26 Απ: Πλύσιμο αποστειρωτή! Παρ Σεπ 10, 2010 2:02 am
florentiab
Πρωταγωνιστής!!
ninaki. έγραψε:εμενα μου χαρισαν εναν αποστειρωτη της chicco 3 θεσεων που ειναι ασπρο μπλε με ενα μικρο μπλε φωτακι που οταν το βαζεις στην μπριζα και αναβει γινετε πορτοκαλι και εχει και ενα μπλε απο κατω το οποιο ειναι σαν κουμπι σαν πεταλι δεν ξερω πως να το περιγραψω. δεν ειναι καινουργιος ουτε ξερω ποσο καιρο τον ειχαν και κατω εχει ασπρα και καφε αλατα και το ιδιο εχει και στο πλαστικο που ακουμπαει πανω σε αυτο που ειναι σαν ματι κουζινας δεν ξερω αν ειναι ετσι ολοι οι αποστειρωτες παντως αν αναγνωριζεει καμια το μοντελο θα ηθελα να μου πει πως λειτουργει (ποσο νερο βαζεις και αν πατας κατι η αναβει με το που μπει στη μπριζα και πως καταλαβαινεις αν εχει τελειωσει η αποστηρωση) και τι οδηγιες ελεγε για το καθαρισμα. δεν τον εχω λειτουργισει ακομα γιατι φοβαμαι μην κανω καμια βλακεια και τον χαλασω! παντως εγω του εχω βαλει τωρα βραστο νερο με λευκο ξιδι με δοσολογια 2/3 νερο 1/3 ξιδι για να δω αν θα καθαρισει καθολου. το ξινο δεν ειναι αυτο που βαζουν στο φαι αντι για λεμονι? να το δοκιμασω και αυτο? ακομα δεν εχω γενησει αλλα θελω να τον καθαρισω καλα μεχρι τοτε γιατι εχει πολλα αλατα. αν παλι δω οτι δεν ξερει καμια πως λειτουργει δεν βρω και μονη μου και δεν καθαριζει καλα θα παρω καινουργιο...
νομίζω οτι έχουμε τον ίδιο. στείλε μου με πμ το mail σου και θα σου σκανάρω τις οδηγίες χρήσεως. αν δεν είναι ο ίδιος μπορείς να πάρεις στον αντιπρόσωπο της chicco στην Ελλάδα και να ζητήσεις οδηγίες χρήσεως