126 Απ: αγαπημένα αποφθέγματα και αγαπημένες ατάκες.. Δευ Ιαν 23, 2012 7:04 am
kira
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Ο καθένας αγαπά περισσότερο ότι απέκτησε με κόπο!!Γιατί μέσα από το πικρό,έρχεται πάντα το γλυκό!!Γεροντας Παίσιος
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
IreneM έγραψε:Κορίτσισ διαβασα κάτι που μου άρεσε πάαααααρα πολύ:
Τα πιο πολυτιμα κόσμηματα που θα εχεις ποτέ γυρω απο το λαμο σου, είναι τα χερια των παιδιών σου.
kira έγραψε:ΌΤΑΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ,ΟΤΑΝ ΔΙΝΕΙΣ ΓΕΜΙΖΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ!
bell έγραψε:Το τίμημα της διγαμίας: 2 πεθερές.
stella7778 έγραψε:η υπογραφη μου........
απο το βιβλιο "να ζεις, να αγαπας και να μαθαινεις" του Λεο Μπουσκάλια
valerakievelinaki έγραψε:οποιος-θελει-το-κακο-μου-να-φαει-το-σκ@@@το-μου!
Sot2010 έγραψε:Η μετριοφροσύνη είναι μια απο τις επτά χιλιάδες αρετές μου!!!
irini24 έγραψε:"Το να συγχωρείς τους ανθρώπους που σε πλήγωσαν είναι το δώρο σου σ΄αυτούς..
Το ν΄απομακρύνεσαι απ΄αυτούς τους ανθρώπους και να ξεχνάς ακόμη και την ύπαρξή τους είναι το δώρο σου σ΄εσένα !!!"
χαχαχα εχω λιωσει με τις επικυψεις σου!!!!!cinderella έγραψε:irini24 έγραψε:"Το να συγχωρείς τους ανθρώπους που σε πλήγωσαν είναι το δώρο σου σ΄αυτούς..
Το ν΄απομακρύνεσαι απ΄αυτούς τους ανθρώπους και να ξεχνάς ακόμη και την ύπαρξή τους είναι το δώρο σου σ΄εσένα !!!"
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
....αχαχαχααααχχχχαααχαχ..!!!! θα πεθανω σημερα απο τα γελια!!!!!Nena έγραψε:Ε, μια κι αρχισαμε τις παροιμίες, θα πω κι εγωτη δικιά μου:
Της κοντής ψ...ς της φτάινε οι τρίχες
irini24 έγραψε:"Το να συγχωρείς τους ανθρώπους που σε πλήγωσαν είναι το δώρο σου σ΄αυτούς..
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Περί ανέμων και υδάτων » αγαπημένα αποφθέγματα και αγαπημένες ατάκες..
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης