1 bon jovi simera Τετ Ιουλ 20, 2011 12:36 am
cassiani
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
koritsares tha einai kamia alli mama simera stin sinavlia?na tragoudisoume parea palia orea tragoudia kai na nostalgisoume kales palies epoxes?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
iwill be there too.....cassiani έγραψε:koritsares tha einai kamia alli mama simera stin sinavlia?na tragoudisoume parea palia orea tragoudia kai na nostalgisoume kales palies epoxes?
eisai xazi more tha xaseis kai to mali tis griasmama katerina έγραψε:εγω δεν θα παω τελικα θα παει ο αντρας μου με τον αδερφο μου
cassiani έγραψε:eisai xazi more tha xaseis kai to mali tis griasmama katerina έγραψε:εγω δεν θα παω τελικα θα παει ο αντρας μου με τον αδερφο μου
i aderfi mou paidi mou evgale gala me to thilastro na dosei i mama mou sto moro giati thilazei gia na erthei o mikros einai diomisi minon.ekane prova xtes kai eftixos o mikros to eipie xaxaxaxgiouli73 έγραψε:
Κουκλάκι μου.... πρώτε μου έρωτα σου ρχομαι. Όλο το δωμάτιο αφίσες του είχα κολλήσει. Αν ήταν δυνατό θα έβαζα σε όλη την πολυκατοικία. Δεν υπήρχε περίπτωση να το χάσω. Αν δεν βρισκόταν κάποιος να κρατήσει τα παιδιά θα έπαιρνα μαζί. Μέσα στην αρένα εκεί στον πανικό, έχω να βγω και καιρό ελπίζω να περάσουμε καλά.
an eisai stin arena den exei theseis etsi den einai ?tha einai xima opoios prolavei tha paei koda katalaves ti leo?giouli73 έγραψε:Τι θέμα καλέ θα έχω? Για δώσε μου τα φώτα σου
kimisou na eisai ksekourastei giati tha exei orthostasia.ego den pira arena giati logo ipsous den tha evlepa tipota kai to kiriotero den tha mporousa na paro anasa me toso kosmo giro mougiouli73 έγραψε:Α οκ... Κι εγώ για αυτό έβγαλα αρένα για να είμαι όσο πιο κοντά μπορώ. Αλλά μετά λέω άμα με πιάσει κατούρημα πως θα πάω?χαχαχα Τι να κάνω δεν πειράζει καλός ο jon αλλά δεν μπορώ να αφήσω και την μικρή τόσες ώρες. Ενώ άμα φύγω κατά τις 8 παρά μετά από μια ώρα θα κοιμηθεί.Λέω να κοιμηθώ κι εγώ καμιά ώρα τώρα
kala den tha pao kai deka lepta prin alla an kanei kaneis kai exei piasei tin thesi mas mavro fidi pou ton efageAKa έγραψε:Κορίτσια, μια συμβουλή:
Όσο νωρίτερα μπορείτε να πάτε, τόσο το καλύτερο!
Το ότι έχετε εισιτήριο με αριθμημένη θέση δεν παίζει ρόλο, γιατί αν πάτε 10 λεπτά πριν ξεκινήσει η συναυλία θα είναι σίγουρα πιασμένο από άλλους και άντε να βρείτε το δίκιο σας μετά!
Θα χαλάσει η διάθεσή σας κι είναι κρίμα!
Καλά να περάσετε όσες πάτε!
cassiani έγραψε:kala den tha pao kai deka lepta prin alla an kanei kaneis kai exei piasei tin thesi mas mavro fidi pou ton efageAKa έγραψε:Κορίτσια, μια συμβουλή:
Το ότι έχετε εισιτήριο με αριθμημένη θέση δεν παίζει ρόλο, γιατί αν πάτε 10 λεπτά πριν ξεκινήσει η συναυλία θα είναι σίγουρα πιασμένο από άλλους και άντε να βρείτε το δίκιο σας μετά!
ton lipamai ton kaimeno. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]tha perasei diskolaxaxaxaxax
efxaristoume gia tin simvouli pados
an deite stin thira enia maliotravogmata me mia kodi ego tha eimai elate na valete ena xeraki [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]AKa έγραψε:cassiani έγραψε:kala den tha pao kai deka lepta prin alla an kanei kaneis kai exei piasei tin thesi mas mavro fidi pou ton efageAKa έγραψε:Κορίτσια, μια συμβουλή:
ton lipamai ton kaimeno. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]tha perasei diskolaxaxaxaxax
efxaristoume gia tin simvouli pados
Σου έχω έτοιμη και την δικαιολογία:
"Μα, δεν βλέπεις τι γίνεται!? Πού θες να πάω?!" κλπ. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Απλά θεωρώ δεδομένο ότι θα είναι υπεράριθμοι μέσα και σίγουρα θα μπουν πολλοί χωρίς εισιτήριο!
Το νου σας!
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης