1 αιμοροιδες,,αααααααααααααα Τετ Αυγ 24, 2011 11:43 pm
mamita
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσισ εβγαλε καμια αιμορροιδες?ποναω πολυ στις κενωσεις και σημερα ειχα αιμα απο πισω..ανυσηχω..βαζω εδω και 2 μερεσ κρεμα αλλα ποναω.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
mamita έγραψε:κοριτσισ εβγαλε καμια αιμορροιδες?ποναω πολυ στις κενωσεις και σημερα ειχα αιμα απο πισω..ανυσηχω..βαζω εδω και 2 μερεσ κρεμα αλλα ποναω.
mama katerina έγραψε:mamita έγραψε:κοριτσισ εβγαλε καμια αιμορροιδες?ποναω πολυ στις κενωσεις και σημερα ειχα αιμα απο πισω..ανυσηχω..βαζω εδω και 2 μερεσ κρεμα αλλα ποναω.
γεια σου μην ανησυχεις καθολου! 8 χρονια ειχα προβλημα και εφτασα σε σημειο καθε φορα που πηγαινε τουαλετα να βαζω τη synalar procto καπως ετσι λεγεται η κατασταση επειδεινωθηκε μετα τη γεννηση της μεγαλης μου κορης οπου οταν εγινε 5 μηνων πηγα και τις εβγαλα!
η ειρωνια??? χαλασε το μηχανημα που θα μου τις καυτηριαζανε και μου τις κοψανε τελικα με το νυστερι!!!!!!
αχχ ο μεγαλυτερος πονος της ζωης μου!!!!!!!!!!
elena25 έγραψε:mama katerina έγραψε:mamita έγραψε:κοριτσισ εβγαλε καμια αιμορροιδες?ποναω πολυ στις κενωσεις και σημερα ειχα αιμα απο πισω..ανυσηχω..βαζω εδω και 2 μερεσ κρεμα αλλα ποναω.
γεια σου μην ανησυχεις καθολου! 8 χρονια ειχα προβλημα και εφτασα σε σημειο καθε φορα που πηγαινε τουαλετα να βαζω τη synalar procto καπως ετσι λεγεται η κατασταση επειδεινωθηκε μετα τη γεννηση της μεγαλης μου κορης οπου οταν εγινε 5 μηνων πηγα και τις εβγαλα!
η ειρωνια??? χαλασε το μηχανημα που θα μου τις καυτηριαζανε και μου τις κοψανε τελικα με το νυστερι!!!!!!
αχχ ο μεγαλυτερος πονος της ζωης μου!!!!!!!!!!
Παναγίτσα μου!! 8 χρόνια παιδευόσουν;;; Τώρα είσαι καλά;
Η proctosynalar είναι όντως πολύ καλή. Και εγώ αυτή έβαζα και βάζω όποτε με ενοχλεί.
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης