1 ΠΟΙΟ ΓΑΛΑ ΝΑ ΔΩΣΩ Τρι Αυγ 30, 2011 2:28 am
basilikaki
Η ψυχή της παρέας!
ΠΟΙΟ ΓΑΛΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΣΤΗ ΜΙΚΡΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΣ ΕΤΟΥΣ?
ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ.
ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
basilikaki έγραψε:ΛΕΩ ΓΙΑ ΦΡΕΣΚΟ ΓΑΛΑ. Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΤΗΣ ΔΕΛΤΑ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΩ.
basilikaki έγραψε:Πότε της δίνω το nestle 1+ και πότε το advance της ΔΕΛΤΑ που και τα δυο είναι γλυκαντζούρες.
Για την ΔΕΛΤΑ έχω ακούσει και διαβάσει στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ ότι έχει μεταλαγμένα γάλατα.Αν ψάξετε και στο site της greenpeace θα το δείτε.
το ιδιο νομιζω ισχυει και για το nestlac kai to noulac...η αληθεια ειναι οτι πολυ μας εχουν μπερδεψει με τα γαλατα κι εγω δεν ξερω τι να κανω οι μισοι λενε οχι εβαπορε και οι υπολοιποι οχι φρεσκο...εγω παντως μολις χρονισε του ξεκινησα του νουλακ...μια χαρα το πινει,για φρεσκο τυπου ολυμπος δεν θελω ακομα να του δωσω γιατι οντως δεν τρωνε παντα καλα,οποτε δεν θα παιρνει και αυτα που χρειαζεται...οσο για το advance εχω διαβασει οτι ειναι δυσκολο μετα να το κοψουνε λογω της ιδιαιτερης γευσης που εχει και επισης ξερω οι γλυκιζει αρκεταbasilikaki έγραψε:Πότε της δίνω το nestle 1+ και πότε το advance της ΔΕΛΤΑ που και τα δυο είναι γλυκαντζούρες.
Για την ΔΕΛΤΑ έχω ακούσει και διαβάσει στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ ότι έχει μεταλαγμένα γάλατα.Αν ψάξετε και στο site της greenpeace θα το δείτε.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης