Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
687 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 687 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

1ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ Empty ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ Δευ Ιουλ 18, 2011 8:35 am

candycandy

candycandy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ...ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΕΝΝΑΩ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΜΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΕΝΝΑΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ...ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΓΟΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΞΑΔΕΡΦΙΑ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΝ ΠΑΡΑΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ...ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ...Η ΜΑΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΧΕΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΘΑ ΘΕΛΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΜΟΥ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΩ ΚΑΙ ΔΕΘΩ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΕΙΝΑΙ ΚΟΣΜΟ...ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΕΧΩ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ...ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΥΓΩ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΑΝΩ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΚΑΙ ΙΔΙΟΤΡΟΠΗ? ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ?

2ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ Empty Απ: ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ Δευ Ιουλ 18, 2011 8:47 am

didumomama

didumomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γλυκιά μου, με το καλό να γεννήσεις και όλα να σου πάνε καλά...
Όσο για το άλλο....σε μένα ήρθαν όλοι...όλοι όμως...Γονείς, πεθερικά,κουμπάροι, συντέκνοι,θείοι και ξαδέρφια, φίλοι και εννοείται ο άντρας μου.Επειδή σαν δίδυμη εγκυμοσύνη πήγαν τα μικρά στην θερμοκοιτίδα δεν τις είδαν όμως εγώ ήμουν μές στη μαστούρα (χιχιχι) με τη μορφίνη, μετά με τον πόνο μου που δεν τις είχα μαζί μου και το δωμάτιο δεν άδειαζε ποτέ.Δεν είχα λεπτό μόνη μου για να κλάψω με την ησυχία μου σαν μαμά με κατάθλιψη να έρχεται...Αν θέλεις μπορείς να πεις στη μαμά σου να το πει στους συγγενείς αλλά ο άντρας σου και οι γονείς σας θα έρθουν επειδή σας αγαπούν και θα πληγωθούν αν μάθουν πως δεν τους θέλεις εκεί την πιο σημαντική στιγμή της ζωής σου.Μπορείς να πεις όμως στους υπόλοιπους να έρθουν το απόγευμα να σε επισκεφτούν ή την επόμενη γιατί θα είσαι ταλαιπωρημένη και το μωράκι το ίδιο.Δεν νομίζω να παρεξηγήσουν γιατί όλοι καταλαβαίνουμε πως είναι αυτά τα πράγματα..Αν κάποιος παρεξηγήσει, τότε κακό δικό του θα είναι...Εσύ τώρα να μην τα σκέφτεσαι αυτά και να αγχώνεσαι και για άλλα...Σου φτάνει η γέννα..

Συγνώμη αν σε κούρασα... Φιλάκια και καλή επιτυχία!!!!!!

3ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ Empty Απ: ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ Δευ Ιουλ 18, 2011 8:53 am

sasanath

sasanath
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ξέρω οτι δεν είναι ό,τι καλύτερο αλλά θα ήθελα να το ζήσω αυτό ,να έχω άτομα απέξω και να περιμένουν να γεννήσω και να μοιραστούν την χαρά μου !

Στο λέω αυτό γιατί και στις δυο γέννες μου όταν πήγαμε (ο Σταύρος και γω ) στην κλινική σχεδόν μετά απο 2 ώρες είχα γεννήσει ,ήταν και πρωινές ώρες οπότε και ήρθαν όλοι μετά την γέννα!

Όπως και να αποφασίσεις τελικά εύχομαι να είναι όλα όμορφα και να απολαύσεις την πρώτη πρώτη στιγμή με το μωράκι σου!

Αυτό να σκέφτεσαι και μην σε απασχολούν όλα αυτά τώρα! Άλλωστε μετά την γέννα θα θες να μοιραστείς την χαρά σου και τι πιο όμορφο να είναι αγαπημένα άτομα!

4ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ Empty Απ: ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ Δευ Ιουλ 18, 2011 9:32 am

candycandy

candycandy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ...ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΒΡΙΣΚΩ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΙΣ ΑΝΗΣΥΧΕΙΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΙΔΙΟΤΡΟΠΙΕΣ...Κ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΜΑΖΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΕΤΕ ΜΕΣ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΥΤΟ...

5ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ Empty Απ: ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ Δευ Ιουλ 18, 2011 9:34 am

ΜΙΝΑ+μπεμπα

ΜΙΝΑ+μπεμπα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ CANDY ΜΟΥ...ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ?

6ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ Empty Απ: ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ Δευ Ιουλ 18, 2011 9:39 am

candycandy

candycandy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ CANDY ΜΟΥ...ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΙΝΑ...ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ

7ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ Empty Απ: ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ Δευ Ιουλ 18, 2011 10:03 am

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσάκι μου εγώ να σου πω την αλήθεια απ'έξω είχα έναν πανικό και μου άρεσε. Μάλιστα είχα δώσει και την κάμερα στον αδερφό μου να τους τραβάει όλους και κυρίως τον άντρα μου, δεν ήθελα να χάσω ούτε ένα στιγμιότυπο. (μεταξύ μας έκανε πολύ καλή δουλειά χιχι) και όταν με βγάλανε να με δούνε μου άρεσε που τους είδα όλους εκεί.
Και όταν μου φέρνανε το μωρό με ενοχλούσε ο τρόπος που οι μαίες τους βγάζανε έξω. Εγώ τους ήθελα εκεί, ούτε στον θηλασμό με ενοχλούσαν. Και να σου πω και κάτι; Οι μαίες δηλαδή που γυροφέρνουν τα μωράκια μας είναι καλύτερες απο αυτούς που μας αγαπάνε;;;;;

Ελπίζω πως δεν με παρεξηγείς έτσι;

Με το καλό να έρθει το μωράκι σου!!!!!!!

8ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ Empty Απ: ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ Δευ Ιουλ 18, 2011 12:20 pm

candycandy

candycandy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Athin@ έγραψε:Κοριτσάκι μου εγώ να σου πω την αλήθεια απ'έξω είχα έναν πανικό και μου άρεσε. Μάλιστα είχα δώσει και την κάμερα στον αδερφό μου να τους τραβάει όλους και κυρίως τον άντρα μου, δεν ήθελα να χάσω ούτε ένα στιγμιότυπο. (μεταξύ μας έκανε πολύ καλή δουλειά χιχι) και όταν με βγάλανε να με δούνε μου άρεσε που τους είδα όλους εκεί.
Και όταν μου φέρνανε το μωρό με ενοχλούσε ο τρόπος που οι μαίες τους βγάζανε έξω. Εγώ τους ήθελα εκεί, ούτε στον θηλασμό με ενοχλούσαν. Και να σου πω και κάτι; Οι μαίες δηλαδή που γυροφέρνουν τα μωράκια μας είναι καλύτερες απο αυτούς που μας αγαπάνε;;;;;

Ελπίζω πως δεν με παρεξηγείς έτσι;

Με το καλό να έρθει το μωράκι σου!!!!!!!

ΑΘΗΝΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΤΟ ΧΑΡΗΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ...ΜΠΡΑΒΟ...ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΠΙΟ ΧΑΛΑΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΝΕΤΗ..ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΥΥΥ ΔΥΣΚΟΛΟ...ΜΕ ΠΙΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΨΥΧΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΧΕΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΚΟΣΜΟ ΜΗΝ ΚΟΛΗΣΕΙ ΤΠΤ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ...ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ..ΑΣΤΑ ..ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΓΩ ΘΑ ΑΡΡΩΣΤΗΣΩ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΧΑΛΑΡΩΣΩ ΛΙΓΟ

9ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ Empty Απ: ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ Δευ Ιουλ 18, 2011 12:48 pm

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Φίλη Candy, don' t panic! Razz
Καταρχήν θα σου ευχηθώ με το καλό!
Για το πρόβλημα που πρόκειται να αντιμετωπίσεις η λύση είναι μία. Συνεννοήσου από τώρα με την μαία όταν έχεις επισκέψεις να παίρνει το μωρό! Wink Ε, εκεί θέλουν δεν θέλουν θα το καταλάβουν ότι τους αποφεύγεις και ότι φοβάσαι χωρίς να τους προσβάλλεις και αρκετοί θα μαζευτούν από μόνοι τους. Καλύτερα να γίνει η επιδρομή τις μέρες που θα είσαι στην κλινική γιατί μετά θα σου κάνουν το σπίτι κέντρο διερχομένων και εκεί θα σε φέρουν σε ακόμα πιο δύσκολη θέση.

10ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ Empty Απ: ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ Δευ Ιουλ 18, 2011 1:17 pm

sasanath

sasanath
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μην στεναχωιεσαι έτσι είμαστε πανω κατω,όλες στο πρώτο παιδί! Στο δευτεο θα είσαι πιο χαλαρή ! Στο τρίτο δεν ξέρω ( ευχομαι να μάθω ) αλλά ακουω οτι εισαι χύμα στο κύμα!

11ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ Empty Απ: ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ Δευ Ιουλ 18, 2011 1:32 pm

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Όταν γέννησα την πρώτη μέρα ξέρεις πόσα άτομα ήταν μαζεμένα στο δωμάτιο ; 19 !ω ναι γέννησα στις 6,20 το πρωι εκεί ήταν ο άντρας μου με τη μαμά μου και τη πεθερά μου και τον κουμπάρο μας και απο της 6,00 το απόγευμα εως της 9,30 είχαν έρθει όλοι αυτοί το τρίκλινο δωμάτιο του Ιασώ είχε φρακάρει , Οι άλλες 2 κοπέλες που μοιραζόμασταν το δωμάτιο είχαν φρικάρει δικαιολογημένα αλλά και εγω τη να τους πω ; σάμπως είχαν έρθει απο περιέργεια η κακία ; όχι βέβαια αλλά εγω ημουν με καισαρική και ολική νάρκωση . Ειλικρινά χάρηκα όσο τίποτα άλλο για την επιλογή μου να επιλέξω το συγκεκριμένο νοσοκομείο και αυτό γοατί το μωρό ήταν στο δωμάτιο με τά άλλα μωράκια και μόλις είδαε όλο αυτό τ τσούρμο πήγε ο άντρας μου και τους είπε να μην το φέρουν εκείνη την ώρα έτσι το μωρό δνε το είδε όλος ο λαός ....απο την επόμενη τοπυς είπα να παίρνπουν τυηηλέφωνο και η κατάσταση ηρέμησε και στο σπίτι εγω ήθελα κόσμο το ζητούσα το είχα ανάγκη

12ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ Empty Απ: ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ Δευ Ιουλ 18, 2011 2:14 pm

Popz

Popz
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Candy μην αγχώνεσαι και γω νιώθω ακριβώς όπως εσύ. Σκέψου ότι εγώ δεν θέλω ούτε την μητέρα μου, μόνο τον άντρα μου. Οι υπόλοιπες κοπέλες είδες τι σου είπαν, αλλά πιστεύω ότι πρέπει να κάνεις αυτό που θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα.
Προσωπικά είμαι τυχερή γιατί στο μαιευτήριο εδώ δεν επιτρέπουν επισκέψεις παρά μόνο στους γονείς μας. Όσο για το αν θέλουν τις πρώτες μέρες να μας επισκεφτούν στο σπίτι, είπα στον άντρα μου να αναλάβει αυτός το φορτίο να πει στους συγγενείς να μας δώσουν λίγο χρόνο με το μωρό πρώτα και μετά ας έρθουν.
Σου εύχομαι με το καλό!!!

13ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ Empty Απ: ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ Τρι Ιουλ 19, 2011 1:00 am

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ας έρθουν να κάνουν παρέα στη μητέρα σου και στον άντρα σου όσο εσύ θα είσαι στο χειρουργείο και όταν μπεις στο δωμάτιο με το μωρό καθότι θα πρέπει να τακτοποιηθείς κιόλας και δε θα είσαι και στην καλύτερη κατάσταση ας φύγουν. Εεεε, δε πιστεύω να μην καταλάβουν ότι χρειάζεσαι την ησυχία σου.
Στις δικές μου γέννες (φυσιολογικές και οι δύο) περίμεναν έξω όχι μόνο ο άντρας μου, γονείς, πεθερικά, αδέρφια και κουμπάροι αλλά και όλοι οι φίλοι μας. Ο πατέρας μου απ’ ότι έμαθα στην α’ μου γέννα έφερε και λάδι (μηχανής) από το αυτοκίνητο για να λαδώσει μία πόρτα του νοσοκομείου που έτριζε και τον ενοχλούσε (η α’ μου γέννα κράτησε 12 ώρες).
Ήταν πολύ ωραίο το συναίσθημα να βγαίνω και να βλέπω όλο αυτό το αγαπημένο μου ‘συνονθύλευμα’ να είναι εκεί για μένα, για τον άντρα μου και το μωρό μου. Όμως κανένας εκτός από την μητέρα μου και τον άντρα μου δεν μπήκε στο δωμάτιο όταν με πήγαν στον θάλαμο. Ήταν και άλλες δύο λεχώνες στο θάλαμο και σεβάστηκαν την κατάσταση μου. Τις ώρες του επισκεπτηρίου έρχονταν κόσμος αλλά δεν έρχονταν σε στενή επαφή με το μωρό. Το είχα μεν δίπλα μου και κοιμόταν και εγώ μιλούσα με τους επισκέπτες μου. Το έβλεπαν από μακριά και φυσικά εκτός από εμένα, την πεθερά μου και την μαμά μου (και φυσικά τον άντρα μου) δεν το πήρε κανείς άλλος στα χέρια του. Όταν ήταν να θηλάσω οι άντρες επισκέπτες εξαφανίζονταν και τραβούσα και τις κουρτίνες για να μην έχω επαφή με τις ‘γειτόνισσες’ του θαλάμου και τους επισκέπτες τους. Αν και δεν είμαι από αυτές που ντρέπονται το δημόσιο θηλασμό το έκανα περισσότερο για να μην έρθουν οι υπόλοιποι σε δύσκολη θέση.
Σημασία έχει να μην στεναχωριέσαι και να πας χαρούμενη να γεννήσεις. Άσπρα βάσανα που λένε και οι παλιοί! Να δεις που όλα θα πάνε καλά και όταν πάρεις στα χέρια σου το μωρό σου δε θα σε νοιάζει τίποτα άλλο.

14ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ Empty εχεις απολυτο δικιο! Τρι Ιουλ 19, 2011 1:09 am

kaatrin

kaatrin
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
και για μια ακομα φορα η τυπικοτητα των συγγενων κανει την εμφανιση της...νομιζω οτι σε αυτη την περιπτωση η λεχωνα εχει καθε δικαιωμα να ζησει την εμπειρια αυτη οπως εκεινη θα επιλεξει.απλα πες το!!!και μην ξεχνας οτι η εγκυος εχει το "ακαταλογιστο"...οποτε ολοι θα το σεβαστουν...

15ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ Empty Απ: ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ Τρι Ιουλ 19, 2011 1:15 am

kalliopitsa

kalliopitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kaatrin έγραψε:και για μια ακομα φορα η τυπικοτητα των συγγενων κανει την εμφανιση της...νομιζω οτι σε αυτη την περιπτωση η λεχωνα εχει καθε δικαιωμα να ζησει την εμπειρια αυτη οπως εκεινη θα επιλεξει.απλα πες το!!!και μην ξεχνας οτι η εγκυος εχει το "ακαταλογιστο"...οποτε ολοι θα το σεβαστουν...

έχει το ακαταλόγιστο η έγκυος;;;; τέλεια!!!! ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ 215994 ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ 215994 ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ 215994
θα βρίσω μέχρι να ξεθυμάνω όταν έρθει η ώρα και θα είμαι και δικαιολογημένη!!!!!!
νομίζω πως πρέπει να πεις τί νιώθεις γιατί πρώτον θα ανακουφιστείς και θα μοιραστείς το πρόβλημα με τους δικούς σου και δεύτερον γιατί μπορεί λέγοντάς το να αλλάξεις και γνώμη! εγώ νομίζω δεν θα ήθελα 100 άτομα απ'έξω. επιλογή του καθενός είναι και πρέπει να γίνει σεβααστή.

16ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ Empty Απ: ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ Τρι Ιουλ 19, 2011 2:41 am

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
έχω μεγάλη οικογένεια (άλλα τέσσερα αδέλφια) και ο άνδρας μου έχει δύο αδελφές (παντρεμένες και με 2 παιδιά η κάθε μία). την ημέρα που γέννησα ήταν στο μαιευτήριο 18 άτομα και περίμεναν. μιλάω μόνο για αδέλφια, ανήψια, γονείς και 4 κολλητούς/κουμπάρους. όπως καταλαβαίνετε έγινε το σώσε. και επειδή ήταν όλοι πολύ κοντινοί μου άνθρωποι δεν έφευγε κανείς. τις επόμενες ημέρες όποιος συνάδελφος ή γνωστός έπαιρνε τηλέφωνο να ευχηθεί και να ρωτήσει σε ποιο δωμάτιο είμαστε του απαντούσα πολύ ευγενικά οτι δεν δεχόμεθα. επισκέψεις όταν θα γυρνούσαμε στο σπίτι μας. μετά στο σπίτι μέχρι να σαραντίσει το μωρό οι περισσότεροι δεν ήθελαν να έρθουν. οπότε γλύτωσα τα πολλά πολλά τουλάχιστον απο τους υπόλοιπους για τον πρώτο καιρό. κανένας δεν παρεξηγήθηκε γιατί του εξηγούσα οτι δεν είμαι καλά και θέλω ησυχία με το μωρό μου. όλοι το καταλάβαν. αν είχα κάποιον πιο πιεστικό θα έβαζα τον άνδρα μου να τον διώξει κι όποιος ήθελε ας παρεξηγιόταν.

17ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ Empty Απ: ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ Τρι Ιουλ 19, 2011 3:04 am

mpougatsoula24

mpougatsoula24
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
αχ τι μου θυμησες τωρα Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
πως μου λειπουν αυτες οι μερες που μετραγα αντιστροφα χαχαχαχχαχα κ εκλεγα λεγοντας στον ανδρα μου οτι δ θελω ΚΑΝΕΝΑΝ εκεινη την ωρα εκει !!!
του ελεγα πως μολις βγει η μπεμπουλα μας τοτε κ μονο τοτε θα τους παρεις τηλ.
οπως κ εγινε φυγαμε χαλαροι κ ηρεμοι 4.3 το πρωι απο το σπιτι χωρις να το ξερει κανενας 7.35 "γεννησαμε" την κορουλα μας (μαζι με το ανδρουλη μου που ηταν στο καθε λεπτο διπλα μου ) Very Happy Very Happy
κ μετα τους πηρε ολους , κ μολις με βγαλανε για να με ανεβασουν επανω στα δωματια ηταν ολοι τους εκει κ εκλεγαν ....αυτο ηθελα να αποφυγω κ γω ηθελα να ειμαι ηρεμη κ να μην εχω κανεναν στο νου μου οτι ειναι εξω κ κλαινε κ αγχωνοντε ΑΥΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

με το καλο κα γεννησεις κ με εναν πονο σου ευχομαι [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Very Happy

18ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ Empty Απ: ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ Τρι Ιουλ 19, 2011 3:47 am

kalliopitsa

kalliopitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
florentiab έγραψε:έχω μεγάλη οικογένεια (άλλα τέσσερα αδέλφια) και ο άνδρας μου έχει δύο αδελφές (παντρεμένες και με 2 παιδιά η κάθε μία). την ημέρα που γέννησα ήταν στο μαιευτήριο 18 άτομα και περίμεναν. μιλάω μόνο για αδέλφια, ανήψια, γονείς και 4 κολλητούς/κουμπάρους. όπως καταλαβαίνετε έγινε το σώσε. και επειδή ήταν όλοι πολύ κοντινοί μου άνθρωποι δεν έφευγε κανείς. τις επόμενες ημέρες όποιος συνάδελφος ή γνωστός έπαιρνε τηλέφωνο να ευχηθεί και να ρωτήσει σε ποιο δωμάτιο είμαστε του απαντούσα πολύ ευγενικά οτι δεν δεχόμεθα. επισκέψεις όταν θα γυρνούσαμε στο σπίτι μας. μετά στο σπίτι μέχρι να σαραντίσει το μωρό οι περισσότεροι δεν ήθελαν να έρθουν. οπότε γλύτωσα τα πολλά πολλά τουλάχιστον απο τους υπόλοιπους για τον πρώτο καιρό. κανένας δεν παρεξηγήθηκε γιατί του εξηγούσα οτι δεν είμαι καλά και θέλω ησυχία με το μωρό μου. όλοι το καταλάβαν. αν είχα κάποιον πιο πιεστικό θα έβαζα τον άνδρα μου να τον διώξει κι όποιος ήθελε ας παρεξηγιόταν.

σωστήηηηηηηηηη!!!!!!!!!! Respect Respect Respect Respect Respect

19ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ Empty Απ: ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ Τρι Ιουλ 19, 2011 3:51 am

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω παλι μια απορια εχω μετα απο 2 γεννες...τα πεθερικα μου ουδεποτε ειπαν θελουμε να ειμαστε στη γεννα,να κανουμε παρεα στο γιο μας,οποτε το μαθαιναν μετα,στον μεγαλο ηρθαν την επομενη μερα στην κλινικη στην μικρη μετα απο 10 μερες........ [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
η μουλαρα η αδερφη μου ομως γιατι δεν ηρθε??????????
κοινως πηγαινα μονη με τον αντρουλη και την μανουλα μου...σα το σκυλι στ'αμπελι...ενδιαφερον απο κανεναν.... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
υγ τωρα που το σκεφτομαι το θεμα αυτο με πληγωνει....

20ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ Empty Απ: ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ Τρι Ιουλ 19, 2011 5:27 am

kalliopitsa

kalliopitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ευάκι έγραψε:εγω παλι μια απορια εχω μετα απο 2 γεννες...τα πεθερικα μου ουδεποτε ειπαν θελουμε να ειμαστε στη γεννα,να κανουμε παρεα στο γιο μας,οποτε το μαθαιναν μετα,στον μεγαλο ηρθαν την επομενη μερα στην κλινικη στην μικρη μετα απο 10 μερες........ [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
κοινως πηγαινα μονη με τον αντρουλη και την μανουλα μου...σα το σκυλι στ'αμπελι...ενδιαφερον απο κανεναν.... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

γιατί μαρή στο πρώτο σου παιδί κρατούσα την αδερφή σου που ήταν 4 χρονών...
και επίσης μάθε να γεννάς νορμάλ ώρες... φεύγεις νυχτιάτικα για την κλινική! σου είπε κανείς ότι μπορώ να χαραμίσω τον ύπνο μου;;;; ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ 667478

21ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ Empty Απ: ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ Τρι Ιουλ 19, 2011 5:35 am

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kalliopitsa έγραψε:
Ευάκι έγραψε:εγω παλι μια απορια εχω μετα απο 2 γεννες...τα πεθερικα μου ουδεποτε ειπαν θελουμε να ειμαστε στη γεννα,να κανουμε παρεα στο γιο μας,οποτε το μαθαιναν μετα,στον μεγαλο ηρθαν την επομενη μερα στην κλινικη στην μικρη μετα απο 10 μερες........ [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

γιατί μαρή στο πρώτο σου παιδί κρατούσα την αδερφή σου που ήταν 4 χρονών...
και επίσης μάθε να γεννάς νορμάλ ώρες... φεύγεις νυχτιάτικα για την κλινική! σου είπε κανείς ότι μπορώ να χαραμίσω τον ύπνο μου;;;; [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

αμα γεννησω πρωι εισαι σε κανενα πανεπιστημιο και βγαζεις τα ματια σου,αμα γεννησο μεσημερι κοιμασαι,αμα γεννησω απογευμα απο τους καφεδες δε μαζευεσαι.γενναω βραδυ,αφου γυριζεις απο εξω για να ειμαι και σιγουρη και παλι μου την λες?!?!?!?!?!!ε πες μου ποια ωρα σε βολευει να γεννησω στο τριτο!!!!!!!! Razz Razz Razz

22ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ Empty Απ: ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ Τρι Ιουλ 19, 2011 5:44 am

kalliopitsa

kalliopitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ευάκι έγραψε:
αμα γεννησω πρωι εισαι σε κανενα πανεπιστημιο και βγαζεις τα ματια σου,αμα γεννησο μεσημερι κοιμασαι,αμα γεννησω απογευμα απο τους καφεδες δε μαζευεσαι.γενναω βραδυ,αφου γυριζεις απο εξω για να ειμαι και σιγουρη και παλι μου την λες?!?!?!?!?!!ε πες μου ποια ωρα σε βολευει να γεννησω στο τριτο!!!!!!!! Razz Razz Razz

τί εννοείς βγάζω τα μάτια μου;;;; για πρόσεχε λίγο τις εκφράσεις σου! confused confused confused
στο τρίτο να γεννήσεις κάποια ώρα που θα κοιμάται το παιδί μου! και να μη σε πάρει πολλή ώρα!!!όπως στα άλλα σου τσάκα-τσάκα να τελειώνουμε!!!!γιατί μετά θα πρέπει να ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ 446177 !! ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ 536304

23ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ Empty Απ: ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ Τρι Ιουλ 19, 2011 6:26 am

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις