1 ομαδική επίθεση από σφίγγες Παρ Αυγ 05, 2011 12:11 pm
βανια
Πρωταγωνιστής!!
Ε οι σφίγγες έστισαν τρελό χορό και κάνουν επίθεση σε όποιον βρουν. Προχτές έκοβε ο άντρας μου τα λιγούστρα που έχουμε στο κήπο και του επιτέθηκαν 2 τον τσίμπησαν σε 2 σημεία .....Σήμερα έπαιζαν τα παιδιά και ξαφνικά ακούμε φωνές και κλάματα τσίμπησαν όχι ένα όχι 2 αλλά 4 παιδάκια. Το Σταύρο τον τσίμπησαν στο κεφάλι μέσα στα μαλλιά μέχρι να δω να βάλω φάρμακιο χτυπάει το τηλέφωνο ήταν η φίλη μου που το γιό της τον τσίμπησαν στο κεφάλι και αυτό και στο χέρι . Παίρνω μετά τηλ. την απέναντι φίλη και μαθαίνω ότι τσίμπησαν τους φιούς της το ένα στο λαιμό και το άλλο στο σβέρκο...
Ξεσάλωμα οι σφίγγες να τρέχω με τη κορτιζόνη απο σπίτι σε σπίτι . Κατεβαίνει ο άντρας μου κάτω να δει για να δούμε πως θα διώξουμε το σφιγγοκέρι και του επιτέθηκε απο πίσω άλλη μία .....Τι να πω της φίλης μου ο ένας τη ο γιός δνε μπορεί να μιλήσει καλά το έχει τσιμπήσει στο λαιμό θα δει και αν είναι θα το πάει στο νοσοκομείο εγω βασικά θα το είχα πάει ήδη. Ε δεν μπορείτε να πέιτε κλείσαμε και για τον μήνα Αύγουστο
Ξεσάλωμα οι σφίγγες να τρέχω με τη κορτιζόνη απο σπίτι σε σπίτι . Κατεβαίνει ο άντρας μου κάτω να δει για να δούμε πως θα διώξουμε το σφιγγοκέρι και του επιτέθηκε απο πίσω άλλη μία .....Τι να πω της φίλης μου ο ένας τη ο γιός δνε μπορεί να μιλήσει καλά το έχει τσιμπήσει στο λαιμό θα δει και αν είναι θα το πάει στο νοσοκομείο εγω βασικά θα το είχα πάει ήδη. Ε δεν μπορείτε να πέιτε κλείσαμε και για τον μήνα Αύγουστο