1 12 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ..... Τρι Αυγ 23, 2011 2:38 am
stardust
Η ψυχή της παρέας!
Καταρχην ευχομαι να σται ολες καλα .Μ ε τον αντρα μου ειμαστε 12 χρονια μαζι και εχουμε μια κορουλα 2 χρονων και κατι.Οταν εμεινα εγκυος αλλαξαν πολλα πραγματα αλλα δυστυχως προς το χειροτερο.Ολη την εγκυμοσυνη την εβγαλα με στεναχωρια και κλαμα αφου ελεγα θα βγαλω στεναχωρω μωρο αλλα δοξα το θεο ειναι με το χαμογελο στα χειλι το πουλακι μου .Ο αντρας μου ηταν γενικως του ποτου και λεω ηταν γιατι πλεον το χει περιορισει μετα το σκηνικο που χε γινει να τα σπασει για χιλιοστη φορα μπορω να πω και να βριζει και να μιλαει πολυ ασχημα ακομα και οταν ημουν εγκυος μεχρι που πριν κανα 5 μηνο τον ειχα διωξει και του χα πει να δει τι εχει προτερεοτητα γι αυτον.Το ποτο η εμεις?φυσικα γυρησε με την προυποθεση να το μειωσει κατα πολυ μην πω να το κοψει κιολας μια περιοδο.τωρα προσφατα ομως βγηκαμε εξω με ενα φιλικο ζευγαρι για φαγητο και ηπιε αρκετα σε σημειο που αρχησε να βριζει να με φτυνει και κοινως γιναμε ξεφτιλα.εγω να κλαιω τα παιδια να προσπαθουν να τον καθησυχασουν και αυτος να φουντωνει πιο πολυ.απο τοτε δεν μπορω ξανα να μαι εκδηλωτικη μαζι του με το που ρχεται τα μουτρα μου ειναι κατω και γενικως του χω δηλωσει οτι δεν προκειται να ξαναβγουμε μονοι πουθενα γιατι εχω βαρεθει να βγαινω να μην περναω καλα και στο φιναλε να φευγουν αδικα λεφτα.Το προβλημα γενικα ξεκινουσε οποτε ανηγαμε θεμα για τους δικους του οι οποιοι ειναι απαραδεκτοι απεναντι μας και αυτος στραβωνε μεχρι που μετα απο 2 χρονια φυσικα εχει παψει να τους υποστιριζει αλλα υπαρχει ηδη η φθορα μεταξυ μας και δεν ξερω αν μπορει να διορθωθει ποτε αυτο η αν θα συνεχησω να μαι παντα εστι.Συγνωμη για το μεγαλο ποστ αλλα κουραστηκα να μην ευχαρηστιεμαι την καθε στιγμη και επρεπε καπου να τα βγαλω.Σας ευχαρηστω εκ των προτερων[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]