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΕΣΤΑΤΗ...
alexia-marinos έγραψε:Καλα ε,τωρα ειδα τη φωτο με τα κουτακια!!!!Ειναι κ αυτα πολυ ομορφα!!!!
alexia-marinos έγραψε:Despoinaki έγραψε:alexia-marinos έγραψε:Δεσποινακι ειναι ολα ΤΕΛΕΙΑ !!!!! Με το καλο να υποδεχθειτε την μπεμπουλα σας!!!!
Ευχαριστώ πολύ Αλεξία μου!!!
Και εσείς με το καλό να υποδεχθείτε το ζουζουνάκι σας στην ώρα του!!!!!!!!!!!
Σε ευχαριστω γλυκια μου!!!Κατι ασχετο,αλλα σε αναζητουσαμε το πρωι με την Carrie,τι εκανες τελικα για τα κερασματα γεννας?Βρηκες κατι η δεν προλαβες?
Despoinaki έγραψε:alexia-marinos έγραψε:Καλα ε,τωρα ειδα τη φωτο με τα κουτακια!!!!Ειναι κ αυτα πολυ ομορφα!!!!
Ευχαριστώ!
Τώρα μόνο θέλω να γράψω επάνω Καλώς σας βρήκα, ημερομηνία...!!!
Περιμένω όμως να το κάνω την Πέμπτη μετά τις 12 το βράδυ για να μην σκάσει μύτη η μπεμπούλα νωρίτερα και γράφω ότι να'ναι ημερομηνία!!!
katerina780 έγραψε:ΕΝΝΟΕΙΣ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΓΕΝΝΑΣ???ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ?????????????
alexia-marinos έγραψε:Despoinaki έγραψε:alexia-marinos έγραψε:Καλα ε,τωρα ειδα τη φωτο με τα κουτακια!!!!Ειναι κ αυτα πολυ ομορφα!!!!
Ευχαριστώ!
Τώρα μόνο θέλω να γράψω επάνω Καλώς σας βρήκα, ημερομηνία...!!!
Περιμένω όμως να το κάνω την Πέμπτη μετά τις 12 το βράδυ για να μην σκάσει μύτη η μπεμπούλα νωρίτερα και γράφω ότι να'ναι ημερομηνία!!!
Καλύτερα να μην την κάνει τώρα γιατί έχω μερικές δουλείτσες ακόμα...!!!
Λες να κανει τωρα ξαφνικα την εκπληξη...? Χι χι χι !!!!Με το καλο να την κρατησεις στην αγκαλια σου κοριτσακι μου!!!!
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης