26 Απ: Έναρξη ψηφοφορίας Τρι Ιουλ 19, 2011 4:24 am
MariaM
Πρωταγωνιστής!!
Πάντως είναι περίεργο το ότι ακόμα και ψηφίζοντας το ίδιο άτομο, υπάρχουν νικητές και χαμένοι στην ψηφοφορία... Άλλο ένα ελληνικό φαινόμενο!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
ΜΟΔΕΡΑΤΟΡΙΣΕΣ!!
χαχαχαχα Ναταλάκι σε έχω ικανή ακόμα και που είσαι μόνη σου στην ψηφοφορία τελικά να μην βγεις.MariaM έγραψε:Πάντως είναι περίεργο το ότι ακόμα και ψηφίζοντας το ίδιο άτομο, υπάρχουν νικητές και χαμένοι στην ψηφοφορία... Άλλο ένα ελληνικό φαινόμενο!
giouli73 έγραψε:Εγώ ψηφίζω τη Ναταλί νούμερο 4 έχω καλή προσφορά. Η νο 1 μου την σπάει... η νο 2 είναι βρωμιάρα... η νο 3 δεν μου μιλάει.... η νο 5 δεν έχει πρόγραμμα.
και αλλη ασχετη στην παρεα.αν δω οτι ειμαστε πολλες θα ανοιξω θεμα.CHRISLA2216 έγραψε:καλημερα κοριτσια!!
καταρχην να πω οτι τις τελευταιες μερες παρακολουθω ολα τα θεματα που γινεται ο κακος χαμος κ εχω απογοητευτει λιγακι.. (ασχετο με το θεμα εδω)
και δευτερον, επειδη ασχετη εντελως ειμαι κ με τους ορους των υπολογιστων κ των φορουμ, πειτε μου κ εμενα να ξερω...τι ειναι οι μοδερατοροι??
NeNaKi_Gr έγραψε:
Τι πρόγραμμα να έχει μαρή και 'συ, θα με τρελάνς τελείως με το αρπαγμένο...
Εδώ δεν μπόρεσε να βάλει μια σωστή ψηφοφορία και μπορείς να ψηφίσεις και τις 5 αν θέλεις... ΝΟΘΕΙΑ!!!
Ή Ναταλί και ο Γεωργάκης είναι... μυαλό ξουράφι
νενα μου εγω ειχα αλλη(hello kity) αλλα επειδη την ειχε και αλλα την αλλαξα και εβαλα την μινυ και η ζηλιαρα η ναταλι εβαλε την ιδια.τωρα πρεπει να την αλλαξω παλι.και γιατι να την αλλαξω εγω?να την αλλαξει αυτη.Nena έγραψε:Εμενα δεν με αντιπροσωπεύει καμια απο τις υποψήφιες. θα ριξω την ψήφο μου στην Τουρτίτσα, αυτην την κοπελιά με τη Μινι Μάους στη φωτο προφίλ, που ξέρει να τα χώνει άγρια όπου και όταν χρειάζεται...
Τι?? Η Ναταλι ειναι??? Πάλι μπερδεύτηκα???
και στο είπα, βάλτε άλλες φωτο μεταξύ σας, να τωρα θα έχανες την ψήφο άδικα και βερεσε!
giouli73 έγραψε:χαχαχαχα Ναταλάκι σε έχω ικανή ακόμα και που είσαι μόνη σου στην ψηφοφορία τελικά να μην βγεις.MariaM έγραψε:Πάντως είναι περίεργο το ότι ακόμα και ψηφίζοντας το ίδιο άτομο, υπάρχουν νικητές και χαμένοι στην ψηφοφορία... Άλλο ένα ελληνικό φαινόμενο!
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:...εβαλα την μινυ και η ζηλιαρα η ναταλι εβαλε την ιδια.τωρα πρεπει να την αλλαξω παλι.και γιατι να την αλλαξω εγω?να την αλλαξει αυτη.
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης