26 Απ: Τεστ ή εξέταση αίματος? Πεμ Ιουλ 08, 2010 11:45 pm
PECENIA
Σιωπηλή δύναμη
Χοριακή και πάλι χοριακή! Είναι πιο ασφαλής μέθοδος και επιπλέον θα ξέρεις τις μονάδες!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Athin@ έγραψε:Ρε παιδιά τι είναι η χοριακή;Εγώ το έκανα αυτό;
Athin@ έγραψε:Όχι.Περίμενα να περάσουν 10 μέρες απο τη μέρα που θα αδιαθετούσα,έκανα το τεστ και έγινε μωβ πρώτα αυτό που δείχνει αν είσαι έγκυος και μετά αυτό που δείχνει αν το έκανες σωστά.
Το μεσημέρι πήρα τον γιατρό και απείλησα για τη ζωή του αν δεν ακύρωνε ραντεβού για να με δει και το απόγευμα είδα τη φακή στον υπέρυχο.
Μαρία έγραψε: δεν μου λες βρε? τον Μπάμπη έχεις γυναικολόγο?
Lila έγραψε:Έκανα 2 τεστ και βγήκαν και τα 2 θετικά αλλά δεν είμαι σίγουρη για το αν ισχύουν. Έχω 14 μέρες καθυστέρηση και η γιατρός μου λείπει διακοπές και πρέπει να περιμένω έναν μήνα(!!!). Η χοριακή πόσο κοστίζει;
kai egw den ekana xoriakiAthin@ έγραψε:Ρε παιδιά τι είναι η χοριακή;Εγώ το έκανα αυτό;
Pelio έγραψε:Αν θυμάμαι καλά κοστίζει 40-50 ευρώ σε κέντρο τύπου βιοϊατρική (σε δημόσιο νοσοκομείο είναι πιθανον ελάχιστο το κόστος). Και παίρνεις αποτέλεσμα σε 2-3 ώρες!
Crazy έγραψε:Pelio έγραψε:Αν θυμάμαι καλά κοστίζει 40-50 ευρώ σε κέντρο τύπου βιοϊατρική (σε δημόσιο νοσοκομείο είναι πιθανον ελάχιστο το κόστος). Και παίρνεις αποτέλεσμα σε 2-3 ώρες!
Βρε Πελιώ, όχι και 40-50 ευρώ!!! Είπαμε, είναι ακριβή η εξέταση, αλλά όχι και τόσο!!!
Τόσο ακριβή ξέρω πως είναι στα μεγάλα μαιευτήρια, όπου σου βγάζουν αποτέλεσμα σε μισή ή μία ώρα το πολύ.
Τα περισσότερα που έχω δώσει ήταν 28 ευρώ, σ' ένα διαγνωστικό κέντρο στο Σύνταγμα. Σε συνοικιακό μικροβιολογικό έχω δώσει γύρω στα 25 ευρώ.
γουργουριτσας έγραψε:Crazy έγραψε:Pelio έγραψε:Αν θυμάμαι καλά κοστίζει 40-50 ευρώ σε κέντρο τύπου βιοϊατρική (σε δημόσιο νοσοκομείο είναι πιθανον ελάχιστο το κόστος). Και παίρνεις αποτέλεσμα σε 2-3 ώρες!
Βρε Πελιώ, όχι και 40-50 ευρώ!!! Είπαμε, είναι ακριβή η εξέταση, αλλά όχι και τόσο!!!
Τόσο ακριβή ξέρω πως είναι στα μεγάλα μαιευτήρια, όπου σου βγάζουν αποτέλεσμα σε μισή ή μία ώρα το πολύ.
Τα περισσότερα που έχω δώσει ήταν 28 ευρώ, σ' ένα διαγνωστικό κέντρο στο Σύνταγμα. Σε συνοικιακό μικροβιολογικό έχω δώσει γύρω στα 25 ευρώ.
κι ομως στην βιοιατρικη που εκανα εγω τοσο εχει 43 ευρω για την ακριβεια η χωριακη δενκανει λαθος ηπελιω πολυ σωστα τα λεει
τωρα αν πας σε καποιο συνοικιακο ναι ειναι πιο οικονομικα ενοειται γυρω στα 25 ευρω
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης