Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
202 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 202 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 4]

artemis-karabet-mpempa

artemis-karabet-mpempa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορίτσια ΙΑΣΩ γέννησα κ τα δυο μου πιτσιρίκια κ ήμουν κ στα δύο στον 4ο!! Έμεινα πολύ ευχαριστημένη κ είχα ΠΑΡΑ πολύ βοήθεια για το θηλασμό κ ατάιστο μωρό!!

Όσο για τους πόνους που σου βάλανε είναι θέμα γιατρού καθαρά,μην τον πιστεύεις αν σου λέει άλλα τα ξέρω από ''μέσα'' οι νοσηλεύτριες απαγορεύεται να χορηγήσουν φάρμακα χωρίς εντολή γιατρού..

Τώρα ο γιατρός μου πήγε στο ΡΕΑ, δεν έχω άποψη, μου λέει ότι είναι εξίσου καλό..

georgia84

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Οταν γεννησα και μπηκα στο δωματιο η μια κοπελα ειχε ζητησει rooming in, εγω ζητησα αποκλειστικο θηλασμο και η τριτη, παρολο που θηλαζε, τη νυχτα ζητουσε να το ταισουν και δε το φερνανε οποτε ηταν τρεις διαφορετικες περιπτωσεις σε ενα δωματιο! Αρα επιλεγεις οτι θελεις και δε νομιζω να εχεις προβλημα. Κι εγω πηγα πολυ επιφυλακτικη και ετοιμη για φασαρια αν μου το ταιζαν αλλα πραγματικα μου την εφερναν συνεχεια και πολλες φορες μου την αφηναν με τις ωρες!
Και οι περισσοτερες κοπελες ηταν πολυ εξυπηρετικες και με το χαμογελο.
Βεβαια πολυ ακριβα βρε κοριτσια!

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Λοιπόν κορίτσια πήγα σήμερα από το Ιασω για να δω δωμάτια και τιμές. Συγκεκριμένα με τον ΦΠΑ, γιατί το χαρτί που σου δίνουν είναι χωρίς :
3κλινο : Φ.Τ. 1864 Καισ : 2090
3κλινο superior : Φ.Τ. 2373 Καισ. : 2599
2κλινο : Φ.Τ. 3503 Καισ : 3729
2κλινο superior : Φ.Τ. 4294 Καισ. : 4746

Έτσι που τα είδα το απλό 3κλινο πάααρα πολύ στενά, το 3κλινο superior είναι γωνιακό : τα 2 κρεβάτια δίπλα δίπλα και το άλλο απέναντι! Καλό ήταν! Το απλό 2 κλινο καλό, το 2κλινο superior όπως το 3κλινο superior απλά στη θέση του απέναντι κρεβατιού έχουν έναν μεγάλο καναπέ!
Δεν ξέρω τι θα κάνουμε! Θα δούμε... Έχω προβληματιστεί! Είμαι μάλλον αναμεσα στο 3κλινο superior (5ος ορ) ή στο απλό 2κλινο (6ος ορ). Μου φαίνεται μεγάλη η διαφορά για 4 μέρες μόνο που θα μαστε εκεί! Από την άλλη σκέφτομαι και το rooming in στο 3κλινο μην ταλαιπωρησω και τη μικρουλα και τις κοπέλες που δεν κάνουν.. Rolling Eyes Rolling Eyes

(Για βλαστοκύτταρα : για το αίμα 226 (από τον Ιούνιο άλλαξε που μέχρι τότε ήταν δωρεάν)και για τομφάλιο Λώρο+Αίμα 865!)

totula

totula
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Γεννησα στο Ιασω το 2008 στον 4ο οροφο αρχικα ειχα ζητησει 6κλινο αλλα για καλη μου τυχη δεν ειχε και με εβαλαν σε τρικλινο με μηδαμινη επιβαρυνση. Το καλο με εμενα ειναι οτι δεν ειχα αμοιβη γιατρου γιατι ειναι η ξαδερφη μου και με ειχε ενημερωσει για να προμηθευτω παυσιπονα απο πριν για να μην χρεωθω, οπως και καποιες αλλαγες που εκανα λογω καισαρικης δεν μου τις χρεωσε και ετσι γλιτωσαμε καποια χρηματα. Μου ειχε πει και λογω εμπειριας το βραδυ να μην μου φερνουν το μωρο για να μπορω να ξεκουραζομαι τις αλλες ωρες ομως οταν πειναει να τον φερνουν. Τελικα τον εφερναν παντα μαζι με τα αλλα μωρα και παντα φαγωμενο. Μαια δεν ειχα γιατι γεννησα με καισαρικη και η καθε μια νοσοκομα μου ελεγε οτι να ναι οταν ρωταγα συμβουλες. Δεν ημουν και πολυ θετικη με τον θηλασμο δεν ηταν και οκ οι ρωγες μου και ξεκινησα θηλαστρο. Την μεγαλυτερη μ.....α την κανουν με τα βλαστοκυταρα. Επειδη θελουν να προωθησουν την δικη τους εταιρια σε χρεωνουν γ.........α 500 - 600 ευρω για βλαστοκυταρα. Ευτυχως ομως και εκει σταθηκα τυχερη και η εταιρια που ειχα διαλεξει με ειχε ενημερωσει και μου ειχε αφαιρεσει αυτο το ποσο.
Τωρα με το Ρεα εχει πεσει τρελος ανταγωνισμος και επειδη φυγανε πολλοι γιατροι εχει καλυτερεψει λιγο και κατεργησαν και τα 6κλινα. Το επομενο θα το γεννησω στο Ρεα, ο διευθυντης ειναι συγγενης και η ξαδερφη μου ειναι μετοχος. Παντως εχω πολυ καλες συστασεις απο οσες εχουν γεννησει εκει. Και για να ξερετε οσοι ειναι ειναι δημοτες Π. Φαληρου εχουν και καποια εκπτωση.

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
totula έγραψε:Γεννησα στο Ιασω το 2008 στον 4ο οροφο αρχικα ειχα ζητησει 6κλινο αλλα για καλη μου τυχη δεν ειχε και με εβαλαν σε τρικλινο με μηδαμινη επιβαρυνση. Το καλο με εμενα ειναι οτι δεν ειχα αμοιβη γιατρου γιατι ειναι η ξαδερφη μου και με ειχε ενημερωσει για να προμηθευτω παυσιπονα απο πριν για να μην χρεωθω, οπως και καποιες αλλαγες που εκανα λογω καισαρικης δεν μου τις χρεωσε και ετσι γλιτωσαμε καποια χρηματα. Μου ειχε πει και λογω εμπειριας το βραδυ να μην μου φερνουν το μωρο για να μπορω να ξεκουραζομαι τις αλλες ωρες ομως οταν πειναει να τον φερνουν. Τελικα τον εφερναν παντα μαζι με τα αλλα μωρα και παντα φαγωμενο. Μαια δεν ειχα γιατι γεννησα με καισαρικη και η καθε μια νοσοκομα μου ελεγε οτι να ναι οταν ρωταγα συμβουλες. Δεν ημουν και πολυ θετικη με τον θηλασμο δεν ηταν και οκ οι ρωγες μου και ξεκινησα θηλαστρο. Την μεγαλυτερη μ.....α την κανουν με τα βλαστοκυταρα. Επειδη θελουν να προωθησουν την δικη τους εταιρια σε χρεωνουν γ.........α 500 - 600 ευρω για βλαστοκυταρα. Ευτυχως ομως και εκει σταθηκα τυχερη και η εταιρια που ειχα διαλεξει με ειχε ενημερωσει και μου ειχε αφαιρεσει αυτο το ποσο.
Τωρα με το Ρεα εχει πεσει τρελος ανταγωνισμος και επειδη φυγανε πολλοι γιατροι εχει καλυτερεψει λιγο και κατεργησαν και τα 6κλινα. Το επομενο θα το γεννησω στο Ρεα, ο διευθυντης ειναι συγγενης και η ξαδερφη μου ειναι μετοχος. Παντως εχω πολυ καλες συστασεις απο οσες εχουν γεννησει εκει. Και για να ξερετε οσοι ειναι ειναι δημοτες Π. Φαληρου εχουν και καποια εκπτωση.

totula αφού ο γιατρός σου είναι Ρέα καλά κάνεις! Πρέπει οι τιμές τους να είναι καλυτερες και φυσικά ολοκαινουργιο μαιευτηριο! Εμένα και ο γιατρός είναι εκεί και είμαι δίπλα στο Ιασώ!
Πάντως τις μαίες τις είδα πολύ ανοιχτές και δεκτικές απέναντι σε μανούλες που θέλουν να θηλάσουν αποκλειστικά! Δε νομίζω μωρε να μεταμορφώνονται μετά τον τοκετό! Laughing Laughing Laughing Εγώ πάντως έφυγα με θετική διάθεση! Ελπίζω να είναι έτσι μέχρι τέλους βέβαια!

totula

totula
οπως αναφερα δεν ημουν πολυ θετικη με τον θηλασμο και ετσι δεν εδωσα ιδιαιτερη σημασια αφου απο την αρχη ημουν υπερ του θηλαστρου αλλα την προσπαθεια την εκανα πιο πολυ για τον αντρα που επειδη η πεθερα δεν τον θηλασε καθως προτιμησε το τσιγαρο. και εγω μενω διπλα στο ρεα. απο οσο εμαθα οτι και το ιασω εχει κατεβασει τις τιμες αλλα δεν ξερω ποσο. συγκρινοντας παντως τοτε με τωρα οσα μου ζηταγαν για το 6κλινο ζηταει το ρεα για το 3κλινο παντα καισαρικη

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοριτσια εσεις που γεννησατε στο Ιασω θυμοσαστε οτιδηποτε περιττο που σας χρεωσαν και ειπατε καλυτερα να το ειχατε απο το σπιτι σας; Για παραδειγμα εχω ακουσει απο κοπελα (οχι στο Ιασω) οτι ζητησε ντεπον και της χρεωσαν ολοκληρο κουτι! Ας πουμε σερβιεττες και τετοια λεω να παρω απο το σπιτι κι ας μου δινουν εκει για να αποφυγω τετοια τυχον εξοδα! Ισχυει; Αρχιζω να ετοιμαζω σιγα σιγα βαλιτσα και ειμαι ολο αποριες τι να βαλω μεσα..

totula

totula
HLIANA έγραψε:Κοριτσια εσεις που γεννησατε στο Ιασω θυμοσαστε οτιδηποτε περιττο που σας χρεωσαν και ειπατε καλυτερα να το ειχατε απο το σπιτι σας; Για παραδειγμα εχω ακουσει απο κοπελα (οχι στο Ιασω) οτι ζητησε ντεπον και της χρεωσαν ολοκληρο κουτι! Ας πουμε σερβιεττες και τετοια λεω να παρω απο το σπιτι κι ας μου δινουν εκει για να αποφυγω τετοια τυχον εξοδα! Ισχυει; Αρχιζω να ετοιμαζω σιγα σιγα βαλιτσα και ειμαι ολο αποριες τι να βαλω μεσα..

οπως ανεφερα εμενα η γιατρος μου μου ειχε πει να εχω καποια παυσιπονα μαζι μου για σνα μην τα χρεωθω αλλα δεν θυμαμαι ακριβως ποια. θυμαμαι ομως οταν μπηκα στο δωματιο μου εφεραν και σερβιετες και εσωρουχα μιας χρησης καισ απο την στιγμη που στα φερνουν τα χρεωνεσαι αυτοματα

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Η τιμή που σου χρεώνουν στο Ιασω είναι με το υγειονομικό υλικό αυτό σημαίνει συγκεκριμένη ποσότητα δηλαδή συγκεκριμένο αριθμό σερβιέτες και φάρμακα αν εσύ νομίζεις ότι θα χαλάσεις περισσότερες τότε πάρε . Πάντως η υπηρεσίες στο Ιασω είναι πολύ καλές

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
βανια έγραψε:Η τιμή που σου χρεώνουν στο Ιασω είναι με το υγειονομικό υλικό αυτό σημαίνει συγκεκριμένη ποσότητα δηλαδή συγκεκριμένο αριθμό σερβιέτες και φάρμακα αν εσύ νομίζεις ότι θα χαλάσεις περισσότερες τότε πάρε . Πάντως η υπηρεσίες στο Ιασω είναι πολύ καλές

α! Κατάλαβα Βάνια! Σου δίνουν δηλ. στην αρχη κπ υγειονομικο υλικό και αν ζητησεις παραπανω σε χρεώνουν, ε? Γαζούλες και οινόπνευμα καθαρό θα τα χρειαστώ?

maraki85

maraki85
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
lidiaki έγραψε:Kαι τις δυο φορες και το 2010 και 2011 ημουν στον 5ο οροφο στο δωματιο 516 απιστευτη συμπτωση ..εντωμεταξυ μας θυμοντουσαν και τα κοριτσια επειδη ο γιος μου ηταν πολυ φαγανος και ολο στο δωματιο τον εφερναν καθε 2 ωρες και το μαλλι του ηταν χαρακτηριστικη μοικανα..οταν λοιπον με ειδαν μου λενε κατι μας θυμιζει το ονομα....τρελη συμπτωση ετσι???
Σοβαρα στο 516 ησουνα?και εγω εκει ημουνα κ συγκεκριμενα στο 2ο κρεβατι.Εμεινα κ εγω πολυ ευχαριστημενη,οποτε εκλαιγε μου την φερναν να την ταισω.Δεν εχω να θυμαμαι κατι ασχημο.Σε 3 μηνες γενναω κ τη 2η κορη εκει.

totula

totula
α! Κατάλαβα Βάνια! Σου δίνουν δηλ. στην αρχη κπ υγειονομικο υλικό και αν ζητησεις παραπανω σε χρεώνουν, ε? Γαζούλες και οινόπνευμα καθαρό θα τα χρειαστώ?[/quote]

αμα γεννησεις με καισρικη θα χρειαστεις να σου κανουν αλλαγες αλλα απο οσο ξερω της κανει ο καθε γιατρος / μαια

lidiaki

lidiaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
maraki85 έγραψε:
lidiaki έγραψε:Kαι τις δυο φορες και το 2010 και 2011 ημουν στον 5ο οροφο στο δωματιο 516 απιστευτη συμπτωση ..εντωμεταξυ μας θυμοντουσαν και τα κοριτσια επειδη ο γιος μου ηταν πολυ φαγανος και ολο στο δωματιο τον εφερναν καθε 2 ωρες και το μαλλι του ηταν χαρακτηριστικη μοικανα..οταν λοιπον με ειδαν μου λενε κατι μας θυμιζει το ονομα....τρελη συμπτωση ετσι???
Σοβαρα στο 516 ησουνα?και εγω εκει ημουνα κ συγκεκριμενα στο 2ο κρεβατι.Εμεινα κ εγω πολυ ευχαριστημενη,οποτε εκλαιγε μου την φερναν να την ταισω.Δεν εχω να θυμαμαι κατι ασχημο.Σε 3 μηνες γενναω κ τη 2η κορη εκει.

Την πρωτη φορα ειμουν στο 1ο διπλα στο παραθυρο και τωρα ημουν στο τριτι κραβατι..το μεσαιο το αφηνω για σενα..σου ευχομαι μια λαλη γεννα

https://www.facebook.com/#!/maria.triviza

maraki85

maraki85
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Χαχα!σε ευχαριστω!Να χαιρεσαι κ εσυ τα παιδακια σου!

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τελικά κλίνουμε μάλλον προς το τρίκλινο superior. Τα απλό τρικλινο μου φαινόταν πολύ στενό και το δίκλινο έχει μεγάλη απόκλιση στα λεφτά (1200 ευρώ) Rolling Eyes Rolling Eyes Έχει καμία μείνει σε 3κλινο superior και γενικά όσες τα έχετε δει, που είναι 2 μαζί κρεβάτια και ένα απέναντι, αν έχω επιλογή ποιο θα ήταν καλύτερο να επιλέξω??

totula

totula
Εγω εμεινα σε τετοιο ειναι μια χαρα. Καλυτερα ειναι αυτο που ειναι μονο του για να εισαι οσο γινετε πιο ησυχη. Εχεις ομως την δυνατοτητα να διαλεξεις κρεβατι? Αυτο νομιζει οτι παει και βαη διαθεσιμοτητας

Έχει επεξεργασθεί από τον/την totula στις Σαβ Σεπ 10, 2011 2:44 am, 1 φορά

tzef

tzef
ΛΟΓΙΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥ.
ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΤΡΙΚΛΙΝΟ.

ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΤΟΥ ΡΕΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΙΑΣΩ ΓΙΑΤΙ ΓΕΝΙΚΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΙΑΣΩ.

ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΕΙΠΑΜΕ;ΛΕΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ;ΕΓΩ 15/10 Ή 22/10 AN ΟΛΑ ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tzef έγραψε:ΛΟΓΙΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥ.

ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΤΟΥ ΡΕΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΙΑΣΩ ΓΙΑΤΙ ΓΕΝΙΚΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΙΑΣΩ.

ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΕΙΠΑΜΕ;ΛΕΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ;ΕΓΩ 15/10 Ή 22/10 AN ΟΛΑ ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.

Καλά Γεωργία μου θα χει πολύ πλάκα να γεννάμε μαζί! Που είναι και το πιο πιθανό! Εγώ εχω ΠΗΤ 16/10! χαχαχα Εντυπώσεις όσων γέννησαν Ιασώ - Σελίδα 2 215994 Εντυπώσεις όσων γέννησαν Ιασώ - Σελίδα 2 215994 Εντυπώσεις όσων γέννησαν Ιασώ - Σελίδα 2 215994

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Λέτε το μονό, ε? Είσαι όμως φόρα παρτιδα στη πόρτα και απέναντι από τις άλλες δύο κοπέλες.. totula εννοείται αν μπορείς και τύχει να σου κάτσει να επιλεξεις! Ανάλογα πώς θα τύχει, απλά κουβέντα να γίνεται! Laughing Laughing Laughing

totula

totula
Εγω αν μπορουσα αυτο θα διαλεγα. Ειδες ειπες τα τρικλινα του ρεα? Πως ειναι?

elisa

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Ηλιανα μου τα είδα πρόσφατα γιατί πήγα σε μια φίλη.το καλύτερο κρεβάτι για μένα είναι αυτο που είναι μόνο του.ούτε στρημωγμενη νιώθεις και έχεις μεγαλύτερη άνεση.

tzef

tzef
HLIANA έγραψε:
tzef έγραψε:ΛΟΓΙΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥ.

Καλά Γεωργία μου θα χει πολύ πλάκα να γεννάμε μαζί! Που είναι και το πιο πιθανό! Εγώ εχω ΠΗΤ 16/10! χαχαχα Εντυπώσεις όσων γέννησαν Ιασώ - Σελίδα 2 215994 Εντυπώσεις όσων γέννησαν Ιασώ - Σελίδα 2 215994 Εντυπώσεις όσων γέννησαν Ιασώ - Σελίδα 2 215994

ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΜΥΝΗΜΑ. Very Happy

tzef

tzef
totula έγραψε:Εγω αν μπορουσα αυτο θα διαλεγα. Ειδες ειπες τα τρικλινα του ρεα? Πως ειναι?

ΤΑ ΤΡΙΚΛΙΝΑ ΤΟΥ ΡΕΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΙΟ ΚΛΑΗ ΤΙΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΤΟΥ ΙΑΣΩ (28ΟΕ ΜΕ ΦΠΑ) , ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΣΤΟ ΡΕΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΛΙΝΟ!!!!2500 ΠΕΡΙΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΦΠΑ, ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ.ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΩ ΕΚΕΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΝΩ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΙΑΣΩ ΚΑΙ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΑΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ(ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΑ ΣΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ, ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ).ΤΟ ΡΕΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΜΕ ΧΑΛΑΣΕ.

totula

totula
Τωρα θα γεννησω ρεα ειναι διπλα στο σπιτι και για αλλους προσωπικους λογους αλλα τρικλινο δεν βγαινουμε δια δικλινο

anna_vas

anna_vas
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Εγώ δεν έμεινα ευχαριστημένη καθόλου ..από το ιασώ θεσσαλίας ..τζάμπα τα λεφτά!το προσωπικό ότι να ναι μόνο το φαγητό άξιζε τίποτα αλλο!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 4]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις