1 τι προσπαθουν να "καλυψουν" αραγε....;;; Σαβ Αυγ 27, 2011 8:01 am
spapastamou
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Εγω λοιπον κοριτσια μενω στο αιγαλεω...το σπιτι μου ειναι ενα στενο κατω απο το μετρο....εχθες λοιπον λιγο μετα τις 11 το πρωι πηγαμε με τον αντρα μου να παρουμε το μετρο για να παμε επισκεψη στον αδερφο μου....ομως το βρηκαμε κλειστο και ειχε πολυ κοσμο απ'εξω....κι εκει μαθαμε πως λιγα λεπτα πριν,ενας αντρας ειχε δωσει τελος στη ζωη του πεφτοντας μπροστα στο μετρο την ωρα που εκεινο ερχοταν....εννοειται πως σοκαριστηκαμε και φυγαμε για να παμε να το παρουμε απο την σταση ελαιωνα...την ωρα που φευγαμε εφτανε και η αστυνομια και το εκαβ....εννοειται πως αργοτερα που πηραμε και το μετρο απο τον ελαιωνα ειδαμε πως η γραμμη αεροδρομιο-αιγαλεω εφτανε μεχρι ελαιωνα....την σταση αιγαλεω απ'οτι διαβασαμε σημερα καπου στο ιντερνετ την ανοιξαν 3 ωρες μετα περιπου....απο εχθες το πρωι που εγινε μεχρι και σημερα δεν ακουσαμε το παραμικρο καπου,οπως φανταζομαι ουτε κι εσεις...ψαχνοντας στο ιντερνετ σημερα μαθαμε απο κατι καταγγελιες 2-3 ανθρωπων που πηγαν να παρουν το μετρο και το βρηκαν κλειστο οπως κι εμεις αλλα περιμεναν μεχρι να ανοιξει,οτι παρολο που ειδαν ασθενοφορο και τραυματιοφορεις να μπαινουν στο μετρο,οταν ανοιξε πια η σταση,ακουστηκε οτι επροκειτο απλα για μια ψευδη ειδοποιηση βομβας....!!!και διαβασαμε επισης μια καταγγελια ενος ανθρωπου που ηταν μπροστα στο συμβαν,ο οποιος ελεγε οτι ο ανθρωπος που αυτοκτονησε, ηταν ενας νεαρος αντρας γυρω στα 30....ακομη αναρωτιομαστε παντως τι προσπαθουν να καλυψουν κρυβοντας ενα τετοιο γεγονος και ποιους συμφερει να μην μαθευτει κατι τετοιο....τα συμπερασματα δικα σας.....