26 Απ: Έχουμε όνομααααααααααα.............. Τρι Ιουλ 12, 2011 12:40 pm
lenaki1982
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
να σας ζήσει το αγγελούδι σας!!!!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
na ton xairese koritsaki mou na ton deis opws agapasssssssssΣούλα έγραψε:Ναι ναι ναι...
την Κυριακή βαφτίσαμε τον γιόκα μας
Άγγελος το όνομα μας
Ήταν η πιο όμορφη στιγμή της ζωής μου(μετά την γέννηση του )
Είχε πάρα πολύ ζέστη όμως και δεν ξέρω αν καταφέραμε να βγούμε καμιά φωτογραφία της προκοπής
το μωρό γκρινιαζέ,το έκαψε και ο παπάς (και του το είπα του ευλογημένου ότι το νερό είναι καφτό)....
και το απόγευμα ο καημενούλης μου έκανε 38 πυρετό...
μάλλον από το ζόρι του,γιατί δεν είδε κανένα άλλο σημάδι ο γιατρός μας..πάντος από χθες το μεσημέρι δεν μου ξαναέκανε..
Παρόλα αυτά εγώ είμαι χαρούμενη
πάρα πολ χαρούμενη
Angie_77 έγραψε:Σουλίτσα να σου ζήσει το αγοράκι σου και να είστε καλά να τον χαίρεστε!!!
Crazymommy γιατί το αναβάλατε για τα πεθερικά καλέ?? Γιατί τέτοια μεγάλη χάρη???
crazymommy έγραψε:Angie_77 έγραψε:Σουλίτσα να σου ζήσει το αγοράκι σου και να είστε καλά να τον χαίρεστε!!!
Crazymommy γιατί το αναβάλατε για τα πεθερικά καλέ?? Γιατί τέτοια μεγάλη χάρη???
Αχ Angie μου και να 'ταν σοβαρός λόγος...! Βασικά βαριόντουσαν να σηκωθούν να έρθουν Αθήνα μέσα στο κατακαλόκαιρο και στενοχώρησαν τον άνδρα μου με τη γκρίνια τους... Έτσι είπα κι εγώ δεν πάει στο καλό, θα τα κάνουμε το Σεπτέμβρη να τελειώνουμε. Το θέμα είναι βέβαια ότι το Σεπτέμβρη, την ημ/νια που κλείσαμε δε θα μπορέσουν να έρθουν πολλοί στενοί μου συγγενείς και φίλοι! Τώρα θα μου πεις κακώς το άλλαξα, αλλά ποιος άντεχε τη γκρίνια τους και κυρίως δεν ήθελα να βλέπω τον άνδρα μου στενοχωρημένο... Τεσπα! Πάει έκλεισε αυτό τώρα!
Ευάκι έγραψε:
ναι ετσι κανε εσυ,τις μ@λ@κιες που εκανα κι εγω να σε δω μετα...κανε τους τα χατηρια,δωσε τα ονοματα τους και μετα να σου δωσουν κι αυτοι μια σκατουλα οταν χρειαστεις βοηθεια γιατι ειναι ο γιος τους στο νοσοκομειο και να αναρωτιεσαι τι μ@λ@κ@ς εισαι.....
Έχεις δίκιο, το ξέρω. Αλλά ευτυχώς κατά τ' άλλα δεν πολυανακατεύονται στα οικογενειακά μας (και να ήθελαν δε θα τους άφηνα), είναι απλά άνθρωποι που δε θέλουν να ξεβολεύονται. Κατά τ' άλλα φυσικά δεν πρόκειται να δώσω σε παιδί το όνομά τους αν δεν το θέλω εγώ. Η μικρή μου δε θα πάρει το όνομα ούτε του πεθερού, ούτε της πεθεράς γιατί έτσι αποφασίσαμε. Θα της δώσουμε δικό μας όνομα και σε όποιον αρέσει.Ευάκι έγραψε:crazymommy έγραψε:Angie_77 έγραψε:Σουλίτσα να σου ζήσει το αγοράκι σου και να είστε καλά να τον χαίρεστε!!!
Αχ Angie μου και να 'ταν σοβαρός λόγος...! Βασικά βαριόντουσαν να σηκωθούν να έρθουν Αθήνα μέσα στο κατακαλόκαιρο και στενοχώρησαν τον άνδρα μου με τη γκρίνια τους... Έτσι είπα κι εγώ δεν πάει στο καλό, θα τα κάνουμε το Σεπτέμβρη να τελειώνουμε. Το θέμα είναι βέβαια ότι το Σεπτέμβρη, την ημ/νια που κλείσαμε δε θα μπορέσουν να έρθουν πολλοί στενοί μου συγγενείς και φίλοι! Τώρα θα μου πεις κακώς το άλλαξα, αλλά ποιος άντεχε τη γκρίνια τους και κυρίως δεν ήθελα να βλέπω τον άνδρα μου στενοχωρημένο... Τεσπα! Πάει έκλεισε αυτό τώρα!
ναι ετσι κανε εσυ,τις μ@λ@κιες που εκανα κι εγω να σε δω μετα...κανε τους τα χατηρια,δωσε τα ονοματα τους και μετα να σου δωσουν κι αυτοι μια σκατουλα οταν χρειαστεις βοηθεια γιατι ειναι ο γιος τους στο νοσοκομειο και να αναρωτιεσαι τι μ@λ@κ@ς εισαι.....
tatijana έγραψε:Ευάκι έγραψε:
Σταματα γιατι ειμαι σε χοντρο διλλημα εγω...Αυτο που σκεφτομαι και λεω μια στο δις να βγαλω του πεθερου μου ειναι οτι επειδη μου συμπαρασταθηκε ο αντρας μου οταν μαθαμε για την κωλοασθενεια μου δε θελω τωρα να τον ακυρωσω.....Ασε,νιωθω πολυ σκατοπιεση...
Έλα ντε, γιατί το 'κανες;Ευάκι έγραψε:tatijana έγραψε:Ευάκι έγραψε:
Σταματα γιατι ειμαι σε χοντρο διλλημα εγω...Αυτο που σκεφτομαι και λεω μια στο δις να βγαλω του πεθερου μου ειναι οτι επειδη μου συμπαρασταθηκε ο αντρας μου οταν μαθαμε για την κωλοασθενεια μου δε θελω τωρα να τον ακυρωσω.....Ασε,νιωθω πολυ σκατοπιεση...
εσυ να το κανεις για τον αντρα σου...εγω μπορεις να μου πεις γιατι το εκανα αφου κι ο αντρας μου ηθελε να βαλουμε ασχετο ονομα και αρχισε η μανταμ τα κλαψομουνικα με την και-καλα-εχω-καταθλιψη συμπεριφορα της???
Ευάκι έγραψε:
εσυ να το κανεις για τον αντρα σου...εγω μπορεις να μου πεις γιατι το εκανα αφου κι ο αντρας μου ηθελε να βαλουμε ασχετο ονομα και αρχισε η μανταμ τα κλαψομουνικα με την και-καλα-εχω-καταθλιψη συμπεριφορα της???
crazymommy έγραψε:
Έλα ντε, γιατί το 'κανες;
Τουλάχιστον, ας είναι το όνομα το μόνο κοινό με την πεθερά σου!
tatijana έγραψε:
Εεεε,σορυ αλλα να πω τι εισαι????Οχι δε θα πεσω σε τετοιο επιπεδο...Οχι,οχι...ΟΧΙ,μη με πιεζεις...
Να σου ζησει ο Άγγελος σου καλότυχο να είναι και πάνω απ΄ όλα να είναι γερόΣούλα έγραψε:Ναι ναι ναι...
Άγγελος το όνομα μας
Είχε πάρα πολύ ζέστη όμως και δεν ξέρω αν καταφέραμε να βγούμε καμιά φωτογραφία της προκοπής
το μωρό γκρινιαζέ,το έκαψε και ο παπάς (και του το είπα του ευλογημένου ότι το νερό είναι καφτό)....
μάλλον από το ζόρι του,γιατί δεν είδε κανένα άλλο σημάδι ο γιατρός μας..πάντος από χθες το μεσημέρι δεν μου ξαναέκανε..
πάρα πολ χαρούμενη
lenaki1982 έγραψε:να σας ζήσει το αγγελούδι σας!!!!!!!
crazymommy έγραψε:Να σας ζήσει ο μικρούλης σας!!!!!!!!!!
Παρά λίγο και θα κάναμε κι εμείς τη βάπτιση το Σάββατο, αλλά το αναβάλαμε για χάρη των πεθερικών
Angie_77 έγραψε:Σουλίτσα να σου ζήσει το αγοράκι σου και να είστε καλά να τον χαίρεστε!!!
maroulaki13 έγραψε:Να σου ζησει ο Άγγελος σου καλότυχο να είναι και πάνω απ΄ όλα να είναι γερόΣούλα έγραψε:Ναι ναι ναι...
Άγγελος το όνομα μας
πάρα πολ χαρούμενη
αλικακι έγραψε:Να σας ζήσει ο γιόκας σας με το υπέροχο όνομα!!!!Ό,τι επιθυμεί,εύχομαι,στην ζωή του να το πετύχει και πάντα με υγεία!!!Να τον χαίρεστε!!!!!!!!
Σούλα έγραψε:
Εμάς κορίτσια ούτε που ήρθαν(τα γερόντια) όπως σας είπα,και φυσικά ούτε που πήραν ή που θα πάρουν τηλέφωνο..με τον άντρα δεν κάνω κουβέντα πάνω στο θέμα γιατί αν ανοίξω το στόμα μου θα βγεί οχετός....
Φτου φτου φτουυυυυυυυυυυυ ξεφτίλες..
tatijana έγραψε:Σούλα έγραψε:
Εμάς κορίτσια ούτε που ήρθαν(τα γερόντια) όπως σας είπα,και φυσικά ούτε που πήραν ή που θα πάρουν τηλέφωνο..με τον άντρα δεν κάνω κουβέντα πάνω στο θέμα γιατί αν ανοίξω το στόμα μου θα βγεί οχετός....
Εσυ εισαι τυχερη κοριτσαρα,ηταν μαζι σου σε αυτο ο αντρας σου...
mpougatsoula24 έγραψε:να σας ζησει ο μικρος αγγελος παντα γερος κ καλοτυχος να ειναι να τον χαιρεστε [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Σούλα έγραψε:tatijana έγραψε:Σούλα έγραψε:
Ναι όντως..τώρα αν θα μου το βγάλει αργότερα δεν ξέρω...!
με εσάς τι έγινε και σκέφτεσαι να βγάλεις του πεθερού???
Σούλα έγραψε:mpougatsoula24 έγραψε:να σας ζησει ο μικρος αγγελος παντα γερος κ καλοτυχος να ειναι να τον χαιρεστε [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Ευχαριστούμε πολύ [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
κι εσύ να χαίρεσαι αυτή τη φατσούλα!!!!!
tatijana έγραψε:Σούλα έγραψε:tatijana έγραψε:Σούλα έγραψε:
Ναι όντως..τώρα αν θα μου το βγάλει αργότερα δεν ξέρω...!
με εσάς τι έγινε και σκέφτεσαι να βγάλεις του πεθερού???
Ακομη ολα παιζονται...Απλα σκεφτηκα κατι και δε μπορω να τον "ακυρωσω"
Θα δειξει ομως..
Σούλα έγραψε:Ναι ναι ναι...
Άγγελος το όνομα μας
πάρα πολ χαρούμενη
etoile! έγραψε:Σούλα έγραψε:Ναι ναι ναι...
Άγγελος το όνομα μας
πάρα πολ χαρούμενη
Αχ,τι υπεροχο ονομα!!! Αν δεν επρεπε να βγαλω τον πεθερο μου, ετσι θα τον εβγαζα!!!! Το λατρευω!!!
Να σου ζησει το μωρακι σου!!! Κριμα που αρρωστησε!!!
Να χαιρεσαι κουκλα μου, αλλωστε πλεον λιγες ειναι οι στιγμες που μας κανουν χαρουμενες!!!!
Σούλα έγραψε:Ναι ναι ναι...
Άγγελος το όνομα μας
πάρα πολ χαρούμενη
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης