76 Απ: Όσα πρέπει να γνωρίζουμε για τον θηλασμό Παρ Αυγ 26, 2011 5:29 am
tzef
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Lilliput στις Τρι Απρ 09, 2013 9:26 am, 1 φορά
Carrie έγραψε:Εγώ χθες μιλώντας με την μαμά μου που της έλεγα ότι δεν θα πάρω μπιμπερό τώρα στην αρχή μου άρχισε τα "τί??και τι θα τρώει το παιδί τις 3 πρώτες μέρες???Αφού δεν θα έχεις γάλα!!"και της λέω "μα μαμά δεν είναι έτσι πια!!" και μετά "όχι εσύ δεν ξέρεις!και στα παιδία δίνουν ζαχαρόνερο μέχρι να έρθει το γάλα!και άμα θέλουν να του δώσουν χαμομηλάκι για τους κολικούς??" "Μα μαμά δεν νομίζω ότι του δίνουν τίποτα πια,εγω θα ζητήσω αποκλειστικό θηλασμό στο κάτω κάτω και θα είμαι αυστηρή μαζί τους!!" "Και τι δηλαδή?Θα το έχεις όλο το βράδυ το παιδί να κλαίει από τους κολικούς??" "Μα ρε μαμά δεν έχουν όλα τα μωράκια κολικούς!!!!" Απάλευτη κατάσταση...Δεν ξέρω πως θα τα βγάλω πέρα μαζί της σας το λέω!!!!!!!
Carrie έγραψε:Εγώ πως να το κάνω αυτό?Οι γονείς μου είναι μακριά (Καβάλα) και τα πεθερικά μου το ίδιο (Τρίκαλα) και θα έρθουν ΟΛΟΙ τότε. Οι γονείς μου είπανε θα έρθουν αρχές Νοέμβρη (ΠΗΤ 24/11 ε??) και θα μείνουν ώσπου να 40ήσω και τα πεθερικά μου επειδή γεννάει και η κόρη τους κάποια στιγμή μες τις γιορτές (ΠΗΤ 9/1) ε φαντάζομαι θα είναι και αυτοί εκεί κάποια στιγμή...ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΛΕΨΩ!! Θα τους κάνω σεμινάρια πριν το μαιευτήριο!!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Lilliput στις Τρι Απρ 09, 2013 9:31 am, 1 φορά
Carrie έγραψε:Εντάξει αυτό πίστευα και εγώ απλώς είπα να το επιβεβαιώσω. Για ποιο λόγο όμως θεωρείται προϋπόθεση αυτό? Μήπως είναι λίγο "ρατσιστικό"? Και όσες γυναίκες γεννάνε με καισαρική ή με πρόκληση ?(Δεν αναφέρω την επισκληρήδιο που πλέον είναι σχεδόν δεδομένη τις περισσότερες φορές..)
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Lilliput στις Τρι Απρ 09, 2013 9:32 am, 1 φορά
jojo_mama έγραψε:...
Γυρισε η μανα μου προχθες κ μου ειπε...Μην το θηλασεις το μικρο αμεσως για να μην κανει ικτερο...ασε να περασουν 10-15 μερες.
Της το εκοψα αμεσως και επειδη ξερω οτι θα μου το ξαναπει θα της το ξανα κοψω και σε οποιον αλλο το πει...
MariaM έγραψε:
Σε πολλα μαιευτηρια ακολουθουν την πολιτικη "ποναει κεφαλι, κοψει κεφαλι".
Carrie έγραψε: Τον είχα ρωτήσει και για μαθήματα ανώδυνου τοκετού αλλά δεν τα θεωρεί σημαντικά και σκέφτομαι ότι δεν έχει μάλλον νόημα να βρω μόνη μου κάποια σύμβουλο θηλασμού, θα ένιωθα πιο άνετα αν μπορούσε να είναι δίπλα μου τις πρώτες μέρες στην κλινική. Δεν ξέρω και πως λειτουργεί και όλο αυτό το σύστημα..πρέπει να το ψάξω λίγο μάλλον[/color]
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης