Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
515 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 515 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

giouli73

giouli73
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
mirantini έγραψε:
giouli73 έγραψε:Άσε μωρέ τους παππούδες και τα όργανα της τάξης να πάρουν λίγο μάτι. Το πίσω μέρος του βρακιδίου ήταν από ανύπαρκτα ή κανονικό.

κανονικο ευτυχώς... ήταν χειμώνας και κρύωνα...

Θυμήθηκα σκηνικό με τη μαμά σε πιο μικρή ηλικία. Είχα πλύνει κάτι στρινγκάκια. Τα έβλεπε πολλές φορές. Κάποια στιγμή μου λέει τι βρακιά είναι ποιος να σε δει να τα φοράς. Ποιος να με δει ρε μαμά με το βρακί κυκλοφορώ έξω? Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να σου συμβεί.

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πριν καμια 10ετία συνέβη το παρακάτω. Ειχαμε πάει Θάσο για καμια 6-7 μέρες με τον άντρα μου (δεν είχαμε αρραβωνιαστει καν τοτε βέβαια - ασχετο) και μέσα σε αυτες τις μέρες ηταν και ο 15Αύγουστος, που γιορτάζουμε και οι δύο. Αποφάσισαν λοιπόν 4 φίλοι μας να ερθουν αυθημερον στη Θασο, να το γιορτασουμε. Η κολλητή μου που τα είχε με τον κολλητό του άντρα μου, ο αδελφός της κολλητής (ας τον πούμε Γιώργο) και ένας ακομα κολλητός των boyfriends (ας τον πούμε Μπάμπη) (για την ιστορία, η κολλητη παντρευτηκε τον κολλητο, με κουμπάρο τον άλλο κολλητό, και όταν παντρευτηκαμε εμεις γίναν κουμπάροι σε μας. αλλα αυτο δε μας νοιάζει. ενιγουέι. κολλήσαμε). Ο αδελφος της φίλης μου ηταν ο πιο μικρός της παρέας (περίπου 20 τότε) και γενικά τον πειράζανε τα αγορια μας όλη την ωρα. Κάποια στιγμη, κι ενω ημασταν σε ψαροταβέρνα με καμια 15ρια παρέες στα γύρω τραπέζια, μιλούσε ο Γιώργος για μια κοπέλα που είχε κτλ κτλ. Οπότε πετάγεται ο Μπάμπης και λέει
"Όλο μας λές για γκομενες ρε Γιωργάκη, αλλά καμια δε μας έχεις φέρει να τη γνωρίσουμε κι εμεις, ύποπτο μου φαίνεται" υπονοώντας ότι είναι μούσι. Και πετάγεται ο Γιώργος και φωνάζει αγανακτισμένος
"Ρε Μπαμπη, τι θες? εχω γ@μησει"
Shocked Shocked Shocked Shocked
Εκεί έχουμε πέσει κάτω από τα γέλια, τα άλλα τραπέζια να μας κοιτάν, κι εμείς να μην ξέρουμε πού να πάμε να κρυφτουμε... Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

mirantini

mirantini
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Μα πως το ξέχασα !!!!!!
Πριν κάτι χρόνια έγινα κουμπάρα, πάντρεψα δηλαδη την φιλενάδα μου...
Εχω σγουρά μακρυά μαλλιά και για να μην είναι αφάνα βάζω πολύ αφρό για να τα φορμάρω....
Κατα τη διάρκεια του μυστηρίου και καθώς κρατούσα ένα κεράκι, ήρθε μπροστά μου ο παπάς για να μου δώσει να φιλήσω το ευαγγέλιο....
Τωρα.... αμαρτίες να το πω, γκαντεμιά να το πω.... Rolling Eyes σκύβω να το φιλήσω, πέφτει ένα τσουλούφι απο την αφάνα μου και μια μπλε φλόγα πετάγεται μπροστά μου και εγώ παίρνω φωτιά....!! bom bom bom
Μέσα στον πανικό μου, την τρομάρα μου, μένω ακίνητη, σαστισμένη, το μυστήριο σταματάει και έχουν πέσει πάνω μου ο αδελφός και η μάνα του γαμπρού για να με σβήσουν..... βασικά το κεφάλι μου άρπαξε απο τα μαλλιά μου βέβαια...
Απο κάτω να ακούω "η κουμπάρα έπιασε φωτιά" η μάνα μου ξεψυχισμένα να φωνάζει "το παιδί μου καίγεται.... Μιράντα, Μιράντα είσαι καλά?"
Αφού επιτέλους με έσβησαν, εγώ το μόνο που σκεφτόμουν ήταν ότι θα έπρεπε να κουρέψω το μαλλάκι μου, κάτι που δεν ήθελα καθόλου.... ο παπάς απο την άλλη μου έδινε συμβουλές ποια αλοιφούλα να βάλω για τα εγκάυματα που μου άφησε...
Το αποκορύφωμα ???
Ο γαμπρός ήταν (και είναι) πυροσβέστης affraid

Αnna1975

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κορίτσια εχω λύθει στα γέλια .τωρα που είπατε για σκίσιματα και τετοια .θυμήθηκα ενα περίστατικο που μου εχει τύχει και μένα .εχω κανονίσει ραντεβου με την γιάτρο .με εχει παει ο άντρας μου και επείδη εχουμε και τον γιο μας μαζι τον παει κούνιες και οταν τέλιωσο του λεω θα ασε παρω τηλέφωνο .εκει που πέρπαταω αμέριμνη και κοιτάω να βρω το νούμερο .ξάφνικα με στάματαει μια γυναίκα νομιζα οτι ήθελε να με ρώτησει την ώρα .και βλέπω δίσταγμο στο βλέμμα της .σύγνωμη μου λεει αλλα σας εχει σκίστει πισω το πάντελονι .έμεινα κόκκακλο να την κοίτω .τι ντρόπη Embarassed Embarassed Embarassed ενιωσα της λεω ευχαριστω .και αρχίζω να τράβαω την μπλούζα ευτήχως που ηταν μακρία βέβαια οχι πόλυ .αλλα εκανα το παντέλονι μπλούζα εκει πανω που προσπάθουσα να το αναβεσω να μην φαίνεται το σκίσιμο .οταν πήγα στην γιάτρο νομιζα οτι με κοίταγαν ολοι .αλλα το κάλυψα οσο μπορούσα πήγα στην γιάτρο ξέφτιλα .και πέρνω τον άντρα μου τήλεφωνο να ερθεί γρήγορα να με πάρει.πω πω ακομα το θύμαμαι.

asoula@live.com

asoula@live.com
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
παλι δουλευα σερβιτορα με τον δισκο να παω να σερβιρω σε 2 τυπους οι οποιοι ηταν ορθιοι σ ενα σταντ μπουρδουκλωσα τα ποδια μου λιγο πριν φτασω κ πεφτω μπροστα στον εναν με τα γονατα ακριβως απο κατω του...στο ενα χερι ο δισκος κ στο αλλο το παντελονι του τυπου ε...καταλαβαινετε τι εγινε Embarassed Embarassed Embarassed ...πολυ γελιο ολοι φυσικα μας κοιτουσαν κ το αφεντικο μου τοτε οποτε με βλεπει ακομα μου το κοπαναει... Embarassed Embarassed

aggeliki5579

aggeliki5579
παλι δουλευα σερβιτορα με τον δισκο να παω να σερβιρω σε 2 τυπους οι οποιοι ηταν ορθιοι σ ενα σταντ μπουρδουκλωσα τα ποδια μου λιγο πριν φτασω κ πεφτω μπροστα στον εναν με τα γονατα ακριβως απο κατω του...στο ενα χερι ο δισκος κ στο αλλο το παντελονι του τυπου ε...καταλαβαινετε τι εγινε ...πολυ γελιο ολοι φυσικα μας κοιτουσαν κ το αφεντικο μου τοτε οποτε με βλεπει ακομα μου το κοπαναει...

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ...ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΓΕΛΑΩ... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

trilly

trilly
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πολυ ωραιο θεμα! μπραβο αννουλα!

λοιπον, πριν καμια 10αρια χρονια στην θεσσαλονικη ημουν στο λεωφορειο και γυρναγα σπιτι. σε μια σταση ανεβαινει μια εγκυος η οποια η καυμενη απο το ζορι, ψηλο και το σκαλι, ανεβαινοντας, κλ@νει!!! για κακη της τυχη, στο λεωφορειο ηταν κι ενας μεθυσμενος. εεεε, ο κοσμος αρχισε να γελαει φυσικα, αυτη ειχε κατακοκκινισει η ερμη, και αρχισε να λεει ο μεθυσμενος σ αυτους που γελεγανε. "εσυ τι γελας? σαμπως εσυ δεν κλ@νεις?" χα χα χα χα χα ολο το λεωφορειο! χαμος σας λεω. αφου το ειπε και το ξαναειπε ο μεθυσμενος, του κανει παρατηρηση ο οδηγος να σταματησει αλλιως θα τον κατεβασει κατω. αυτος βεβαια συνεχιζε να λεει δεξια αριστερα την θεικη ατακα "σαμπως εσυ δεν κλ@νεις?" οποτε ο οδηγος ανοιγει την πορτα και τον κατεβαζει! κατεβαινοντας αυτος λεει το εξης: "ααλος εκλ@σε, αλλος την πληρωνει!". δεν φανταζεστε για το παραληρημα που ακολουθησε μετα.

ηταν η πιο αστεια στιγμη της ζωης μου!

asoula@live.com

asoula@live.com
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
aggeliki5579 έγραψε:
παλι δουλευα σερβιτορα με τον δισκο να παω να σερβιρω σε 2 τυπους οι οποιοι ηταν ορθιοι σ ενα σταντ μπουρδουκλωσα τα ποδια μου λιγο πριν φτασω κ πεφτω μπροστα στον εναν με τα γονατα ακριβως απο κατω του...στο ενα χερι ο δισκος κ στο αλλο το παντελονι του τυπου ε...καταλαβαινετε τι εγινε ...πολυ γελιο ολοι φυσικα μας κοιτουσαν κ το αφεντικο μου τοτε οποτε με βλεπει ακομα μου το κοπαναει...

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ...ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΓΕΛΑΩ... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
οντως ηταν η πιο αστεια στιγμη της ζωης μο Very Happy Very Happy Very Happy φαντασου κ τον τυπο ομως που τον βλεπω αρκετα συχνα γιατι ειναι γειτονας...ουτε καλημερα του λεω απ την ντροπη μου!!! Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed ον

giouli73

giouli73
trilly έγραψε:πολυ ωραιο θεμα! μπραβο αννουλα!

λοιπον, πριν καμια 10αρια χρονια στην θεσσαλονικη ημουν στο λεωφορειο και γυρναγα σπιτι. σε μια σταση ανεβαινει μια εγκυος η οποια η καυμενη απο το ζορι, ψηλο και το σκαλι, ανεβαινοντας, κλ@νει!!! για κακη της τυχη, στο λεωφορειο ηταν κι ενας μεθυσμενος. εεεε, ο κοσμος αρχισε να γελαει φυσικα, αυτη ειχε κατακοκκινισει η ερμη, και αρχισε να λεει ο μεθυσμενος σ αυτους που γελεγανε. "εσυ τι γελας? σαμπως εσυ δεν κλ@νεις?" χα χα χα χα χα ολο το λεωφορειο! χαμος σας λεω. αφου το ειπε και το ξαναειπε ο μεθυσμενος, του κανει παρατηρηση ο οδηγος να σταματησει αλλιως θα τον κατεβασει κατω. αυτος βεβαια συνεχιζε να λεει δεξια αριστερα την θεικη ατακα "σαμπως εσυ δεν κλ@νεις?" οποτε ο οδηγος ανοιγει την πορτα και τον κατεβαζει! κατεβαινοντας αυτος λεει το εξης: "ααλος εκλ@σε, αλλος την πληρωνει!". δεν φανταζεστε για το παραληρημα που ακολουθησε μετα.

ηταν η πιο αστεια στιγμη της ζωης μου!

Έλα μωρέ την κακομοίρα. Πωπω ντροπή....

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις