176 Απ: Μιλάμε για ροκ (και ποπ) Τετ Σεπ 14, 2011 8:19 am
litsakos
Πρωταγωνιστής!!
αυτους τους εχω δει live (τι?μονο η Φλωρα?)
και ενα ακομα και την κανω
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
litsakos έγραψε:
εισαι προετοιμασμενη να δωσεις την ακοή σου γι'αντάλλαγμα?? Θα σου το τραγουδήσω στην επόμενη συνάντηση! 10-15 Οκτωβρίου, κατα κει?? Ε??koukida έγραψε:χαχαχααααααααα και τι δεν θα εδινα να σε ακουσω να το τραγουδας!!!!!!!!!!!!
florentiab έγραψε:litsakos έγραψε:
Λυκαβηττός 1994?
ήμουν κι εγώ εκεί
Τζιζας ρε κοριτσι!!! στο πεταλο δεξΑ μηπως καθοσουν?Μηπως ηταν και ενας Αλεξης και μια Χριστινα μαζι σου?
Μιλησε και λιγο ελληνικα τοτε θυμαμαι κ ειπε ενα τραγουδι ελληνικο,κατι με μαχαιρι...δεν το θυμαμαι!
koukida έγραψε:τι κανουμε για??δεν βαλαμε τα βασικά!
κ μονος του φυσικα.
την λατρευω την φωνη του -την αγαπω την αγαπω την αγαπω!
litsakos έγραψε:
Έχει επεξεργασθεί από τον/την desT στις Πεμ Σεπ 15, 2011 7:13 am, 1 φορά
Nena έγραψε:Εγω απο χτες μουρμουρίζω αυτο (κάνω και τη μουσικη κιολας, οχι μόνο τα λόγια..)
Εγω νόμιζα ότι το τραγουδουσαν ενας άντρας κ μια γυναικα πάντως...
desT έγραψε:litsakos έγραψε:
Με έφτιαξες Λιτς.
Πειράζει να αναμετρήσω σε πόσες συναυλίες πήγε ο άντρας μου γιατί εγώ τίποτα...
Ο σύζυξ σπούδασε Αθήνα κι έτσι είχε την ευκαιρία να δει καμιά 8 φορές Τρύπες, Strangles, violent femmes, scorpions ακόμα και Ramones και πολλούς άλλους.
Εμείς τα χωριατάκια εδώ...
Από μπαρ μου έλεγε ότι το στέκι τους ήταν το "Αγκάθι".
desT έγραψε:
Δεν αναφέραμε τίποτα ακόμα για janis
To ξέρει Λίτσα. Κάποια στιγμή που ήμασταν περαστικοί από Αθήνα και φιλοξενηθήκαμε από φίλους μάθαμε για όλα τα στέκια τους. Απλά εγώ δεν ξέρω να σας τα πω. Το μόνο που θυμάμαι ειναι το Τηνιακό ένα ουζερί αν θυμάμαι καλά στην Πατησίων. Σωστά;litsakos έγραψε:...
Το αγκαθι εκλεισε πες στον αντρα σου.
desT έγραψε:To ξέρει Λίτσα. Κάποια στιγμή που ήμασταν περαστικοί από Αθήνα και φιλοξενηθήκαμε από φίλους μάθαμε για όλα τα στέκια τους. Απλά εγώ δεν ξέρω να σας τα πω. Το μόνο που θυμάμαι ειναι το Τηνιακό ένα ουζερί αν θυμάμαι καλά στην Πατησίων. Σωστά;litsakos έγραψε:...
Το αγκαθι εκλεισε πες στον αντρα σου.
το μπερδευετε με ενα συγκροτημα που ειναι μαλιστα ελληνικης καταγωγης- σπαω το κεφαλι μου κ δεν το θυμαμαι- θα μου ρθει ομως!!desT έγραψε:Nena έγραψε:Εγω απο χτες μουρμουρίζω αυτο (κάνω και τη μουσικη κιολας, οχι μόνο τα λόγια..)
ΣΟΚ (και δέος) !
Το ίδιο νόμιζα.
koukida έγραψε:το μπερδευετε με ενα συγκροτημα που ειναι μαλιστα ελληνικης καταγωγης- σπαω το κεφαλι μου κ δεν το θυμαμαι- θα μου ρθει ομως!!desT έγραψε:Nena έγραψε:Εγω απο χτες μουρμουρίζω αυτο (κάνω και τη μουσικη κιολας, οχι μόνο τα λόγια..)
ΣΟΚ (και δέος) !
Το ίδιο νόμιζα.
koukida έγραψε:το μπερδευετε με ενα συγκροτημα που ειναι μαλιστα ελληνικης καταγωγης- σπαω το κεφαλι μου κ δεν το θυμαμαι- θα μου ρθει ομως!!desT έγραψε:Nena έγραψε:Εγω απο χτες μουρμουρίζω αυτο (κάνω και τη μουσικη κιολας, οχι μόνο τα λόγια..)
ΣΟΚ (και δέος) !
Το ίδιο νόμιζα.
florentiab έγραψε:litsakos έγραψε:
Λυκαβηττός 1994?
ήμουν κι εγώ εκεί
Τζιζας ρε κοριτσι!!! στο πεταλο δεξΑ μηπως καθοσουν?Μηπως ηταν και ενας Αλεξης και μια Χριστινα μαζι σου?
Μιλησε και λιγο ελληνικα τοτε θυμαμαι κ ειπε ενα τραγουδι ελληνικο,κατι με μαχαιρι...δεν το θυμαμαι!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης