26 Απ: ΑΝΤΙΓΡΙΠΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΟ.....DO IT???? Τρι Νοε 08, 2011 8:12 am
Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:vivliolatreia έγραψε:manoula29 έγραψε:ΜΑΝΟΥΛΙΤΣΕΣ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΕΧΩ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 18 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΞΑΝΑΣΥΖΗΤΗΣΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΜΑΣ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΓΡΙΠΙΚΟ.ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΥΣΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΠΙΤΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΙ ΟΧΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΙ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΟΦΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΥΝΤΗΡΙΤΙΚΕΣ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ.ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ ,ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ,ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ?????
ο δικός μου είναι και αυτός 18 και μένει στο σπίτι, και προσπαθούμε να μειώσουμε τις επαφές με παιδάκια, αλλά εμείς οι μεγάλοι αναγκαστικά ερχόμαστε σε επαφή με άλλους οπότε πάλι φέρνουμε μικρόβια. Πέρσι περάσαμε δύσκολα με βρογχιολίτιδα κάθε μήνα και χρήση νεφελοποιητή. Ετσι φέτος κάναμε το εμβόλιο και μπορώ να πω πως μαζί με το singulair πάμε καλά!! φτου φτου μας!!!!
δινεις και εσυ το singulair;αυτο το φακελακι σκονη δεν εινια ;γιατι το δινω και εγω στη μικρη εδω και καμια βδομαδα λογω εντονου βηχα.
Κι εμένα 18 είναι. Αντιγριππικό δεν κάνουμε. Αλλά γιατι βρε κορίτσια να μην έρχονται σε επαφή με άλλα παιδάκια? Κρίμα δεν είναι να μην παίζουν και να μη χαίρονται? Η δικιά μου τρελαίνεται για άλλα παιδάκια και χαίρομαι να τα συναντά. Καθα ρίζουμε τα χέρια μετά το παιχνίδι και αν κάποιο παιδάκι είναι άρρωστο η μαμά του πιστεύω να μας το πει για να προσέχουμε λίγο παραπάνω. Κι αν αρρωστήσει και 2-3 φορές, φυσιολογικό δεν είναι?