Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
582 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 582 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

26Ψηφοφορία Απ: Den leei kouventa.............. Τρι Ιουλ 13, 2010 10:28 pm

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια ηρεμηστε!!!θα ξυπνησουν ενα πρωι και θα τα πουν ολα μαζι!εμενα ο γιος μου μεχρι τα 2,5 ελεγε μαμα,μπαμπα,τα(αεροπλανο),βαβ(σκυλακι),ναου(γατα),ντιντι(κων/νος)και αβα(νερο) και μετα τα 3 πηρε φορα!εχουμε φτασει τωρα να λεει "ηρεμησε μαμα θα παθεις τιποτα" και να λεει στον παππου του "να μας αγορασεις ψαρι γιατι στο δωσαμε να το προσεχεις κι εσυ το πεφ(Θ)ανες!"!!!!!!!!!! αφου εχω παθει πλακα! ξυπναει απο τις 7 καθε πρωι γιατι δε κρατιεται!θελει να μιλησει! Laughing Laughing Laughing

27Ψηφοφορία Απ: Den leei kouventa.............. Τετ Ιουλ 14, 2010 12:14 am

eleni1976

eleni1976
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ευάκι έγραψε: μαμα,μπαμπα,τα(αεροπλανο),βαβ(σκυλακι),ναου(γατα),ντιντι(κων/νος)

Τα ίδια πράγματα λέει και η δικιά μου που είναι 20 μηνών τώρα...φαντάζομαι τη έχουν να ακούσουν τα αυτάκια μου σε λίγο καιρό.

28Ψηφοφορία Απ: Den leei kouventa.............. Τετ Ιουλ 14, 2010 12:27 am

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ;9 ΜΗΝΩΝ ΛΕΕΙ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΜΑΜΑ,ΜΠΑΜΠΑ,ΓΕΙΑ,ΓΙΑΓΙΑ,ΜΑΜ,ΜΠΑΜΠΙ(ΕΝΝΟΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ)ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΞΕΚΑΡΦΩΤΟ ΕΙΠΕ ΜΠΑΜΠΑ ΑΓΑΑΠΑΩ.
ΚΑΤΑ Τ'ΑΛΛΑ ΜΟΥΓΚΑ!

29Ψηφοφορία Απ: Den leei kouventa.............. Τετ Ιουλ 14, 2010 1:09 am

gogo

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Δεν χρειάζεται βιασύνη και θα μιλήσει και θα περπατήσει και θα φάει κανονικά και θα βγάλει όλα τα δόντια...και όλα θα γίνουν...
Δεν υπάρχει τίποτα προκαθαρισμένο, είναι στο κάθε παιδί...

30Ψηφοφορία Απ: Den leei kouventa.............. Παρ Ιουλ 16, 2010 5:23 am

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εμεις απο χθες εχουμε εμπλουτισει το λεξιλογιο μας....ειπαμε πιπια(πιπιλα),κακα(οταν τα κανουμε)και κατα(εννοει σκατα)το ακουσε μια φορα και αν κανει ζημια το λεει...!

31Ψηφοφορία Απ: Den leei kouventa.............. Παρ Ιουλ 16, 2010 7:04 am

CHRYSSA

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
legeths enalax kathe mera lekseis auto isws bohthisei!

32Ψηφοφορία Απ: Den leei kouventa.............. Δευ Ιουλ 19, 2010 10:39 pm

melina_

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Κι εμένα ο γιος μου μετά τα δύο μίλησε, ήταν περίπου 2,5 χρόνων, όταν ξαφνικά εκεί που μιλούσε μόνο με δισύλλαβα και κινήσεις, μέσα σε μία εβδομάδα ξεκίνησε να μιλάει κανονικά με προτασούλες, και καθόλου μπεμπεκίστικα. Μην ανησυχείς, είναι νωρίς ακόμα!

33Ψηφοφορία Απ: Den leei kouventa.............. Δευ Ιουλ 19, 2010 11:40 pm

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
athina24 έγραψε:εμεις απο χθες εχουμε εμπλουτισει το λεξιλογιο μας....ειπαμε πιπια(πιπιλα),κακα(οταν τα κανουμε)και κατα(εννοει σκατα)το ακουσε μια φορα και αν κανει ζημια το λεει...!

καταπληκτικη η μικρη!!!
εμαθε τα πολυ πολυ βασικα!!!
τωρα πρεπει να μαθει να φωναζει μ@λ@κ@ οταν κορναρει ο μπαμπας της!!! Laughing Laughing Laughing

34Ψηφοφορία Απ: Den leei kouventa.............. Τρι Ιουλ 20, 2010 1:41 am

gennie

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μην ανησυχείς, το κάθε παιδί είναι διαφορετικό. Μετά τα 4 θεωρείται πρόβλημα στην ομιλία. Αν σε παρηγορεί, ο μικρός μου μέχρι τα 2 έβγαζε άναρθρες καραυγές. Το εννοώ. Ακόμα και το μπαμπά-μαμά τα έλεγε μισά (μπα και μα) και ΤΙΠΟΤΕ άλλο. Και μου λέγανε, θα τα πει όλα μαζί, μην ανησυχείς. Ε, λοιπόν, δεν ξέρω αν έχει συμβεί και σε κάμιά άλλη, αλλά αυτό ισχύει. Δεν ξέρω πώς. Σαν να πατάς το on και το σύστημα κατεβάζει όλες τις πληροφορίες που αποθήκευε τόσον καιρό. Τώρα κοντεύει τα 4 και πολλές (ΠΟΛΛΕΣ) φορές αναπολώ τις μέρες που δεν μίλαγε!!! Αφού καμιά φορά αναγκαζομαι να του το πω "Φάνη μου, μη διακόπτεις συνέχεια, σταμάτα λίγο να μιλάς"!!!

35Ψηφοφορία Απ: Den leei kouventa.............. Τετ Ιουλ 28, 2010 1:19 pm

MarMade

MarMade
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Ifigeneia έγραψε:Χμ... Που πήγε το ποστ μου? Rolling Eyes

Ξανά λοιπόν...

Μην αγχώνεστε καθόλου μα καθόλου!!!
Θα μιλήσουν και θα τα πουν όλα και κυρίως πεντακάθαρα!!!!!!

Η δικια μου είναι ο μεγαλύτερος παπαγάλος του κόσμου, κάνει και μικρές φρασούλες (στο εντελώς ξαφνικό -και πάντα πράγματα που έχει ακούσει-) αλλά τα λέει με τον δικό της μπεμπέ τρόπο!
Πρέπει να είμαι κι εγώ δίπλα της για να μεταφράζω! Razz
Πω πω πω τι θέα η κορη σ φιλενάδα!

Κορίτσια σε 1 μήνα κλείνουμε τα 2 κ έχουμε πρόβλημα.ενώ μπορεί να μιλήσει δεν το κάνει.κάπου κάπου του ξεφεύγουν κ μετά σιωπή...πχ πριν 4 μέρες του ΛEΩ πάμε BOΛTA;κ μου λέει πάμε τατα!
Ήταν η πρώτη κ τελευταία φορά ΠOY είπε πάμε!
Έχει κολλήσει όλη μέρα να λέει μαμμαμ!όλα είναι μαμ!είχε αρχίσει να λέει όλα τα ζώακια βαΒαβ..κ πλέον κ AYTA μαμαμ τα λέει.
Σήμερα του έλεγα πάμε τατα; κ έλεγε κάτα.έτσι έλεγε την ΓATA!τα έχει μπερδέψει εντελώς...βρεφικό πάει εδώ κ 1 χρόνο...

36Ψηφοφορία Απ: Den leei kouventa.............. Τετ Ιουλ 28, 2010 1:46 pm

Aretoula

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
koritsia emena i gnomi mu einai na milame sta mora kanonika san na einai megala paidia, na apeythinomaste se ayta me olokliromenes lekseis ..otan milas to paidi me mpempekistikes ekfraseis einai san na to antimetopizeis san kati glyko ksexnontas oti anaptysete gia na gini kanonikos anthropos!!!

37Ψηφοφορία Απ: Den leei kouventa.............. Τετ Ιουλ 28, 2010 5:15 pm

stroymfita

stroymfita
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
EMENA EINAI 22 MHNON KAI LEEI MAMA MPAMPA GIAGIA PAPOY,MPOYMPOY, KOKO GIA PORTOKALADA ,SHKO KIKO, AMAN POIA,MAM FAGHTO,TATATA PATATA,GLIA AGALIA,EGIO EDO,GAB , NIAOY KOKO KOTOYLA ,PAPA PAPAKIKAI OTI UELEI ALLO TO DEIXNEI ALLA PRIN TOY TO DOSO PROSPA8O NA TON KANO NA TO PEI ALLA EXO PARATHRHSEI OTI EINAI ME TIS ORES TOY MPOREI NA SOY PEI MIA KOYBENTA POY DEN THN EXEI PEI MEXRI TORA PX ELA GIO (ELA DO)KAI TOY LEO XANAPESTO KAI DEN TO LEEI KAI OPOTE TOY ER8EI FONAZEI GIO (EDO)..............KALA TA PAME GIA THN HLIKIA TOY????

38Ψηφοφορία Απ: Den leei kouventa.............. Τετ Ιουλ 28, 2010 10:13 pm

tsipita!!

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Είναι στο θέμα του παιδιού το πότε θα μιλήσει, όπως και το πότε θα περπατήσει κτλ.
Άλλα παιδάκια τα καταφέρνουν νωρίτερα και άλλα αργότερα. Η δικιά σου είναι σε καλό δρόμο και δε πρέπει να τη συγκρίνεις με την αδελφούλα της γιατί κάθε παιδάκι είναι διαφορετικό.
Ορισμένα πράγματα που μπορείς να κάνεις για να τη "σπρώξεις" λίγο είναι να της διαβάζεις βιβλία, να τη βάζεις να ακούει τραγουδάκια , παραμυθάκια και το βασικότερο να της μιλάς!!
Τηλεόραση απαγορεύεται δια ροπάλου γιατί έχει αποδειχτεί ότι καθυστερεί την ομιλία.

39Ψηφοφορία Απ: Den leei kouventa.............. Τετ Ιουλ 28, 2010 10:29 pm

mama marilenas

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Aretoula έγραψε:koritsia emena i gnomi mu einai na milame sta mora kanonika san na einai megala paidia, na apeythinomaste se ayta me olokliromenes lekseis ..otan milas to paidi me mpempekistikes ekfraseis einai san na to antimetopizeis san kati glyko ksexnontas oti anaptysete gia na gini kanonikos anthropos!!!
Συμφωνω μαζί σου.Όσο πιο καθαρα μιλάμε τοσο πιο γρηγορα μαθαινουν και αυτα. παντως βρε κοριτσια μην αγχωνεσται. Η κορη της κολλητης μου μεχρι τα 2 ελεγε μονο μαμα,γιαγια και παππου και η φιλη μου ειχε κατααγχωθει. τι παραμυθια διαβαζε τι της μιλουσες μεχρι και λογοθεραπευτες εψαχνε η τρελη.μια μερα μπαινει στο δωματιο η θεια της μικρης και την βλεπει να παιζει με το κινητο της λεει "Αλεξια δωσε το μου η μαμα δεν αφηνει" και ξερεται τι εκανε η μικρη? γυρναει και της λεει πεντακαθαρα " Ασε μας θεια, η μαμα μου με αφηνει!" προταση εκανε οχι απλα λεξη!απο κεινη την μερα βεβαια δεν εχει σταματησει το στοματακι της, ροδανι! οταν θελουν θα μιλησουν, το καθε παιδι με τον ρυθμο του.

40Ψηφοφορία Απ: Den leei kouventa.............. Τετ Ιουλ 28, 2010 11:32 pm

ΔΕΣΠΟ

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη

ΛΟΙΠΟΝ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΖΗΛΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΝΝΟΙΑ!!!.... ΝΑ ΜΕ ΑΞΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΝΑ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!(ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ....) ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΙΨΙΑ ΜΟΥ.. ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ Η ΜΑΜΑ ΤΗΣ ΝΑ ΤΗΣ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΔΗΜΗΤΡΑ ..Η ΜΙΚΡΗ .ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ....ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΛΛΩΝ ΗΜΕΡΩΝ... ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΤΗΣ ΛΕΕΙ.. ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΣΑΙ? ΣΚΑΤΟ ΤΗΣ ΜΕΚΚΑΣ ΕΙΣΑΙ...(ΑΚΟΥ ΤΩΡΑ ΕΚΦΡΑΣΗ...) 3 ΜΕΡΕΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΤΟ ΠΕΘΕΡΙΚΟΝ ...ΠΩΣ ΣΕ ΛΕΝΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ? ΚΑΤΟ ΤΗΣ ΜΕΚΚΑ!!!!!! ΚΟΚΚΑΛΟ ΟΛΟΙ....
ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΘΕΜΑ ΜΕ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ????
ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΝΑ ΜΕ ΞΑΦΝΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ....

41Ψηφοφορία Απ: Den leei kouventa.............. Πεμ Ιουλ 29, 2010 12:19 am

mama marilenas

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΔΕΣΠΟ έγραψε:
ΛΟΙΠΟΝ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΖΗΛΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΝΝΟΙΑ!!!.... ΝΑ ΜΕ ΑΞΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΝΑ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!(ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ....) ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΙΨΙΑ ΜΟΥ.. ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ Η ΜΑΜΑ ΤΗΣ ΝΑ ΤΗΣ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΔΗΜΗΤΡΑ ..Η ΜΙΚΡΗ .ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ....ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΛΛΩΝ ΗΜΕΡΩΝ... ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΤΗΣ ΛΕΕΙ.. ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΣΑΙ? ΣΚΑΤΟ ΤΗΣ ΜΕΚΚΑΣ ΕΙΣΑΙ...(ΑΚΟΥ ΤΩΡΑ ΕΚΦΡΑΣΗ...) 3 ΜΕΡΕΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΤΟ ΠΕΘΕΡΙΚΟΝ ...ΠΩΣ ΣΕ ΛΕΝΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ? ΚΑΤΟ ΤΗΣ ΜΕΚΚΑ!!!!!! ΚΟΚΚΑΛΟ ΟΛΟΙ....
ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΘΕΜΑ ΜΕ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ????
ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΝΑ ΜΕ ΞΑΦΝΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ....

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!εχω λιωσειστο γελιο!σκατο της Μεκκας? τελειο! με το καλο κοριτσακι μου να ακουσουμε τα ευχαριστα και απο σενα!

42Ψηφοφορία Απ: Den leei kouventa.............. Πεμ Ιουλ 29, 2010 3:01 am

mikros prigkipas

mikros prigkipas
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΑΧΧΧΧΧΧ!!!Κορίτσια είμαι και εγώ πολύ αγχωμένη!!!!!
Ο μικρός μου ειναι 2 ετών,λέει μαμά,μπαμπά(όποτε το θυμηθεί) ,αμάν,εκτελεί όλες τις εντολές και σε ότι τον ρωτάς λέει "ε" δηλαδή "ναι".Ρωτάω παντού ,ο παιδιατρος μου λέει να μην ανυσηχώ,η νονά του (παιδοχειρουργός) λέει ότι θα μιλήσει!
Εχω περάσει παρα πολλά να τον κάνω και φοβάμαι πολύ!!!!
Αν μπορείτε εσείς που έχετε πιο πολλές εμπειρίες βοηθείστε με ,είμαι πολύ στενοχωρημένη!!!
Σας ευχαριστώ πολύ!!! Crying or Very sad

43Ψηφοφορία Απ: Den leei kouventa.............. Πεμ Ιουλ 29, 2010 3:08 am

mikros prigkipas

mikros prigkipas
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
θα ήθελα να συμπληρώσω,ότι ποτέ δεν του μίλησα μπεμπέ δηλ. μαμ,ατα,κοκο κ.λ.π.
μήπως φταίει και αυτό?
Τι να πω?Τον βλέπω ότι μπορεί να μιλήσει και δεν το κάνει!!!
Αν μπορείτε να μου πείτε τη γνώμη σας!!

44Ψηφοφορία Απ: Den leei kouventa.............. Πεμ Ιουλ 29, 2010 3:16 am

bouba

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Οσο και να ξερω οτι θα μιλησει οταν ερθει η ωρα της δεν μπορω να πω οτι δεν με αγχωνει. Δεν ξερω τι με πιανει ωρες ωρες και θελω να τα κανει ολα αμεσως. Η μικρη μου (14 μηνων) λεει νομιζω αρκετα πραγματακια. (μπορει να λεει και λιγα, δεν ξερω) Προσπαθω να της μιλαω αργα και καθαρα. Προς το παρον ολα τα ζωακια ειναι γαβ... :D

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις