176 Απ: Κεράσματα Γέννας...!!! Τρι Νοε 08, 2011 3:32 am
antonia32
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
νατασα θα τα μπηξω!! εισαι πολυ γλυκια!! με το καλο το μωρακι σου και να εισαστε παντα γεροι και ευτυχισμενοι εσυ και η οικογενεια σου!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Carrie έγραψε:Να και τα δικά μας κεράσματα!!!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Antonia32 σ'ευχαριστώ πολύ για την υπέροχη δουλειά σου!!!
antonia32 έγραψε:νατασα θα τα μπηξω!! εισαι πολυ γλυκια!! με το καλο το μωρακι σου και να εισαστε παντα γεροι και ευτυχισμενοι εσυ και η οικογενεια σου!
antonia32 έγραψε:θα στα στειλω μετα γτ παω το γιο βολτα! αν θες μπορω να σου αγορασω χονδρικη ζελατινες κ κορδελες να τα τυλιξεις! ωραια ιδεα!!
Elena84 έγραψε:
ΤΕΛΕΙΟ ΕΙΝΑΙ, ΕΣΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΦΤΙΣΗ. ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ? ΤΟ ΓΛΕΙΦΙΤΖΟΥΡΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΕΙΧΕ?
εγω πήρα των 45 γρμ, τους ζητησα να μου στειλουν αναλυτικά τον κατάλογο στα σκληρα γλυφιτζούρια, για των 100 γρμ τόσο μου ειπαν κι εμενα αλλα δεν με "επαιρνε" να ανέβω τόσο στην τιμη γιατί ήθελα 100-120 κομμάτια οπότε τους παρακάλεσα να μετρήσουν την διάμετρο των 45 και το ύψος του, όταν μου απάντησαν "είδα" ότι κι αυτά είναι αρκετά μεγάλα και ότι πρέπει γι' αυτο που τα θέλω κι εκλεισα αυτά... να φανταστείς ότι το ίδιο μέγεθος στην αγορά δεν το έβρισκα κάτω απο 1,90 με 2,0 ευρώ !!!! αν θες στείλε μου το μαιλ σου να σου στείλω την προσφορά που μου είχαν στείλει αυτοίantonia32 έγραψε:πηρα το πρωι τη βικτορι και τους ειπα οτι ενδιαφερομαι για χονδρικη γιατι κοβω τιμολογιο και μου ειπα τα 12 μεγαλα γλυφιτζουρια 19,8+φπα. αυτο βγαινει στα 2,03 το γλυφιτζουρι. εσενα πω ς σου βγηκαν 0,70. μπερδευτηκα τωρα. το πρωι μιλουσα μαζι τους. μια κοπελα το σηκωσε.. α! και ουτε λογος για καλυτερη τιμη.
Carrie έγραψε:Pumpkin τελικά μόνη σου τα έφτιαξες τα μπισκοτολούκουμα??Και που είπαμε ότι θα γεννήσεις για να έρθω???
Άσε πολύ παιδεύτηκα! Να κόψω ναϋλον διαφάνεια φαγητού, κόλα απο εδώ κόλα απο εκεί, τελικά όμως άξιζε.Έκανα γύρω στα 60 και για την δουλειά του άντρα μουCarrie έγραψε:Pumpkin τελικά μόνη σου τα έφτιαξες τα μπισκοτολούκουμα??Και που είπαμε ότι θα γεννήσεις για να έρθω???
penelope26 έγραψε:
Carrie καλε τι ωραία που είναι και τα δικα σας κερασματάκια και μεγαλούτσικα ε???? παντως κορίτσια δεν ξερω αλλα φέτος όσοι κάνουν επισκέψεις σε νεογέννητα θα πάρουν πολυ ωραία δωράκια!!!!
pumpkin έγραψε:
Άσε πολύ παιδεύτηκα! Να κόψω ναϋλον διαφάνεια φαγητού, κόλα απο εδώ κόλα απο εκεί, τελικά όμως άξιζε.Έκανα γύρω στα 60 και για την δουλειά του άντρα μου
Μόλις γεννήσεις θα σου στείλω μπόλικα να σκάσεις στο λουκούμι!
Carrie έγραψε:penelope26 έγραψε:
Carrie καλε τι ωραία που είναι και τα δικα σας κερασματάκια και μεγαλούτσικα ε???? παντως κορίτσια δεν ξερω αλλα φέτος όσοι κάνουν επισκέψεις σε νεογέννητα θα πάρουν πολυ ωραία δωράκια!!!!
Να'ναι καλά η Αντωνία!!!pumpkin έγραψε:
Άσε πολύ παιδεύτηκα! Να κόψω ναϋλον διαφάνεια φαγητού, κόλα απο εδώ κόλα απο εκεί, τελικά όμως άξιζε.Έκανα γύρω στα 60 και για την δουλειά του άντρα μου
Μόλις γεννήσεις θα σου στείλω μπόλικα να σκάσεις στο λουκούμι!
Και εγώ έλεγα να φτιάξω για την δουλειά του άνδρα μου σοκολατάκια αλλά δεν πιάνουν τα χέρια μου και το άφησα
Carrie έγραψε:Pumpkin μου ξέρω,είχα φτιάξει καμία 70αριά τρουφάκια πέρυσι για την γιορτή του και τα είχε πάει στην δουλειά του και έκαναν θραύση!!Αλλά το θέμα είναι πότε να τα κάνω??Τώρα είναι δύσκολο να κάνω οτιδήποτε με την κοιλιά τούρλα Άσε που δεν ξέρω και πότε θα γεννήσουμε οπότε θα τα πάει μπαγιάτικα
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης