1 erotisi gia ta agorakia... Δευ Αυγ 01, 2011 3:27 am
sofia.mpempis
Σιωπηλή δύναμη
kalispera koritsia....na sas po giati me exoun mperdepsei...otan ton allazo to poulaki tou na tou to sikono pano i kato...help.....
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
don N έγραψε:ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΖΩ ΟΡΘΙΟ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΤΑ ΒΡΑΔΥΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΛΛΑΖΑ ΡΟΥΧΕΣ ΚΑΙ ΣΕΝΤΟΝΙΑ / ΥΠΟΣΕΝΤΟΑΝΑ . ΟΛΗ Η ΜΕΣΟΥΛΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΒΡΕΓΜΕΝΗ . . ΟΠΟΤΕ ΔΕ ΤΟ ΒΑΖΩ ΟΡΘΙΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΥΣΕΙΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΩ ΚΑΘΟΛΟΥ(ΔΛΔ ΝΑ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΖΩ ΤΟ ΔΕΡΜΑΤΑΚΙ ΣΆΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΑΘΕΙ ΦΙΜΩΣΗ), ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ (ΝΑΙ , ΝΑΙ , ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΑΚΡΙΒΩΣ).
ΣΥΝΕΠΩΣ ΔΕ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΙΔΙΑΤΕΡΟ ΑΛΛΆ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΩ ΞΑΝΑ..
noni έγραψε:Όπου κάθεται μόνο του. Ποτέ δεν το το έβαλα πάνω ή κάτω.
Τώρα τελευταία το τραβάει μόνος του μέχρι να κλείσω τη πάνα ... τόσο τράβηγμα το κακόμοιρο το πουλάκι του αναρωτιέμαι που είναι ακόμα στη θέση του
vivliolatreia έγραψε:noni έγραψε:Όπου κάθεται μόνο του. Ποτέ δεν το το έβαλα πάνω ή κάτω.
Τώρα τελευταία το τραβάει μόνος του μέχρι να κλείσω τη πάνα ... τόσο τράβηγμα το κακόμοιρο το πουλάκι του αναρωτιέμαι που είναι ακόμα στη θέση του
και εμενα έτσι κάνει!!! πολύ γέλιο!! και του λέω δεν μεγαλώνει αγάπη μου έτσι...... χαχαχχα
vivliolatreia έγραψε:noni έγραψε:Όπου κάθεται μόνο του. Ποτέ δεν το το έβαλα πάνω ή κάτω.
και εμενα έτσι κάνει!!! πολύ γέλιο!! και του λέω δεν μεγαλώνει αγάπη μου έτσι...... χαχαχχα
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης