1 otan exei to paidi pureto Σαβ Ιουλ 02, 2011 5:26 am
coffee
Σιωπηλή δύναμη
otan ta paidia anevazoun pireto pote min ta kanete mpanio!afisteta gimana kai xipolta na perpatane!me to mpanio mpori na feri spazmous!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
coffee έγραψε:otan ta paidia anevazoun pireto pote min ta kanete mpanio!afisteta gimana kai xipolta na perpatane!me to mpanio mpori na feri spazmous!
coffee έγραψε:otan ta paidia anevazoun pireto pote min ta kanete mpanio!afisteta gimana kai xipolta na perpatane!me to mpanio mpori na feri spazmous!
supermom έγραψε:Chrisla νομίζω ότι κρυώνουν όταν ανεβαίνει ο πυρετός. Μετά ψήνονται. Τότε εννοεί η coffee ότι πρέπει να τα αφήνουμε γυμνά και ξυπόλητα. Επειδή η μικρή μου αυτές τις μέρες έχει πυρετό κι εγώ την αφήνω στο σπίτι με το πάμπερς.
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ.....CHRISLA2216 έγραψε:supermom έγραψε:Chrisla νομίζω ότι κρυώνουν όταν ανεβαίνει ο πυρετός. Μετά ψήνονται. Τότε εννοεί η coffee ότι πρέπει να τα αφήνουμε γυμνά και ξυπόλητα. Επειδή η μικρή μου αυτές τις μέρες έχει πυρετό κι εγώ την αφήνω στο σπίτι με το πάμπερς.
δεν ξερω τι ακριβως εννοει, αλλα εγω οποτε εχω ψηλο πυρετο ψηνομαι μεν, αλλα κρυωνω κιολας..γι'αυτο κουκουλωνομαι παντα. δεν ξερω... μπορει κ να ισχυει κ αυτο που λετε, δεν διαφωνω
ΠΟΛΥ σωστα τα ειπε ο παιδιατρος να προσθεσω πως ψαχνουμε για εστια λοιμωξεις αναπνευστικο,ουροποιητικο κ.α μετα το δευτερο 24ωρο καλο ειναι να το δει ο παιδιατρος μας το παιδι απο κοντα.και κανουμε οτι μας πει.βανια έγραψε:Πρόσφατα είχε βγεί στην τηλεόραση ο παιδίατρος που έχει η Μενεγάκη και η Στεφανίδου και έλεγε ότι όταν τα παιδιά έχουν πυρετό απο 38 και πάνω να δίνουμε αντιπερετικό εν άλλαξ κάθε 2,5-4 'ωρες ανάλογα με το βάρος και την ηλικία του παιδιού και να μην τα έχουμε σκεπασμένα . Να είναι λέει γυμνά γιατί απο τον πυρετό ήδη ζεσταίνονται αν τα σκεπάζουμε αυξάνουμε έτσι την θερμοκρασία αυτό όταν έχουν πυρετό . Επίσης να βάζουμε κομπρεσες στα άκρα και στο μέτωπο και όταν ο πυρετός είναι στασιμος τότε ναι να κάνουμε ένα μπανάκι χλιαρό ποτέ όταν είναι σε έξαρση γιατί έκει έχουμε κίνυνο σπασμών.Και βέβαια δίνουμε πολλά υγρά για αφυδάτωση
cinderella έγραψε:.αλήθεια ποιο αντι/κό δίνετε συνήθως στα παιδάκια σας?? Εγώ παλιά depon k t;vra algofren k τα dolal υπόθετα, αλλά δεν τους "πιάνουν"... ο ένας παιδίατρος μου κατήργησε το ponstan ως ακατάλληλο κ η άλλη μου λέει να το δίνω άφοβα.... μα γιατί τέτοια διάσταση απόψεων?????
μακάρι κανένα μωράκι να μην αρρωσταίνει...
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης