326 Απ: 6μηνο ΟΑΕΔ Τρι Απρ 17, 2012 11:06 am
Sagia
Πανταχού παρούσα!
και εγω ως τις 12 περιπου δεν ειχα πληρωθει.Πηγε ο αντρας μετα τις 16:00 κσι τα ειχαν βαλει.Μην αγχωνεσαι θα μπουν αν δεν μπηκαν ηδη.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 8 ... 12, 13, 14
tasoulak έγραψε:Sagia έγραψε:Γεια σας κοριτσια!Χρονια πολλα!Εγω σημερα πληρωθηκα δωρο επιτελους αλλα μου εβαλαν 268.
smaragdoula την τελευταια φορα πληρωθηκα 518.
ise i pio tixeri apo oles mas... ego pira 134 k ixa pari teleftea fora 514 ... k ime sto eksamino apo ton 6/10 - 6/04...
exoun mpleksi ta mpoutia tous ston oaed... oti theloun dinounnn......
ksapphire έγραψε:και μενα μου εβαλαν σημερα αλλα 93 ευρω
mariela έγραψε:tasoulak έγραψε:Sagia έγραψε:Γεια σας κοριτσια!Χρονια πολλα!Εγω σημερα πληρωθηκα δωρο επιτελους αλλα μου εβαλαν 268.
ise i pio tixeri apo oles mas... ego pira 134 k ixa pari teleftea fora 514 ... k ime sto eksamino apo ton 6/10 - 6/04...
Καλησπέρα,
Εγώ σήμερα βρήκα άλλη μια κατάθεση 77 ευρώ και κάτι.... κοίταξε το πρέπει να τα πάρεις και συ λογικά. Τώρα τι είναι δεν ξέρω, ίσως είναι οι τελευταίες μέρες του Απριλίου και ξοφλήσαμε?
tasoulak έγραψε:mariela έγραψε:tasoulak έγραψε:Sagia έγραψε:Γεια σας κοριτσια!Χρονια πολλα!Εγω σημερα πληρωθηκα δωρο επιτελους αλλα μου εβαλαν 268.
Καλησπέρα,
Εγώ σήμερα βρήκα άλλη μια κατάθεση 77 ευρώ και κάτι.... κοίταξε το πρέπει να τα πάρεις και συ λογικά. Τώρα τι είναι δεν ξέρω, ίσως είναι οι τελευταίες μέρες του Απριλίου και ξοφλήσαμε?
kopela mou sou exo euxarista ... ta 77 pou vrikes xtes itan to epipleon doro mas... gt mas ixan vali lathos poso... piga ston oaed k mou to ipan ... dld 134+77 ine doro pasxa k ta 2... kalo...???
elpidamamy έγραψε:κοριτσια να σας ρωτησω κατι για το 6μηνο? ειμαι σε αδεια λοχειας τελειωνει 4/7 και θελω να παρω 6μηνο , βεβαια δεν εχω παρει κανονικη αδεια το 2012 μου ειπαν οτι πρωτα πρεπει να παρω αδεια και μετα 6μηνο, ποτε πρεπει να κανω τα χαρτια μου τωρα ή αφου τελειωσει η κανονικη αδεια? ποσο καιρο κανουν να εγκρινουν το 6μηνο δεν θελω να γυρισω στη δουλεια πιστευω να παει συνεχομενο το 6 μηνο....
Carrie έγραψε:Μακάρι να ήτανε έτσι!!580Ε μικτά είναι!Προς το παρόν!!
tasoulak έγραψε:koritsia kalispera. na sas rotiso an kserete kati. ego pira tin eksamini k mou teliose 6/4 k epestrepsa stin doulia me miomeno orario. ithela na rotiso gia tin adia anef apodoxon anatrofis(3mini an den kano lathos) autin mporo na tin paro k tora i eprepe na tin paro meta to eksamino?
mariela έγραψε:tasoulak έγραψε:koritsia kalispera. na sas rotiso an kserete kati. ego pira tin eksamini k mou teliose 6/4 k epestrepsa stin doulia me miomeno orario. ithela na rotiso gia tin adia anef apodoxon anatrofis(3mini an den kano lathos) autin mporo na tin paro k tora i eprepe na tin paro meta to eksamino?
Γεια σου κοπέλα μου και πάλι (εμείς οι 2 μαζί από την αρχή!!) Λοιπόν είμαι και εγώ με άδεια άνευ αποδοχών. Αν θυμάσαι ξεκινήσαμε μαζί το 6μηνο, μετά εσύ επέστρεψες ενώ εγώ πήρα άδεια άνευ αποδοχών. Μου την δώσανε χωρίς κανένα πρόβλημα, αφού έτσι κι αλλιώς τους συμφέρει και αυτούς λόγω κρίσης βέβαια...Βασικά δεν μου είπαν 3 μήνες κλπ, εγώ τους είπα θα μιλήσουμε μετά το καλοκαίρι. Οπότε βασικά εξαρτάται από τον εργοδότη σου κατά πόσον σε χρειάζεται μάλλον, δεν είναι υποχρεωμένος να σου την δώσει όπως το 6μηνο. Ήθελα και εγώ να σε ρωτήσω σου ήρθε η βεβαίωση από τον ΟΑΕΔ για την φορολογική σου δήλωση? Μπορείς αν σου ήρθε να μου πεις το ποσό που θα βάλουμε διότι εγώ τώρα είμαι σε νησί και δεν μπορώ να πάω στον ΟΑΕΔ μου?
tasoulak έγραψε:mariela έγραψε:tasoulak έγραψε:koritsia kalispera. na sas rotiso an kserete kati. ego pira tin eksamini k mou teliose 6/4 k epestrepsa stin doulia me miomeno orario. ithela na rotiso gia tin adia anef apodoxon anatrofis(3mini an den kano lathos) autin mporo na tin paro k tora i eprepe na tin paro meta to eksamino?
Γεια σου κοπέλα μου και πάλι (εμείς οι 2 μαζί από την αρχή!!) Λοιπόν είμαι και εγώ με άδεια άνευ αποδοχών. Αν θυμάσαι ξεκινήσαμε μαζί το 6μηνο, μετά εσύ επέστρεψες ενώ εγώ πήρα άδεια άνευ αποδοχών. Μου την δώσανε χωρίς κανένα πρόβλημα, αφού έτσι κι αλλιώς τους συμφέρει και αυτούς λόγω κρίσης βέβαια...Βασικά δεν μου είπαν 3 μήνες κλπ, εγώ τους είπα θα μιλήσουμε μετά το καλοκαίρι. Οπότε βασικά εξαρτάται από τον εργοδότη σου κατά πόσον σε χρειάζεται μάλλον, δεν είναι υποχρεωμένος να σου την δώσει όπως το 6μηνο. Ήθελα και εγώ να σε ρωτήσω σου ήρθε η βεβαίωση από τον ΟΑΕΔ για την φορολογική σου δήλωση? Μπορείς αν σου ήρθε να μου πεις το ποσό που θα βάλουμε διότι εγώ τώρα είμαι σε νησί και δεν μπορώ να πάω στον ΟΑΕΔ μου?
kalimera kopela mou... ax tixeriiii... nisi... auta ine.... lipon ego piga k to pira moni mou apo ton oaed k to poso ine 1856,69... logika k se sena to idio tha ine...
mariela έγραψε:tasoulak έγραψε:mariela έγραψε:tasoulak έγραψε:koritsia kalispera. na sas rotiso an kserete kati. ego pira tin eksamini k mou teliose 6/4 k epestrepsa stin doulia me miomeno orario. ithela na rotiso gia tin adia anef apodoxon anatrofis(3mini an den kano lathos) autin mporo na tin paro k tora i eprepe na tin paro meta to eksamino?
kalimera kopela mou... ax tixeriiii... nisi... auta ine.... lipon ego piga k to pira moni mou apo ton oaed k to poso ine 1856,69... logika k se sena to idio tha ine...
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ αλλά λίγα δεν είναι? Άμα το διαιρέσεις δια 6 μήνες βγαίνει 309 ευρώ τον μήνα.. Για δες το ξανά αν δεν σου κάνει κόπο, δεν πρέπει να βάλουμε το συνολικό ποσό που πήραμε? κάνω κάπου λάθος? χίλια συγνώμη που σε ταλαιπωρώ και σένα..
tasoulak έγραψε:mariela έγραψε:tasoulak έγραψε:mariela έγραψε:tasoulak έγραψε:koritsia kalispera. na sas rotiso an kserete kati. ego pira tin eksamini k mou teliose 6/4 k epestrepsa stin doulia me miomeno orario. ithela na rotiso gia tin adia anef apodoxon anatrofis(3mini an den kano lathos) autin mporo na tin paro k tora i eprepe na tin paro meta to eksamino?
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ αλλά λίγα δεν είναι? Άμα το διαιρέσεις δια 6 μήνες βγαίνει 309 ευρώ τον μήνα.. Για δες το ξανά αν δεν σου κάνει κόπο, δεν πρέπει να βάλουμε το συνολικό ποσό που πήραμε? κάνω κάπου λάθος? χίλια συγνώμη που σε ταλαιπωρώ και σένα..
kalimera sou. sou fenonte liga k dikio exis. alla auta ine mono gia to 2011. tou 2012 tha to paroume tou xronou...
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 8 ... 12, 13, 14
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης