51 Απ: .................. Πεμ Σεπ 01, 2011 8:43 am
Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Lilliput στις Τρι Απρ 09, 2013 10:05 am, 1 φορά
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
ΤΥΧΕΡΗ Η ΜΑΜΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΟΡΟΣ ΑΛΛΑ Κ ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΖΟΡΙΣΤΗΚΕΣ!!!Lilliput έγραψε:paparouna έγραψε:ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΗΓΗΘΩ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΗΣ ΜΟΥ..ΕΙΧΕ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΜΗΝΑ ΟΜΩΣ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΑΝΗΨΑΚΙ(ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΔΙ) ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ.ΕΙΧΕ ΡΙΞΕΙ ΤΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΗΣ ΑΛΛΑ...ΤΖΙΦΟΣ.ΕΤΣΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΗΣ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕ ΟΡΟ.ΠΕΡΝΟΝΤΑΣ Η ΩΡΑ Κ ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΠΙΑΣΕΙ ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ,ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΨΗΛΑ.Κ ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΝΑ ΠΟΝΑΕΙ Κ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Ο ΤΟΚΕΤΟΣ ΕΚΕΙΝΗ ΧΑΛΑΡΗ ΕΛΕΓΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΝΙΩΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ...ΩΣΠΟΥ ΟΙ ΠΑΛΜΟΙ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΝ Κ ΕΤΣΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΗΝ ΠΗΓΕ ΑΜΕΣΩΣ ΓΙΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ.ΕΤΣΙ ΓΕΝΝΗΣΕ ΕΝΑ ΜΠΕΜΠΑΡΟ 4 ΚΙΛΑ Κ 300 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ!!!
ΗΤΑΝ ΤΥΧΕΡΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΙΩΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ Κ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΝΕ ΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΗΤΑΝ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΡΟ.
Ακριβώς έτσι γεννήθηκα κι εγώ! Είχα αλλοίωση παλμών έπειτα από αποτυχημένη πρόκληση.Γεννήθηκα με ΚΤ και είχα διπλή περιτύλιξη κεφάλι-πόδι
ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΝΑΖΙ ΣΟΥ LILLIPUTAKI!Η ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΟΣΟ ΝΑ'ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ.ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΟΚΕΤΟΥ Κ ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΕΤΣΙ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ Κ ΠΟΛΥ ΦΟΒΟΚΟΛΟΥ Κ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΩ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΣ ΜΟΥ ΠΡΩΤΑ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΚΡΗ ΜΑΖΙ ΜΟΥ..ΧΑΧΑΧΑLilliput έγραψε:paparouna έγραψε:
ΤΥΧΕΡΗ Η ΜΑΜΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΟΡΟΣ ΑΛΛΑ Κ ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΖΟΡΙΣΤΗΚΕΣ!!!
Η μαμά μου στεναχωρήθηκε πολύ που δεν γέννησε φυσιολογικά!Αλλά σίγουρα προείχε η υγεία μου!
Είναι άλλο πράγμα ο ΦΤ!
ΑΥΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑ Κ ΑΓΧΩΘΗΚΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΞΕΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΕΣΥ???ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙLilliput έγραψε:paparouna έγραψε:
ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΝΑΖΙ ΣΟΥ LILLIPUTAKI!Η ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΟΣΟ ΝΑ'ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ.ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΟΚΕΤΟΥ Κ ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΕΤΣΙ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ Κ ΠΟΛΥ ΦΟΒΟΚΟΛΟΥ Κ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΩ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΣ ΜΟΥ ΠΡΩΤΑ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΚΡΗ ΜΑΖΙ ΜΟΥ..ΧΑΧΑΧΑ
Να γεννήσεις με φυσιολογικό μάτια μου! Ο φόβος δεν είναι ένδειξη καισαρικής! Διάβασε όσα έχω γράψει εδώ μπας και ξεαγχωθείς! Έλα απ'το τσατ να μιλήσουμε!
ΑΑΑΑ ΕΣΥ ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΕΜΑΘΕΣ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΒΡΗΚΑ Κ ΠΩΣ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ CHAT ΑΛΛΑ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΒΓΩ ΤΩΡΑ.ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΟΜΩΣ ΘΑ ΜΠΩ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΟΥ!Lilliput έγραψε:paparouna έγραψε:
ΑΥΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑ Κ ΑΓΧΩΘΗΚΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΞΕΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΕΣΥ???ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ
ΑΑΑΑ ΜΕ ΤΟ CHAT ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΠΩ
Πήγαινε στην αρχική σελίδα κάτω κάτω στο τέλος της!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Lilliput στις Τρι Απρ 09, 2013 10:06 am, 1 φορά
ΣΚΑΦΤΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ,ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΕΚΕΙΝΗ Η ΩΡΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ Κ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ...ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΔΙΚΙΟ,ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΠΟΤΕ ΤΣΑΜΠΑ ΤΟΣΟ ΑΓΧΟΣjojoma έγραψε:Μη φοβάσαι βρε κοριτσάκι.Δεν είναι τίποτα.Κι εγώ αγχωνόμουν πολύ όταν το σκεφτόμουν ,πως θα είναι , πως θα βγει, πόσο θα κρατήσει κλπ αλλά τελικά όλα τέλεια πήγαν.Καμία σχέση με όσα είχα στο μυαλό μου κ όσα μου είχαν περιγράψει.Ούτε που το κατάλαβα.Είχα κάνει επισκληρίδιο. Ένα μισάωρο ουσιαστικά πονούσα στο τέλος κ μετά τον είχα αγκαλιά.Από κει κ μετά δε θυμάσαι ποτέ το πριν.Όλα θα πάνε καλά , θα δεις.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Lilliput στις Τρι Απρ 09, 2013 10:07 am, 1 φορά
Lilliput έγραψε:martina2010 έγραψε:
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!
Μου αρέσει πολύ το επάγγελμα μου,το λατρεύω!
Βοηθάω όσες περισσότερες γυναίκες μπορώ (και δεν εννοώ εδώ μέσα),δεν υπάρχει πάντα εκτίμηση προς αυτό, αλλά δεν με πτοεί τίποτα.
Φιλάκια πολλά
mkiam έγραψε:Γεια σας και πάλι. Γυρνώνας και διαβάζοντας ξανά τις χρήσιμες πληροφορίες αυτού του θέματος (μιας και πλησιάζει και η δική μου ώρα!), έχω δύο ερωτησούλες:
- Οι ψευδείς ενδείξεις τοκετού εμφανίζονται σε όλες τις γυναίκες; Δεν υπάρχει περίπτωση να παρουσιάσω πόνο και συσπάσεις και να είναι προμήνυμα πραγματικού τοκετού;
- Σε περίπτωση επισκληρήδειου αναισθησίας, μέχρι ποιου επιπέδου (από αυτά που μας περιγράφει η Lilliput στη σελίδα 1) αναπνοές μας είναι χρήσιμες για να μας ανακουφίσουν από τον πόνο; Π.χ. ο γιατρός μου μου έχει πει ότι προχωρά σε επισκληρήδειο σε διαστολή περίπου 3 -είναι προχωρημένο αυτό το στάδιο ή όχι;
Είναι το πρώτο μου παιδάκι, οπότε όπως καταλαβαίνετε δε γνωρίζω και πολλά, οπότε κάθε απάντηση θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα. Ευχαριστώ!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Lilliput στις Τρι Απρ 09, 2013 10:08 am, 1 φορά
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Lilliput στις Τρι Απρ 09, 2013 10:13 am, 1 φορά
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Lilliput στις Τρι Απρ 09, 2013 10:08 am, 2 φορές συνολικά
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης