26 Απ: perimenoume ton-tin!!!!! Τετ Σεπ 14, 2011 4:47 am
vasoula
Πρωταγωνιστής!!
Με το καλο το μωρακι σου....κι εμενα αυχενικη αγορακι μου ειπε με επιφυλαξη και στη β επιπεδου σιγουρευτηκαμε!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
marinaki <3 <3 έγραψε:dn kserw pws ton elegan alla mesa itan k i giatros mou mazi...itan ena s eugeniko giatros,eixe ligo karafla an thymame
nai para poli kalos mou xaideue k tin koilia k ollas....na se rwtisw poso sou pige posa plirwses mazi me giatro...spapastamou έγραψε:marinaki <3 <3 έγραψε:dn kserw pws ton elegan alla mesa itan k i giatros mou mazi...itan ena s eugeniko giatros,eixe ligo karafla an thymame
ο παπαπαναγιωτου θα ηταν....μιλαμε ο ανθρωπος ειναι κορυφαιος στους υπερηχους....!!!κι εμενα αυτος μου εκανε και αυχενικη και β' και ντοπλερ....και ειχε πεσει μεσα στο φυλο απο την αυχενικη....80% κοριτσακι μας ειχε πει....!!!
marinaki <3 <3 έγραψε:nai para poli kalos mou xaideue k tin koilia k ollas....na se rwtisw poso sou pige posa plirwses mazi me giatro...spapastamou έγραψε:marinaki <3 <3 έγραψε:dn kserw pws ton elegan alla mesa itan k i giatros mou mazi...itan ena s eugeniko giatros,eixe ligo karafla an thymame
ο παπαπαναγιωτου θα ηταν....μιλαμε ο ανθρωπος ειναι κορυφαιος στους υπερηχους....!!!κι εμενα αυτος μου εκανε και αυχενικη και β' και ντοπλερ....και ειχε πεσει μεσα στο φυλο απο την αυχενικη....80% κοριτσακι μας ειχε πει....!!!
dn peirazei kali mou,alithia egw nomiaz parapanw oti kanei......dil mazi me tin giatro toso gt rwtisa tin diki mou k mas eipe 3200 alla egw nomiza oti to nosokmeio kanei mono toso..spapastamou έγραψε:σορι γλυκια μου ειχα κοσμο....δεν μπορω να βρω πως να στειλω π.μ.
κοιπον εχε στο νου σου οτι στο ρεα ο φυσιολογικος τοκετος στοιχιζει 1.780ε και η καισαρικη 1.980ε...τωρα μαζι με τον γιατρο δεν θα σου παει στα 3.000-3.500 τοσο παει συνυθως κι εμενα καπου τοσο πηγε....
marinaki <3 <3 έγραψε:dn peirazei kali mou,alithia egw nomiaz parapanw oti kanei......dil mazi me tin giatro toso gt rwtisa tin diki mou k mas eipe 3200 alla egw nomiza oti to nosokmeio kanei mono toso..spapastamou έγραψε:σορι γλυκια μου ειχα κοσμο....δεν μπορω να βρω πως να στειλω π.μ.
κοιπον εχε στο νου σου οτι στο ρεα ο φυσιολογικος τοκετος στοιχιζει 1.780ε και η καισαρικη 1.980ε...τωρα μαζι με τον γιατρο δεν θα σου παει στα 3.000-3.500 τοσο παει συνυθως κι εμενα καπου τοσο πηγε....
tha tin ksanarwtisw pali gia sygoura... euxaristw i mpoumpou sou ti kanei einai poli omorfi,i priggipesa sou apo katw dn einai,i kanw lathosspapastamou έγραψε:marinaki <3 <3 έγραψε:dn peirazei kali mou,alithia egw nomiaz parapanw oti kanei......dil mazi me tin giatro toso gt rwtisa tin diki mou k mas eipe 3200 alla egw nomiza oti to nosokmeio kanei mono toso..spapastamou έγραψε:σορι γλυκια μου ειχα κοσμο....δεν μπορω να βρω πως να στειλω π.μ.
οχι μωρο μου μαλλον μαζι με την αμοιβη της σου ειπε....
spapastamou έγραψε:marinaki <3 <3 έγραψε:dn peirazei kali mou,alithia egw nomiaz parapanw oti kanei......dil mazi me tin giatro toso gt rwtisa tin diki mou k mas eipe 3200 alla egw nomiza oti to nosokmeio kanei mono toso..spapastamou έγραψε:σορι γλυκια μου ειχα κοσμο....δεν μπορω να βρω πως να στειλω π.μ.
oxi dn eipe gia tin amoibi tis egw tis rwtisa gia to rea k mou eipe peripou toso panw katw k xwris Φ.Π.Α gia na doume tha tin ksanarwtiswCarrie έγραψε:spapastamou έγραψε:marinaki <3 <3 έγραψε:dn peirazei kali mou,alithia egw nomiaz parapanw oti kanei......dil mazi me tin giatro toso gt rwtisa tin diki mou k mas eipe 3200 alla egw nomiza oti to nosokmeio kanei mono toso..spapastamou έγραψε:σορι γλυκια μου ειχα κοσμο....δεν μπορω να βρω πως να στειλω π.μ.
Εκτός και αν εννοούσε 3200 μόνο η αμοιβή της!!! Γιατί με τόσα που ακούμε πλέον όλα να τα περιμένουμε..
kleiw mou esena ola kala ti egineblackrose έγραψε:Μαρινακι ειδες ολα καλα!! Κι εμενα στην αυχενικη μου ειχανε πει 80% γιος και ετσι ηταν!τα τσουτσουνακια συνηθως κανουν μπαμ με το καλο λοιπον το αντρακι σου!!!
αντε παντα καλα νεα!
marinaki <3 <3 έγραψε:tha tin ksanarwtisw pali gia sygoura... euxaristw i mpoumpou sou ti kanei einai poli omorfi,i priggipesa sou apo katw dn einai,i kanw lathosspapastamou έγραψε:marinaki <3 <3 έγραψε:dn peirazei kali mou,alithia egw nomiaz parapanw oti kanei......dil mazi me tin giatro toso gt rwtisa tin diki mou k mas eipe 3200 alla egw nomiza oti to nosokmeio kanei mono toso..spapastamou έγραψε:σορι γλυκια μου ειχα κοσμο....δεν μπορω να βρω πως να στειλω π.μ.
einai panemorfi k poli glukoulika magoulakia exei .tin kali mou se poion moiazei!opws tin eipes einai i neraidoula souuuuuspapastamou έγραψε:marinaki <3 <3 έγραψε:tha tin ksanarwtisw pali gia sygoura... euxaristw i mpoumpou sou ti kanei einai poli omorfi,i priggipesa sou apo katw dn einai,i kanw lathosspapastamou έγραψε:marinaki <3 <3 έγραψε:dn peirazei kali mou,alithia egw nomiaz parapanw oti kanei......dil mazi me tin giatro toso gt rwtisa tin diki mou k mas eipe 3200 alla egw nomiza oti to nosokmeio kanei mono toso..spapastamou έγραψε:σορι γλυκια μου ειχα κοσμο....δεν μπορω να βρω πως να στειλω π.μ.
καλα ναι ξαναρωτα εσυ γιατι ποτε δεν ξερεις....παντως το μαιευτηριο ειναι οσο σου ειπα....!!!ναι αυτη ειναι η μπουμπουκα μου...!!!δεν ειναι γλυκα...???πως σου φαινεται...???
marinaki <3 <3 έγραψε:einai panemorfi k poli glukoulika magoulakia exei .tin kali mou se poion moiazei!opws tin eipes einai i neraidoula souuuuuspapastamou έγραψε:marinaki <3 <3 έγραψε:tha tin ksanarwtisw pali gia sygoura... euxaristw i mpoumpou sou ti kanei einai poli omorfi,i priggipesa sou apo katw dn einai,i kanw lathosspapastamou έγραψε:marinaki <3 <3 έγραψε:dn peirazei kali mou,alithia egw nomiaz parapanw oti kanei......dil mazi me tin giatro toso gt rwtisa tin diki mou k mas eipe 3200 alla egw nomiza oti to nosokmeio kanei mono toso..spapastamou έγραψε:σορι γλυκια μου ειχα κοσμο....δεν μπορω να βρω πως να στειλω π.μ.
καλα ναι ξαναρωτα εσυ γιατι ποτε δεν ξερεις....παντως το μαιευτηριο ειναι οσο σου ειπα....!!!ναι αυτη ειναι η μπουμπουκα μου...!!!δεν ειναι γλυκα...???πως σου φαινεται...???
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης