1 Πολυκυστικές.. Δευ Σεπ 05, 2011 7:18 am
SeliniR
Σιωπηλή δύναμη
Κορίτσια υπάρχει κάποια κοπέλα εδώ μέσα, που να είχε πολυκυστικές που αυτοθεραπεύτηκαν??
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
SeliniR έγραψε:Κορίτσια υπάρχει κάποια κοπέλα εδώ μέσα, που να είχε πολυκυστικές που αυτοθεραπεύτηκαν??
SeliniR έγραψε:Κορίτσια υπάρχει κάποια κοπέλα εδώ μέσα, που να είχε πολυκυστικές που αυτοθεραπεύτηκαν??
SeliniR έγραψε:Nαι, έκανα αγωγή με climycen και κάτι χάπια. Αν θυμάμαι καλά.. Αλλά για πολυκυστικές δεν πήρα τίποτα. Μια φορά πριν χρόνια είχα πάρει αντισυλληπτικά, γιατί ο γυναικολόγος ήθελε ντε και καλά να έχω περίοδο κάθε 28!! Αλλά μόλις άρχισα να γίνομαι σαν αρκουδίτσα, τα σταμάτησα!! Και ως δια μαγείας, εδώ και 4 μήνες έχω περίοδο κάθε 28-29 μέρες!! Έλεος??
Αλήθεις, που μπορεί να οφείλεται αυτό ρε κορίτσια?
SeliniR έγραψε:Εγω εβαζα και κολπικη κρεμα, ο σύντροφος τα χάπια. Έκανα τεστ παπ και καλλιεργεια τρεις φορες μέσα στο χρόνο που πέρασε... Και έτσι είδαμε ότι με τη θεραπεία τα χλαμύδια έφυγαν (προφανώς και απο το σύντροφο!!). Όμως, δεν θέλω να ξαναπάω σε γιατρό, πρώτον γιατί με φόρτωσαν με χάπια τα οποία άλλοι γιατροί μου έλεγαν ότι δεν είναι τα σωστά, και δεύτερον γιατί πια ήρθα Κέρκυρα και δεν έχει στρατιωτικο νοσοκομείο εδώ. Πρέπει να πάω Γιάννενα..
katrin γεια σου,,,kaatrin έγραψε:εχω ,αλλα η μονη μου θεραπεια ηταν τα αντισυλληπτικα.εχω πολυ σταθερο κυκλο αλλα εχω και μεγαλο προβλημα ακμης και τα χαπια ηταν η μονη λυση!!
SeliniR έγραψε:Den exw akmh!!!
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης