26 Απ: ΑΛΜΥΡΟ 'Η ΓΛΥΚΟ?ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ? Κυρ Αυγ 07, 2011 3:32 am
thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
βασικα σκεφτομαι να κανω εξετασεις για τον θυροειδη μου.μιας κ εχω κ ιστορικο στην οικογενεια μου ισως να παιζει κ αυτο.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
tha ginw mama έγραψε:Και εγω δεν τα ήθελα τα γλυκα και τελικά περιμένουμε αγοράκι...Δεν ξέρω κατα πόσο σχετίζεται αυτό ή είναι ακόμη ενας μύθος της εγκυμοσύνης αλλά είχα πάθει ψύχωση το χειμώνα με τουρσιά ,ελιές κτλ που δεν είχα ξαναφάει ποτέ μου και ποτέ δεν μου αρεσαν..... Το δε Πάσχα έφαγα-για πρώτη φορά μετά απο 10 χρόνια- αυγό βραστό κόκκινο της Λαμπρής!!!!
etoile! έγραψε:Βρε κοριτσια με εχει πιασει τρελα για γλυκα εδω και μια εβδομαδα!! Θελω να τρωω ολη μερα, αλλα κρατιεμαι και τρωω μονο το βραδυ καμια σοκολατα ή κανενα παγωτο αλλα και παλι νοιωθω τυψεις... Φοβαμαι για τον διαβητη κυησης που λενε... Λετε να ειμαι υπερβολικη;;;;
Ranou έγραψε:tha ginw mama έγραψε:Και εγω δεν τα ήθελα τα γλυκα και τελικά περιμένουμε αγοράκι...Δεν ξέρω κατα πόσο σχετίζεται αυτό ή είναι ακόμη ενας μύθος της εγκυμοσύνης αλλά είχα πάθει ψύχωση το χειμώνα με τουρσιά ,ελιές κτλ που δεν είχα ξαναφάει ποτέ μου και ποτέ δεν μου αρεσαν..... Το δε Πάσχα έφαγα-για πρώτη φορά μετά απο 10 χρόνια- αυγό βραστό κόκκινο της Λαμπρής!!!!
Συμφωνω απολυτα ομως!!!και εγω τρελα με ξινα τουρσια λεμονια ελιες και τα συναφη και ειναι αγορακι...οταν μου το ειπε η ξαδερφη μου οπυ εχει δυο αγορια οτι θα ειναι αγορι επειδη προτιμω το ξινα την κοροιδευα αλλα ελα που ειχε δικιο... τωρα παλι που ειμαι στην 35 εβδομαδα θεολω γλυκα!!!!!!αυτο πωε εξηγειται????
chicken έγραψε:etoile! έγραψε:Βρε κοριτσια με εχει πιασει τρελα για γλυκα εδω και μια εβδομαδα!! Θελω να τρωω ολη μερα, αλλα κρατιεμαι και τρωω μονο το βραδυ καμια σοκολατα ή κανενα παγωτο αλλα και παλι νοιωθω τυψεις... Φοβαμαι για τον διαβητη κυησης που λενε... Λετε να ειμαι υπερβολικη;;;;
Γιατί καλέ φοβάσαι για διαβήτη κύησης? Έχεις ιστορικό?
καταρχήν έκανες καμπύλη ζαχάρου?
αν έκανες και βγήκε οκ, no prob
Μην αγχώνεσαι και απόλαυσε την εγκυμοσύνη σου
(και τις σοκολάτες σου :p :p :p)
etoile! έγραψε:
Οχι, δεν εχω ιστορικο. Ουτε καμπυλη εχω κανει ακομα, νομιζω γινεται πιο μετα. Απλα εχω ακουσει για τον διαβητη και μου εχει κολλησει στον εγκεφαλο!! Παρολο που ο γιατρος δε μου εχει πει τιποτα απολυτως!!!
Ξερεις...αμα μας κολλησει κατι, αντε να το ξεκολλησεις!!!!
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Περί ανέμων και υδάτων » ΑΛΜΥΡΟ 'Η ΓΛΥΚΟ?ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ?
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης