1 ΟΙ ΔΙΔΥΜΕΣ ΚΑΙ Η ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ Κυρ Ιουν 13, 2010 12:31 am
faye
Πρωταγωνιστής!!
Η ιστορια που θα σας πω εγινε πριν απο 3 βδομαδες περιπου αλλα το ειχα ξεχασει και τωρα που την θυμηθηκα ειπα να σας την διηγηθω να γελασουμε λιγο. Ενα πρωι παρασκευης ειχα βγαλει τις μικρες βολτα και με την ευκαιρια πηγα να πληρωσω και κατι λογ/σμους ( μα καλα δεν τελειωνουν ποτε οι λογ/σμοιΓυρνοντα απο την βολτα μας περασαμε μπροστα απο το γυμναστηριο που πηγαινα και εγω σαν παιδι και ειναι λιγο πιο πανω απο το σπιτι μας. Ο ιδιοκτητης του ειναι ενας γλυκητατος ανθρωπος που με ξερει απο 3 χρονων . Μολις μας ειδε μας φωναξε για να μας χαιρετησει . Εκεινη την ωρα επειδη ηταν πρωι το γυμναστηριο ηταν αδειο με εξαιρεση εναν νεαρο που εκανε διαδρομο . Οι μικρες μολις τον ειδαν ενθουσιαστηκαν και ανεβηκαν και αυτες πανω σε δυο αλλους διαδρομους και μου ζητουσαν να τις βαλω να κανουν . Εγω φυσικα επεσα να πεθανω απο την ντροπη μου γιατι δεν ηξερα πως θα αντιδρουσε ο ιδιοκτητης αλλα αυτος εχει πολυ χιουμορ οπως απεδειξε και της εβαλε και εκαναν διαδρομο για 20 λεπτα περιπου. Οι μικρες συνεχεια γελουσαν και δεν κατεβαιναν με τιποτα. Περιττο να σας πω οτι το μεσημερι κοιμηθηκαν σαν πουλακια .Καθως συζητουσα με τον κ. Ντεμο ( τον ιδιοκτητη ) του ειπα οτι θα ηθελα αργοτερα να τις στειλω ενοργανη οπως εκανα και εγω αλλα μου ειπε οτι πλεον δεν υπαρχει τμημα αλλα οταν ερθει η ωρα να τις στειλω μπορει και να ανοιξει για να δει πως θα παει . Λετε να αγορασω κανενα διαδρομο στο σπιτι να τις βαζω να κουραζοντε;;;