Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
585 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 585 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

26Πλύσιμο αποστειρωτή! - Σελίδα 2 Empty Απ: Πλύσιμο αποστειρωτή! Παρ Σεπ 10, 2010 2:02 am

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ninaki. έγραψε:εμενα μου χαρισαν εναν αποστειρωτη της chicco 3 θεσεων που ειναι ασπρο μπλε με ενα μικρο μπλε φωτακι που οταν το βαζεις στην μπριζα και αναβει γινετε πορτοκαλι και εχει και ενα μπλε απο κατω το οποιο ειναι σαν κουμπι σαν πεταλι δεν ξερω πως να το περιγραψω. δεν ειναι καινουργιος ουτε ξερω ποσο καιρο τον ειχαν και κατω εχει ασπρα και καφε αλατα και το ιδιο εχει και στο πλαστικο που ακουμπαει πανω σε αυτο που ειναι σαν ματι κουζινας δεν ξερω αν ειναι ετσι ολοι οι αποστειρωτες παντως αν αναγνωριζεει καμια το μοντελο θα ηθελα να μου πει πως λειτουργει (ποσο νερο βαζεις και αν πατας κατι η αναβει με το που μπει στη μπριζα και πως καταλαβαινεις αν εχει τελειωσει η αποστηρωση) και τι οδηγιες ελεγε για το καθαρισμα. δεν τον εχω λειτουργισει ακομα γιατι φοβαμαι μην κανω καμια βλακεια και τον χαλασω! παντως εγω του εχω βαλει τωρα βραστο νερο με λευκο ξιδι με δοσολογια 2/3 νερο 1/3 ξιδι για να δω αν θα καθαρισει καθολου. το ξινο δεν ειναι αυτο που βαζουν στο φαι αντι για λεμονι? να το δοκιμασω και αυτο? ακομα δεν εχω γενησει αλλα θελω να τον καθαρισω καλα μεχρι τοτε γιατι εχει πολλα αλατα. αν παλι δω οτι δεν ξερει καμια πως λειτουργει δεν βρω και μονη μου και δεν καθαριζει καλα θα παρω καινουργιο...

νομίζω οτι έχουμε τον ίδιο. στείλε μου με πμ το mail σου και θα σου σκανάρω τις οδηγίες χρήσεως. αν δεν είναι ο ίδιος μπορείς να πάρεις στον αντιπρόσωπο της chicco στην Ελλάδα και να ζητήσεις οδηγίες χρήσεως

27Πλύσιμο αποστειρωτή! - Σελίδα 2 Empty Απ: Πλύσιμο αποστειρωτή! Παρ Σεπ 10, 2010 2:12 am

nomikoula

nomikoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Nefeli_Natasa έγραψε:Μανούλες εχω μια απορια!!!
Πως πλενετε τον αποστειρωτη σας?
Εχω ενα της Chicco και τον πλενω με ασπρο ξυδι κατα καιρους και βρωμαει ο τοπος ...μετα το πλενω με ελαχιστο υγρο πιατων αλλα αναγκαστικα το βαζω κατω απο την βρυση και οπως ξερετε οσες το εχετε ο καδος δεν ειναι αποσπωμενος και ειναι επικινδυνο...

Την βοηθειας σας παρακαλω!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
ΑΚΟΥ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΥΓΕΙΙΝΟ.ΤΟ "ΞΙΝΟ".ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΣΤΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ ΚΤΛ.ΒΑΛΕ ΤΟ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΤΗ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΥΤΑΛΙΤΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΞΙΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΣ...
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

28Πλύσιμο αποστειρωτή! - Σελίδα 2 Empty Απ: Πλύσιμο αποστειρωτή! Παρ Σεπ 10, 2010 2:43 am

ninaki.

ninaki.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ελπιζω να το εκανα σωστα και να ελαβες σε πμ το μαιλ μου

29Πλύσιμο αποστειρωτή! - Σελίδα 2 Empty Απ: Πλύσιμο αποστειρωτή! Τρι Ιουν 12, 2012 5:03 am

nik_baby_girl

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλησπερα μανουλες,
επαναφερω το θεμα διοτι εχω ααποριες
μου εδωσαν εναν αποστειρωτη της lindam, αλλα η κοπελα δεν μου εξηγησε καθολου πως λειτουργει, και ειχε πεταξει και το χαρτι με τις οδηγιες, τωρα δεν μπορω να τη βρω για να τη ρωτησω οποτε θελω τη βοηθεια σας,
αρχικα θελω να μου πειτε πως λειτουργει, δλδ ποσο νερο βαζω (βρυσης φανταζομαι ε??) και ποσο διαρκει η αποστειρωση, δλδ ποσο ωρα θελει μεχρι να τελειωσει το προγραμμα.
επισης στον πατο εχει αλατα, να βαλω λιγο ξυδι και να το αφησω να δουλεψει μια φορα μεχρι να τελειωσει?

30Πλύσιμο αποστειρωτή! - Σελίδα 2 Empty Απ: Πλύσιμο αποστειρωτή! Τρι Ιουν 12, 2012 5:16 am

A.A

A.A
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
nik_baby_girl έγραψε:καλησπερα μανουλες,
μου εδωσαν εναν αποστειρωτη της lindam, αλλα η κοπελα δεν μου εξηγησε καθολου πως λειτουργει, και ειχε πεταξει και το χαρτι με τις οδηγιες, τωρα δεν μπορω να τη βρω για να τη ρωτησω οποτε θελω τη βοηθεια σας,
αρχικα θελω να μου πειτε πως λειτουργει, δλδ ποσο νερο βαζω (βρυσης φανταζομαι ε??) και ποσο διαρκει η αποστειρωση, δλδ ποσο ωρα θελει μεχρι να τελειωσει το προγραμμα.
επισης στον πατο εχει αλατα, να βαλω λιγο ξυδι και να το αφησω να δουλεψει μια φορα μεχρι να τελειωσει?

αν και εγω δεν είχα αυτο τον αποστειρωτη, ξέρω σίγουρά ότι βάζεις ξύδι και το αφήνεις να λειτουργίση μια φορά! όσο για την λειτουργία του θα σου εισηγούμουν να κάνεις google με τον κωδικό της αποστείρωσης και να βρείς την λειτουργία του απο το διαδύκτιο για να είσαι σίγουρι!!

καλη επιτυχία

31Πλύσιμο αποστειρωτή! - Σελίδα 2 Empty Απ: Πλύσιμο αποστειρωτή! Τρι Ιουν 12, 2012 5:20 am

nik_baby_girl

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
σε ευχαριστω για την απαντηση
περιπου ποση ωρα κραταει ενας κυκλος αποστειρωσεις?
επισης ξυδι βαζεις σκετο ή και νερο?

32Πλύσιμο αποστειρωτή! - Σελίδα 2 Empty Απ: Πλύσιμο αποστειρωτή! Τρι Ιουν 12, 2012 11:25 pm

A.A

A.A
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
nik_baby_girl έγραψε:σε ευχαριστω για την απαντηση

έβαζα περισσότερο ξύδι αλλα έβαζα και νερό

διαρκεί περίπου 20 λεπτά φυσικά εξαρτάται απο τον αποστειρωτη ο δικός μου ήταν της fisher price και διαρκούσε 20 λεπτά.
΄ Cool

33Πλύσιμο αποστειρωτή! - Σελίδα 2 Empty Απ: Πλύσιμο αποστειρωτή! Τρι Ιουν 12, 2012 11:39 pm

nik_baby_girl

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
A.A έγραψε:

διαρκεί περίπου 20 λεπτά φυσικά εξαρτάται απο τον αποστειρωτη ο δικός μου ήταν της fisher price και διαρκούσε 20 λεπτά.
΄ Cool
σε ευχαριστω για την απαντηση,νερο φανταζομαι λιγο ε? οσο η μεζουρα που εχει
καμια μανουλα δεν εχει τον lindam να με βοηθησει, θελω να τον καθαρισω και φοβαμαι μην κανω καμια βλακεια

34Πλύσιμο αποστειρωτή! - Σελίδα 2 Empty Απ: Πλύσιμο αποστειρωτή! Τρι Ιουν 12, 2012 11:53 pm

A.A

A.A
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
[quote="nik_baby_girl"]
A.A έγραψε:

΄ Cool
καμια μανουλα δεν εχει τον lindam να με βοηθησει, θελω να τον καθαρισω και φοβαμαι μην κανω καμια βλακεια[/quote

για δες το πιο κατω link:
http://babybottlesterilizers.org/wp-content/uploads/2012/05/Lindam_Manual_English.pdf

μήπως είναι αυτός??

αν ναι λογικά θα βρείς όλες τις πληροφορίες που θέλεις!!

Cool

35Πλύσιμο αποστειρωτή! - Σελίδα 2 Empty Απ: Πλύσιμο αποστειρωτή! Τρι Ιουν 12, 2012 11:56 pm

nik_baby_girl

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
[quote="A.A"]
nik_baby_girl έγραψε:
A.A έγραψε:

΄ Cool
καμια μανουλα δεν εχει τον lindam να με βοηθησει, θελω να τον καθαρισω και φοβαμαι μην κανω καμια βλακεια[/quote

http://babybottlesterilizers.org/wp-content/uploads/2012/05/Lindam_Manual_English.pdf

μήπως είναι αυτός??

Cool
εισαι αστερι, αυτος ειναι, μηπως μπορω καπου να της βρω και στα ελληνικα? μπα ε!!

36Πλύσιμο αποστειρωτή! - Σελίδα 2 Empty Απ: Πλύσιμο αποστειρωτή! Τετ Ιουν 13, 2012 12:01 am

A.A

A.A
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
[quote="nik_baby_girl"]
A.A έγραψε:
nik_baby_girl έγραψε:
A.A έγραψε:

΄ Cool

μήπως είναι αυτός??

Cool
εισαι αστερι, αυτος ειναι, μηπως μπορω καπου να της βρω και στα ελληνικα? μπα ε!!

δυστυχώς δεν βρήκα κάτι στα ελληνικά!!

xx Πλύσιμο αποστειρωτή! - Σελίδα 2 328109

37Πλύσιμο αποστειρωτή! - Σελίδα 2 Empty Απ: Πλύσιμο αποστειρωτή! Τετ Ιουν 13, 2012 4:53 am

evigiorgos

evigiorgos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
και εγώ βάζω κίτρο(ξινό)!!είναι κορυφαίο!το χρησιμοποιώ σε όλα τα άλατα!και στο βραστήρα,θέρμος!!

πολλά φιλιά!

38Πλύσιμο αποστειρωτή! - Σελίδα 2 Empty Απ: Πλύσιμο αποστειρωτή! Παρ Ιουν 15, 2012 11:54 pm

nik_baby_girl

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κοριτσια καλημερα
προσπαθησα με το ξυδι αλλα δεν καθαρισε, πρεπει να ειναι υπολειματα απο καμμενο γαλα
πηρα ξινο και θα το δοκιμασω αργοτερα, εχω ελπιδες λετε να καθαρισει η θα πρεπει να αγοραζω αλλο, πφφφφ
ποσο ξινο θα βαλω και για ποση ωρα?
επισης εχθες παρατηρησα το εξης, την πρωτη φορα εβαλα δοσολογια νερου οσο ελεγε και εσβηεσε μονος του ο αποστειρωτης σε 20 λεπτα (ενω στις οδηγιες λεει 8 λεπτα, το νερο οταν τελειωσε ειχε σχεδον εξατμιστει)
μετα απο λιγο το ξαναεβαλα με περισσοτερο νερο και μεχρι τα 35 λεπτα δεν ειχε σβησει ενω ζεματουσε, το εβγαλα απο τη μπριζα και εκλεισε
λετε να ειναι χαλασμενος η παιζει ρολο το οτι εβαλα παραπανω νερο?

39Πλύσιμο αποστειρωτή! - Σελίδα 2 Empty Απ: Πλύσιμο αποστειρωτή! Παρ Ιουν 15, 2012 11:57 pm

Myro

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
κοριτσια τι ειναι αυτο το ξινο που λετε κ απο που το περνεις???δεν ξερω αν το γραφει καπου παραπανω γιατι δεν τα διαβασα ολα...

https://www.facebook.com/myrodeve

40Πλύσιμο αποστειρωτή! - Σελίδα 2 Empty Απ: Πλύσιμο αποστειρωτή! Σαβ Ιουν 16, 2012 12:00 am

Myro

για να μην πιανει τοσο πολυ κ τοσο γρηγορα αλατα καλυτερα να βαζεις απιονισμενο...ειναι πολυ καλυτερα εγο ετσι εκνα και ηθελε μετα μια στις τοσες καθαρισμα απο τα αλατα ενο με το νερο βρυσης σε 4μερες ηταν γεματος κ ηθελε καθαρισμα

41Πλύσιμο αποστειρωτή! - Σελίδα 2 Empty Απ: Πλύσιμο αποστειρωτή! Σαβ Ιουν 16, 2012 12:00 am

nik_baby_girl

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
αλλιως λεγεται κιτρικο οξυ, εγω το πηρα απο μπαχαραδικο αλλα το εχει και στα σουπερ μαρκετ

42Πλύσιμο αποστειρωτή! - Σελίδα 2 Empty Απ: Πλύσιμο αποστειρωτή! Σαβ Ιουν 16, 2012 12:01 am

nik_baby_girl

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Myro έγραψε:

για να μην πιανει τοσο πολυ κ τοσο γρηγορα αλατα καλυτερα να βαζεις απιονισμενο...ειναι πολυ καλυτερα εγο ετσι εκνα και ηθελε μετα μια στις τοσες καθαρισμα απο τα αλατα ενο με το νερο βρυσης σε 4μερες ηταν γεματος κ ηθελε καθαρισμα
μου τον δωσανε και θελω να τον καθαρισω αλλα δεν μπορω Twisted Evil

43Πλύσιμο αποστειρωτή! - Σελίδα 2 Empty Απ: Πλύσιμο αποστειρωτή! Σαβ Ιουν 16, 2012 1:15 am

Myro

μηπως να δοκιμασεις παλι με αρκετο ξιδακι να το βαλεις σε λειτουργια κ να το αφησεις ολο το βραδυ να δεις αν φυγουν ετσι..κ το προι ξαναβαλτο σε λειτουργια μια φορα κ μετα καθαρισετο καλα καλα... confused

44Πλύσιμο αποστειρωτή! - Σελίδα 2 Empty Απ: Πλύσιμο αποστειρωτή! Σαβ Ιουν 16, 2012 1:27 am

nik_baby_girl

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Myro έγραψε:μηπως να δοκιμασεις παλι με αρκετο ξιδακι να το βαλεις σε λειτουργια κ να το αφησεις ολο το βραδυ να δεις αν φυγουν ετσι..κ το προι ξαναβαλτο σε λειτουργια μια φορα κ μετα καθαρισετο καλα καλα... confused
το εκανα εχθες, τον εβαλα να δουλεψει 2 φορες με ξυδι, μετα τον ετριψα με το σφουγγαρι και σαπουνι, και μετα εβελα σκετο ξυδι και το αφησα ολο το βραδυ αλλα τπτ, θα δοκιμασω και αργοτερα το ξινο
αχ και δεν ειμαι για να αγοραζω τωρα, πφφφφ

45Πλύσιμο αποστειρωτή! - Σελίδα 2 Empty Απ: Πλύσιμο αποστειρωτή! Παρ Σεπ 14, 2012 12:37 pm

marion4

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
καλησπέρα. Θα ήθελα και εγώ να ρωτήσω κάτι σχετικά με τα παραπάνω. Έχω αποστειρωτή της chicco και μια μέρα για να καθαρίσει τον έβαλα σε λειτουργία με ξύδι κανονικό. Από τότε ένα λαστιχάκι που έχει στο εσωτερικό του καθώς καιη βάση που ακουμπαμε τα μπιμπερό έγιναν λίγο καφέ. Επίσης, επειδή προφανώς τον έτριψα αρκετά η γκρί πλάκα που θερμαίνετε έχει γρατσουνιστεί και έχει κάτι μαυραδάκια. Μερικές φορές μετά τη χρήση το νερό που περισεύει έχει χρώμα καφέ. Μήπως πρέπει να σταματίσω να τον χρησιμοποιώ;

46Πλύσιμο αποστειρωτή! - Σελίδα 2 Empty Απ: Πλύσιμο αποστειρωτή! Παρ Σεπ 14, 2012 10:53 pm

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
marion4 έγραψε:καλησπέρα. Θα ήθελα και εγώ να ρωτήσω κάτι σχετικά με τα παραπάνω. Έχω αποστειρωτή της chicco και μια μέρα για να καθαρίσει τον έβαλα σε λειτουργία με ξύδι κανονικό. Από τότε ένα λαστιχάκι που έχει στο εσωτερικό του καθώς καιη βάση που ακουμπαμε τα μπιμπερό έγιναν λίγο καφέ. Επίσης, επειδή προφανώς τον έτριψα αρκετά η γκρί πλάκα που θερμαίνετε έχει γρατσουνιστεί και έχει κάτι μαυραδάκια. Μερικές φορές μετά τη χρήση το νερό που περισεύει έχει χρώμα καφέ. Μήπως πρέπει να σταματίσω να τον χρησιμοποιώ;

ΒΑΛΤΟΝ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΜΕ ΣΚΕΤΟ ΝΕΡΟ.ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΣΚΟΥΠΙΣΕ ΤΟΝ ΚΑΙ ΞΑΝΑΚΑΝΤΟ.ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΥΠΟΛΕΙΜΑΤΑ ΑΠ ΤΟ ΞΥΔΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΦΕ.ΑΝ ΔΕΙΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ.ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ?ΣΟΥ ΤΟΝ ΕΔΩΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΜΑΝΟΥΛΑ?

47Πλύσιμο αποστειρωτή! - Σελίδα 2 Empty Απ: Πλύσιμο αποστειρωτή! Σαβ Σεπ 15, 2012 1:09 am

marion4

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
τον αγόρασα πριν 3 χρόνια για το πρωτο μου παιδί και τώρα τον χρησιμοποιώ για τη μπεμπούλα μου. Τον έχω καθαρίσει αρκετές φορές με ξύδι χωρίς να είναι σε λειτουργία, απλά το αφήνω για αρκετές ώρες μετά τον ξεπλένω και τον βάζω να λειτουργήσει με σκέτο νερό. Δε μου αφήνει πάντα καφέ το νερό, άλλες φορές είναι καθαρό, άλλες καφέ και μερικές φορές αφήνει κάποια μαυραδάκια.

48Πλύσιμο αποστειρωτή! - Σελίδα 2 Empty γεια και απο μενα Τρι Σεπ 18, 2012 11:46 am

Glykia manoula!!!

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
κοριτσια με ξινο και μονο το χρεισιμο[ποιο παντου και στο βραστιρα και στου γιου μου σοθικα βαζεισ ενα κουταλακι το βραζεισ και λαμπικοσ τα παντα! Very Happy

49Πλύσιμο αποστειρωτή! - Σελίδα 2 Empty Απ: Πλύσιμο αποστειρωτή! Παρ Σεπ 21, 2012 1:10 am

EIRHNI 82

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ναι και εγώ με ξυνό και ειναι οκ Laughing

50Πλύσιμο αποστειρωτή! - Σελίδα 2 Empty Απ: Πλύσιμο αποστειρωτή! Παρ Σεπ 21, 2012 1:11 pm

amalia1982

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
και γω με ξυδι τον πλενω αλλα βρομαει ο τοπος

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις