1 κολικος νεφρου... Τετ Αυγ 17, 2011 6:44 am
ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
γεια σας κοριτσακια μου τι κανετε?
εγω περασα μια εφιαλτικη νυχτα χθες..
με επιασε οξυς κολικος νεφρου 12 το βραδυ και τρεχαμε στα νοσοκομεια
τετοιο πονο δεν εχω ξαναζησει!!!!!
να διπλωνομαι και να χτυπιεμαι στο αυτοκινητο μεχρι να φτασουμε...
στο νοσοκομειο μειναμε ολη νυχτα γιατι μου εκαναν παυσιπονη και περιμεναν να δουν αν θα περασει..
κατα τις 5 το πρωι περασε λιγο και φυγαμε,φτανω σπιτι και...ξαναρχιζει
ξυπνησε και ο μικρος απο τα βογκιτα μου και εκλαιγε το πουλακι μου ελεγε συνεχεια 'μαμα ποναει,μαμα κλαιει'
κατα τις 8 ημασταν ετοιμοι να ξαναπαμε στο νοσοκομειο αλλα ευτυχως 8 παρα ηρεμισα...
τωρα μου ειπαν οτι αν μετα απο 3 μερες(με αγωγη)με ξαναπιασει θα μου κανουν εισαγωγη για ενδοφλεβια θεραπεια
αχ τι επαθα στα καλα καθουμενα η γυναικα ειχα και αγχος για τον μικρο(λειπουν οι γονεις μου και τον κραταγε η πεθερα μου)
προς το παρον ειμαι καλα και σας γραφω ελπιζω και ευχομαι να μην με ξαναπιασει παλι!!!!
εγω περασα μια εφιαλτικη νυχτα χθες..
με επιασε οξυς κολικος νεφρου 12 το βραδυ και τρεχαμε στα νοσοκομεια
τετοιο πονο δεν εχω ξαναζησει!!!!!
να διπλωνομαι και να χτυπιεμαι στο αυτοκινητο μεχρι να φτασουμε...
στο νοσοκομειο μειναμε ολη νυχτα γιατι μου εκαναν παυσιπονη και περιμεναν να δουν αν θα περασει..
κατα τις 5 το πρωι περασε λιγο και φυγαμε,φτανω σπιτι και...ξαναρχιζει
ξυπνησε και ο μικρος απο τα βογκιτα μου και εκλαιγε το πουλακι μου ελεγε συνεχεια 'μαμα ποναει,μαμα κλαιει'
κατα τις 8 ημασταν ετοιμοι να ξαναπαμε στο νοσοκομειο αλλα ευτυχως 8 παρα ηρεμισα...
τωρα μου ειπαν οτι αν μετα απο 3 μερες(με αγωγη)με ξαναπιασει θα μου κανουν εισαγωγη για ενδοφλεβια θεραπεια
αχ τι επαθα στα καλα καθουμενα η γυναικα ειχα και αγχος για τον μικρο(λειπουν οι γονεις μου και τον κραταγε η πεθερα μου)
προς το παρον ειμαι καλα και σας γραφω ελπιζω και ευχομαι να μην με ξαναπιασει παλι!!!!