26 Απ: Μαιευτήριο Αρεταίειο,Έλενα ή Αττικόν;;;; Τρι Οκτ 04, 2011 9:04 pm
markellajohny
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
αρεταιειο δαγκωτο!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
markellajohny έγραψε:αρεταιειο δαγκωτο!!!
beba160a έγραψε:κοριτσια εγω γεννησα προσφατα στο ελενα!!! ο γιατρος τον αναφερω πιο πανω πολυ καλος, επισκληριδιος γινεται κανονικα,πηγα σε μονοκλινο επισης ευπρεπεστατο και με την αντιμετωπιση του προσωπικου καλα κανα 2 εξαιρεσεις που υπαρχουν παντα για επιβεβαιωνουν τον κανονα!!!! γενικα παντως εμεινα ευχαριστημενη. μαζι με γιατρο κοστισε 1400 η γεννα
maria.tst έγραψε:Κορίτσια καλημέρα,
Μάθατε τα καινούρια νέα ???
Οι γέννες θα χρεώνονται και στα δημόσια νοσοκομεία!!!!
Οσες σκοπεύετε να γεννησετε σε δημοσιο παρτε τηλεφωνο το λογιστηριο του νοσοκομειου. Εχουν αλλαξει δραματικα οι τιμες των δημοσιων νοσοκομειων.
http://didefth.gr/lows/fek_2011_1702b.pdf
Το ΦΕΚ βγήκε στην 1/8/2011 και ισχύει από 1/10/11
Οι χρεώσεις ειναι ΤΡΟΜΑΧΤΙΚΕΣ, απλά δεν ξέρω αν καλύπτεται κάτι από την ασφάλεια μας????
etoile! έγραψε:Κορίτσια ισχυει οτι στα δημοσια μαιευτηρια δε σου κανουν επισκληριδιο σε φ/τ;;;;
beba160a έγραψε:κοριτσια εγω γεννησα προσφατα στο ελενα!!! ο γιατρος τον αναφερω πιο πανω πολυ καλος, επισκληριδιος γινεται κανονικα,πηγα σε μονοκλινο επισης ευπρεπεστατο και με την αντιμετωπιση του προσωπικου καλα κανα 2 εξαιρεσεις που υπαρχουν παντα για επιβεβαιωνουν τον κανονα!!!! γενικα παντως εμεινα ευχαριστημενη. μαζι με γιατρο κοστισε 1400 η γεννα
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Είμαι μαμά! » ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ » Θέλω να μείνω έγκυος! » Μαιευτήριο Αρεταίειο,Έλενα ή Αττικόν;;;;
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης