26 Απ: Τσάντα -αλλαξιέρα, ποια? Τετ Αυγ 24, 2011 3:40 pm
spapastamou
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Angie_77 έγραψε:spapastamou έγραψε:Angie_77 έγραψε:Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω γιατί δεν πρέπει να φαίνεται ότι είναι τσάντα-αλλαξιέρα?? Εφόσον έχω παιδί, λογικό δεν είναι ότι θα έχω και τσάντα που θα βάζω τα πραγματάκια του μέσα???? Εεεεε??? Γιατί?????? Χα χα χα χα χα
Εμένα μου έκανε δώρο η συνυφάδα μου, που την έχει δει στο σόι, μια από τα τζάμπο και μια χαρά είναι. Και χώρο έχει και ωραίο χρωματάκι έχει και αδιάβροχη είναι...και στο κάτω κάτω άμα χαλάσει θα πάρω καινούργια. Σιγά μην κάτσω να σκάσω!!!
καλε οχι δεν το ειπαμε υποτιμητικα....εμενα ισα-ισα η δικη μου ειναι περα για περα παιδικη κανει μπαμ οτι ειναι μπεμπεδιστικη και ειναι φουξια-λαχανι φαντασου....εγω απλα για της κοπελας την συγκεκριμενη σχολιασα οτι δεν φαινεται καν για τσαντα-αλλαξιερα....δεν υπαρχει καποιο προτυπο εξαλλου,εχω παιδι πρεπει να ειναι παιδικη η δεν θελω να φαινεται παιδικη....οτι βολευει την καθε μανουλα,αναλογα με το στυλ της....
Καλέ δεν το πήρα υποτιμητικά !!!! Απλά την γνώμη μου είπα γιατί εγώ δεν κάθομαι να ταλαιπωρούμαι για να βρω τσάντα ή ότιδήποτε άλλο. Και συμφωνώ μαζί σου ότι κάθε μανούλα έχει τις δικές της ανάγκες !!!!!
Καλή λευτεριά σου έυχομαι κοριτσάκι μου και ελπίζω αύριο να μάθουμε ότι γέννησες γρήγορα, εύκολα και ανώδυνα!!!!!!!!!!!!!!
ευχαριστω παρα πολυ....!!!καλα κι εγω μην νομιζεις οτι θα ασχολιομουν ιδιαιτερα παο τα jumbo θα πηγαινα να παρω κι εγω και σιγουρα παλι κατι σε φουξια η μωβ(τα χρωματα μου δηλαδη)....αλλα μου την εκανε δωρο η αδερφουλα μου και ειναι σετ με την παντα μας που ειναι και με τον snoopy....χι χι.....