26 Απ: SEX ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ... ΓΙΝΕΤΑΙ ???? Πεμ Ιουλ 21, 2011 6:06 am
crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Αχαχα άστα να πάνε!!!! Εμείς με μικρό αυτοκίνητο αναγκαστήκαμε και τα σκάσαμε για μπαγκαζιέρα!!! Και μετά απ' όλα αυτά, για να δούμε θα τα καταφέρουμε...;MariaM έγραψε:crazymommy έγραψε:Αχαχα, αυτές τις... λίγες ανησυχίες έχω κι εγώ! Σίγουρα ακούγονται υπερβολικά όλα αυτά, ειδικά αν όλα πάνε καλά. Απλά, λες "σπαει ο διάολος το ποδάρι του και συμβαίνει κάτι" ή το παιδί δεν προσαρμόζεται πολύ απλά (κάτι που συμβαίνει συχνά). Κι εκεί, στην καλύτερη των περιπτώσεων, μόλις τελείωσαν οι διακοπές!MariaM έγραψε:crazymommy έγραψε:Αααα Μαρία μου από το στόμα σου και στου Θεού τ' αφτί που λένε! Να συμβεί το ίδιο και σε μας, πολλά ζητάω, εεε;MariaM έγραψε:crazymommy έγραψε:Πωπω, κι εγώ στην ίδια φάση βρίσκομαι... Αν και βασικά εγώ δεν έχω τόσο κόλλημα αλλά ο άντρας μου που νιώθει πολύ άβολα με τη μικρή στο δωμάτιο. Από την άλλη αναρρωτιέμαι αν θα έχουμε το κουράγιο και γι΄αυτό στις διακοπές (αφού δε θα είναι πλέον ηρεμία και χαλάρωση, όπως τις ξέραμε)...
ΚΑι ωραία, πες αντέχουμε... Το κακό με μας είναι ότι η μικρή είναι πολύυυυ ευαίσθητη στον ύπνο και ξυπνάει με τον παραμικρό θόρυβο... Δε νομίζω ότι και να ξυπνήσει θα καταλάβει κάτι εκείνη... Εμείς όμως που θα διακόψουμε άρον-άρον θα καταλάβουμε...!
Πήγαμε πρόσφατα τις πρώτες μας διακοπές με το παιδί (την περασμένη βδομάδα εκεί ήμασταν) και ομολογώ πως ήταν τέλεια! Και χαλαρώσαμε και ξεκουραστήκαμε και όλα ηταν τέλεια! Τσάμπα οι τόσες ανησυχίες μου! Περάσαμε πολύ όμορφά όλοι και ειδικά ο μικρός που στις διακοπές κοιμόταν ακόμα πιο βαθιά και ακόμαι πιο εύκολα!
Μπα μην το λες! Εγώ φοβόμουν, μην κουραστεί και μην πεινάσει στην διαδρομή και δεν καταφέρω να τον ταίσω, και διάφορα άλλα τρελά πράγματα. Μετά σκεφτόμουν μην είναι βρώμικο το δωμάτιο και φάω όλες τις μέρες με μια χλωρίνη στο χέρι. Μετά φοβόμουν μήπως δεν του αρέσει που αλλάζει περιβάλλον και δεν νιώθει άνετα και δυσκολεύεται στον ύπνο. Μετά φοβόμουν μήπως επειδή εχει κόσμο η θάλασσα είναι βρώμικη και δεν μπορούμε να κάνουμε μπάνιο. Μην δεν δουλεύει το κλιματιστικό, μην τρακάρουμε, μην δε δουλεύει το μάτι της κουζίνας ή το ψυγείο... και άλλα τόσα! Υστερική ε; Τελικά μια χαρά πήγαμε και ήρθαμε με 2 στάσεις και με λίγο ύπνο στην διαδρομή και κάποιες φορές καθόμουν και πίσω μαζί του για να παίζουμε να μην βαριέται. Το ξενοδοχείο πεντακάθαρο, όλα δουλεύαν τέλεια, μαγείρεψα 2 φορές (την κάθε φορά έφτιαχνα φαγητό για 2 μέρες) μόνο για το παιδί γιατί εμείς παίρναμε έτοιμο, σκούπισα 1 φορά, δεν σφουγγάρισα καμία, μαζευα μόνο τα ρούχα μας και άπλωνα μόνο τα μαγιώ και τις πετσέτες θαλάσσης. Πρωί γάλα μετά θάλασσα μετά μπάνιο στο δωμάτιο, μετά τον τάιζα τα φρούτα και ξεραινόταν στον ύπνο για κανένα 2ωρο ή τρίωρο. Κοιμόμασταν και εμείς ή κάναμε άλλα πράγματα (γκούχου, γκούχου), τρώγαμε μεσημεριανό όσο κοιμόταν ο μικρός, ξυπνούσε έτρωγε μεσημεριανό και αυτός, χαζεύαμε λίγο τηλεόραση να πέσει ο ήλιος και βγαίναμε βόλτα στα τουριστικά μαγαζάκια και έπαιρνα μαζί μου το απογευματινό του να τον ταίσω έξω. 11 μαζευόμασταν έπινε το γάλα σχεδόν κοιμισμένος, σπάνια όλο και ξεραινόταν πάλι στον ύπνο. Ήταν τέλεια σου λέω!
Πάντως μπράβο σας που περάσατε όμορφα και ξεκουραστήκατε και χαλαρώσατε και.. τα κάνατε όλα τέλοσπάντων! Μακάρι κι εμείς... Φεύγουμε Δευτέρα, οπότε έχω αρχίσει από τώρα τη λίστα του Σιντ... εεε της... μετακόμισης!
Α, όσο γι' αυτό νομίζω πως είναι το μόνο ίσως μελανό σημείο! Εκεί, είτε για 5 μέρες πας είτε για 25 δεν έχει σημασία γιατί το συμπράγκαλο που θα κουβαλήσεις είναι στάνταρ! Κατσαρολάκι, πιατάκι, πιρουνάκια, σαλιάρες, μπλεντεράκι, τρόφιμα κτλ. Αλλά να ναι καλά το τεράστιο πορτ παγκάζ μας που χωρεσε μια μεγάλη βαλίτσα με τα ρούχα ολονών και μια μικρή με τα κουζινικά, χαχαχα! Συν το ποδηλατάκι του που το προτιμήσαμε αντί του καροτσιού.