926 Απ: Μιλάμε για ροκ (και ποπ) Παρ Φεβ 03, 2012 4:11 am
desT
Πρωταγωνιστής!!
Τώρα που το θυμήθηκα Κούκι, οι Smiths τελικά δεν διασκεύασαν το immigrand song tων Led Zeppelin. To 'ψαξα.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
desT έγραψε:Τώρα που το θυμήθηκα Κούκι, οι Smiths τελικά δεν διασκεύασαν Led Zeppelin. To 'ψαξα.
litsakos έγραψε:
παρωδια
litsakos έγραψε:
παρωδια
koukida έγραψε:τωρα βλεπω αυτο το βιντεο των?της?paracane- που εχω κολλησει να ακουω.
ειναι στην ταινια που αναφερατε κορίτσια?? Το κοριτσι με το τατουαζ?
κοιτα συμπτωση!!
koukida έγραψε:ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟ 3ο ΣΟΥ ΘΥΜΑΤΑΚΙ!!!
αφιερώνω με αγάπη
litsakos έγραψε:
mommy12585 έγραψε:Θέλω να μοιραστώ αυτό το τραγούδι μαζί σας, που άκουσα πρόσφατα στο mtv και πραγματικά έχω πάθει εξάρτηση..Ελπίζω να σας αρέσει..δεν τον ξέρω τον καλλιτέχνη αλλά μου θυμίζει λίγο τον Sting η φωνή του...
koukida έγραψε:litsakos έγραψε:
τρελαινομαι για μουσικη ισλανδικης προελευσης
τελειο
Δεσποινακι αλλαξες ποστο???
desT έγραψε:mommy12585 έγραψε:Θέλω να μοιραστώ αυτό το τραγούδι μαζί σας, που άκουσα πρόσφατα στο mtv και πραγματικά έχω πάθει εξάρτηση..Ελπίζω να σας αρέσει..δεν τον ξέρω τον καλλιτέχνη αλλά μου θυμίζει λίγο τον Sting η φωνή του...
Και εγώ έχω πάθει φοβερό κόλλημα με αυτό το τραγούδι και αν ανεβείς 16 μηνύματα πάνω στην ίδια σελίδα (edit: στη σελίδα 47 γιατί το δικό μου μηνυμα το πήγε στην 48) θα δεις και την πρώτη φορά που το έβαλα .
Τελικά δεν είμαι η μόνη που έχω κόλλημα με αυτό το κομμάτι.
[b]
litsakos έγραψε:
Το αγαπαω αυτο το κομματι.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης