1 Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #5 Τετ Σεπ 14, 2011 8:09 am
Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Τσααααααααααααα!!!!
Θηρια μου ανοιξαμε και το 5ο!!!!
Θηρια μου ανοιξαμε και το 5ο!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Lilliput έγραψε:Eπίσης είμαι πολύ στεναχωρημένη γιατί κάποια μυαλά είναι πολύ κολλημένα!Και δυστυχώς με τέτοια μυαλά συναναστρέφομαι! Τι να ζήσω τη ζωή μου ρε καραγκιόζη? Όλοι ίδιοι είμαστε? Όλοι πρέπει να κάνουμε σχέδια για οικογένεια μετά τα 30? Άσε το άλλο.. όσες ''αμολάνε'' παιδιά νωρίτερα από τα 30 είναι πραγματικά ανώριμες και το μετανιώνουν μια ζωή!
Lilliput έγραψε: Άσε το άλλο.. όσες ''αμολάνε'' παιδιά νωρίτερα από τα 30 είναι πραγματικά ανώριμες και το μετανιώνουν μια ζωή! [/color]
Carrie έγραψε:
Το μυαλό τους και μία λίρα και του μπογιατζή ο κόπανος θα πω εγώ μικρή Ιωάννα!!!Α!Τι θα κάνεις τελικά εσύ?Περιμένω μία απάντηση
Vivian έγραψε:Lilliput έγραψε: Άσε το άλλο.. όσες ''αμολάνε'' παιδιά νωρίτερα από τα 30 είναι πραγματικά ανώριμες και το μετανιώνουν μια ζωή! [/color]
Εγω εχω ''αμολησει'' 2 και ενα ειναι στο δρομο και ζω την απολυτη ευτυχια οποτε πεσ σε οποιον στο ειπε χαιρετισματα!!!
athina24 έγραψε:ευχαριστω το Θεο που ειμαι πραγματικα ανωριμη και εχω 2 μικρα να με βασανιζουν...και να σκεφτεις οτι θελω πριν τα 30 να κανω αλλο ενα!!!!
athina24 έγραψε:ευχαριστω το Θεο που ειμαι πραγματικα ανωριμη και εχω 2 μικρα να με βασανιζουν...και να σκεφτεις οτι θελω πριν τα 30 να κανω αλλο ενα!!!!
Εχω αγχος για τον αν θα ακουσω ευχαριστα νεα απο τον αντρα μου ο οποιος αργησε!!!
Lilliput έγραψε:Vivian έγραψε:Lilliput έγραψε: Άσε το άλλο.. όσες ''αμολάνε'' παιδιά νωρίτερα από τα 30 είναι πραγματικά ανώριμες και το μετανιώνουν μια ζωή! [/color]
Εγω εχω ''αμολησει'' 2 και ενα ειναι στο δρομο και ζω την απολυτη ευτυχια οποτε πεσ σε οποιον στο ειπε χαιρετισματα!!!
ρε συ Βίβιαν, κάτι τέτοια ακούω συνέχεια και τρελαίνομαι!
Lilliput έγραψε:
Δε θα μπορέσω, συγνώμη! Ντρεπόμουν να στο πω.
Nena έγραψε:Ε κι εμένα μου εχουν πει οτι δεν περναω κι εφηβεια, και αν ειναι να κάνω τριτο να βιαστω...
Πάω στο θέμα με τα πουρά να γραψω τότε..
Carrie έγραψε:Lilliput έγραψε:
Δε θα μπορέσω, συγνώμη! Ντρεπόμουν να στο πω.
Γιατί ντρεπόσουν?? No worries!!
Lilliput έγραψε:Eπίσης είμαι πολύ στεναχωρημένη γιατί κάποια μυαλά είναι πολύ κολλημένα!Και δυστυχώς με τέτοια μυαλά συναναστρέφομαι! Τι να ζήσω τη ζωή μου ρε καραγκιόζη? Όλοι ίδιοι είμαστε? Όλοι πρέπει να κάνουμε σχέδια για οικογένεια μετά τα 30? Άσε το άλλο.. όσες ''αμολάνε'' παιδιά νωρίτερα από τα 30 είναι πραγματικά ανώριμες και το μετανιώνουν μια ζωή!
Vivian έγραψε:Lilliput έγραψε: Άσε το άλλο.. όσες ''αμολάνε'' παιδιά νωρίτερα από τα 30 είναι πραγματικά ανώριμες και το μετανιώνουν μια ζωή! [/color]
Nena έγραψε:Ε κι εμένα μου εχουν πει οτι δεν περναω κι εφηβεια, και αν ειναι να κάνω τριτο να βιαστω...
Πάω στο θέμα με τα πουρά να γραψω τότε..
Κουκλιτσα μου! καλως ηρθες και πάλι! Το φατσοβιβλίο σου το εφτιαξες ωρε κουρτσουδι??mama katerina έγραψε:γεια σας ωρε κουρτσουδια μπηκα να πω ενα γεια οι συνηθειες δεν κοβονται ευκολα!!!!! (ειδικα του φαγητου τρωω παλι )
Nena έγραψε:Κουκλιτσα μου! καλως ηρθες και πάλι! Το φατσοβιβλίο σου το εφτιαξες ωρε κουρτσουδι??mama katerina έγραψε:γεια σας ωρε κουρτσουδια μπηκα να πω ενα γεια οι συνηθειες δεν κοβονται ευκολα!!!!! (ειδικα του φαγητου τρωω παλι )
εισαι στο σωστο μερος!!!!!!!!!!μετα τους χθεσινους λαχανοντολμαδες σημερα εφαγα 2 πιατα τηγανητα λαχανικα με σαλτσα και μπολικο τυρι!!!!αλλα για να κρατιεμαι σε φορμα δεν εφαγα ψωμι!!!!!!!!χαχαχαχαmama katerina έγραψε:γεια σας ωρε κουρτσουδια μπηκα να πω ενα γεια οι συνηθειες δεν κοβονται ευκολα!!!!! (ειδικα του φαγητου τρωω παλι ) [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
mama katerina έγραψε:Nena έγραψε:Κουκλιτσα μου! καλως ηρθες και πάλι! Το φατσοβιβλίο σου το εφτιαξες ωρε κουρτσουδι??mama katerina έγραψε:γεια σας ωρε κουρτσουδια μπηκα να πω ενα γεια οι συνηθειες δεν κοβονται ευκολα!!!!! (ειδικα του φαγητου τρωω παλι )
θα το φτιαξω παλι μαλλον!!!!! εχω παθει γενικα μια στερηση
mama katerina έγραψε:Nena έγραψε:Κουκλιτσα μου! καλως ηρθες και πάλι! Το φατσοβιβλίο σου το εφτιαξες ωρε κουρτσουδι??mama katerina έγραψε:γεια σας ωρε κουρτσουδια μπηκα να πω ενα γεια οι συνηθειες δεν κοβονται ευκολα!!!!! (ειδικα του φαγητου τρωω παλι )
θα το φτιαξω παλι μαλλον!!!!! εχω παθει γενικα μια στερηση
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης