26 Απ: Το ημερολόγιο του μωρού μας Πεμ Σεπ 22, 2011 12:47 am
minubaki
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Χθες Κλεισαμε τις 40μερες κ καναμε την πρωτη μας βολτα....
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
desT έγραψε:Μινουμπάκι, και παμπερς Νο2 και βόλτα... μα εσείς μεγαλώσατε...!
nena1988 έγραψε:Πλεον τρωμε κανονικα τη φρουτοκρεμα μας,στεκομαστε καθιστοι χωρις μαξιλαρια εδω και 1 μηνα περιπου,ψευτομπουσουλαμε και εχθες ειπε για πρωτη φορα ολοκαθαρα ΜΠΑΜΠΑ,μεχρι τωρα ελεγε μπα,μπα,εχθες το ειπε συνεχομενα μπαμπα ισως φταιει του οτι εγω του λεω συνεχεια να πει μπαμπα,τρελαθηκε ο αντρας μου,του ειπα του καημενου να μην χαιρεται πολυ γιατι ασυναισθητα το λεει δεν ξερει οτι απευθυνεται σε αυτον,αλλα αυτος ακομα και ετσι χαιρεται!!!
tatijana έγραψε:nena1988 έγραψε:Πλεον τρωμε κανονικα τη φρουτοκρεμα μας,στεκομαστε καθιστοι χωρις μαξιλαρια εδω και 1 μηνα περιπου,ψευτομπουσουλαμε και εχθες ειπε για πρωτη φορα ολοκαθαρα ΜΠΑΜΠΑ,μεχρι τωρα ελεγε μπα,μπα,εχθες το ειπε συνεχομενα μπαμπα ισως φταιει του οτι εγω του λεω συνεχεια να πει μπαμπα,τρελαθηκε ο αντρας μου,του ειπα του καημενου να μην χαιρεται πολυ γιατι ασυναισθητα το λεει δεν ξερει οτι απευθυνεται σε αυτον,αλλα αυτος ακομα και ετσι χαιρεται!!!
Ποσο μηνων ειναι βρε Νενακι μου?Αχχχχ,εμενα λεει Αντε αντε εκτος απο το μα,μα,μα και μπα,μπα και το ναι...Χαχαχαχ..
tatijana έγραψε:Πολυ ωραιο θεμα.....
Εμενα καθετε στα 4 και παει μπρος πισω σα να κανει σεξ και φερνει το ενα γονατακι του μπροστα...Σερνεται και μπορει να οργωσει ολο το σπιτι ομως ετσι....Προχθες μου εφυγε απο την κουζινα που τον ειχα....Χαχαχ.......Ερποντας φυσικα,σα σκουλικακι..
Ioanna 1978 έγραψε:tatijana έγραψε:Πολυ ωραιο θεμα.....
Εμενα καθετε στα 4 και παει μπρος πισω σα να κανει σεξ και φερνει το ενα γονατακι του μπροστα...Σερνεται και μπορει να οργωσει ολο το σπιτι ομως ετσι....Προχθες μου εφυγε απο την κουζινα που τον ειχα....Χαχαχ.......Ερποντας φυσικα,σα σκουλικακι..
Και εμένα η μπέμπα μου κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα.Κάθεται στα τέσσερα και κάνει μπρός-πίσω.Έχει πολύ γέλιο!!!!
Carrie έγραψε:Εμένα ο μπεμπάκος μου που δεν έχει γεννηθεί ακόμη όμως χασμουριέται και γλύφεται!!!!Το είδα στον υπέρηχο εχθές και τρελάθηκα η δόλια η μάνα!!Πιάνεται αυτό που το έγραψα στο θέμα σας??
tatijana έγραψε:Carrie έγραψε:Εμένα ο μπεμπάκος μου που δεν έχει γεννηθεί ακόμη όμως χασμουριέται και γλύφεται!!!!Το είδα στον υπέρηχο εχθές και τρελάθηκα η δόλια η μάνα!!Πιάνεται αυτό που το έγραψα στο θέμα σας??
ΧΑχαχαχαχ...ΟΟΟΟΛα πιανουνται κουκλαρα μου!!!!
Carrie έγραψε:Εμένα ο μπεμπάκος μου που δεν έχει γεννηθεί ακόμη όμως χασμουριέται και γλύφεται!!!!Το είδα στον υπέρηχο εχθές και τρελάθηκα η δόλια η μάνα!!Πιάνεται αυτό που το έγραψα στο θέμα σας??
tatijana έγραψε:Ioanna 1978 έγραψε:tatijana έγραψε:Πολυ ωραιο θεμα.....
Και εμένα η μπέμπα μου κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα.Κάθεται στα τέσσερα και κάνει μπρός-πίσω.Έχει πολύ γέλιο!!!!
Καλε τι κουκλαρα ειναι αυτη?????Φτου σκορδα...Να σου ζησει!!!
Εμενα αρχισε να πιανεται και να προσπαθει να σηκωθει...
Βασιλικη μου να μου την φιλισεις την ομορφια σου....Χεστηκες απο την χαρα σου να υποθεσω ετσι?????
nena1988 έγραψε:Το κατορθωμα μας ειναι οτι πιανεται για να σηκωθει,μα τοσο νωρις θα τα κανει ολα αυτο το παιδι.. Καποιες φορες με εκπλησει
tatijana έγραψε:Ioanna 1978 έγραψε:...tatijana έγραψε:..
Σε ευχαριστώ πολύ.Και εσύ να χαίρεσαι τον κούκλο σου!!!
Κάθε μέρα βλέπω και διαφορετικά πράγματα απο εκείνη και τρελαίνομαι.Αυτό που με στεναχωρεί περίσσοτερο απο όλα είναι ότι σε λίγες μέρες ξεκινάω δουλειά και αναγκαστικά θα λείπω πολλές ώρες απο το σπίτι με αποτέλεσμα να χάνω όλα αυτά τα καθημερινά και έχει αρχίσει να με πιάνει κατάθλιψη.Είναι μόλις έξι μηνών και θεωρώ πως έχουμε μπει στην καλύτερη φάση της , την οποία εγώ θα χάσω!!!!
Ioanna 1978 έγραψε:tatijana έγραψε:Ioanna 1978 έγραψε:tatijana έγραψε:Πολυ ωραιο θεμα.....
Καλε τι κουκλαρα ειναι αυτη?????Φτου σκορδα...Να σου ζησει!!!
Εμενα αρχισε να πιανεται και να προσπαθει να σηκωθει...
Βασιλικη μου να μου την φιλισεις την ομορφια σου....Χεστηκες απο την χαρα σου να υποθεσω ετσι?????
Κάθε μέρα βλέπω και διαφορετικά πράγματα απο εκείνη και τρελαίνομαι.Αυτό που με στεναχωρεί περίσσοτερο απο όλα είναι ότι σε λίγες μέρες ξεκινάω δουλειά και αναγκαστικά θα λείπω πολλές ώρες απο το σπίτι με αποτέλεσμα να χάνω όλα αυτά τα καθημερινά και έχει αρχίσει να με πιάνει κατάθλιψη.Είναι μόλις έξι μηνών και θεωρώ πως έχουμε μπει στην καλύτερη φάση της , την οποία εγώ θα χάσω!!!!
nena1988 έγραψε:Το κατορθωμα μας ειναι οτι πιανεται για να σηκωθει,μα τοσο νωρις θα τα κανει ολα αυτο το παιδι.. Καποιες φορες με εκπλησει
Ioanna 1978 έγραψε:tatijana έγραψε:Ioanna 1978 έγραψε:...tatijana έγραψε:..
Μη στεναχωριέσαι Ιωάννα.
Επειδή επέστρεψα και εγώ στην κόρη μου νωρίς (την άφησα 4 μηνών) θα σου έλεγα να επικεντρωσεις τη σκέψη σου στις ώρες που θα είσαι μαζί της και όχι στις ώρες που θα λείπεις.
Δε θα χάσεις στιγμές πίστεψε με. Εκεί θα είσαι που θα πας! Λίγες ώρες θα λείπεις μόνο.
nena1988 έγραψε:...
Δεν έχεις άδικο.Όταν όμως θα χρειάζεται να φεύγω στις 8 το πρωί , την ώρα που εκείνη ξυπνάει και να γυρνάω στις 6,7 ίσως και 8 πολλές φορές και εκείνη κοιμάται στις 10 όσο να είναι θα χάνω πολλά πράγματα απο την καθημερινότητα της.Τελοσπάντων έχω βγεί πολύ εκτός θέματος.Εδώ είμαστε για να γράφουμε τα καθημερινά ωραία και περίεργα πράγματα που κάνουν τα παιδιά μας!!!!
desT έγραψε:nena1988 έγραψε:...
Δεν έχεις άδικο.Όταν όμως θα χρειάζεται να φεύγω στις 8 το πρωί , την ώρα που εκείνη ξυπνάει και να γυρνάω στις 6,7 ίσως και 8 πολλές φορές και εκείνη κοιμάται στις 10 όσο να είναι θα χάνω πολλά πράγματα απο την καθημερινότητα της.Τελοσπάντων έχω βγεί πολύ εκτός θέματος.Εδώ είμαστε για να γράφουμε τα καθημερινά ωραία και περίεργα πράγματα που κάνουν τα παιδιά μας!!!!
Γιατί τόσες ώρες... είναι πάρα πολλές.
Εδώ χάνεις όλη τη μέρα σου με τοσες ώρες μακρυά όχι μόνο το παιδί σου.
Αλήθεια έχει δίκιο η Τατιάνα, δεν μπορείς να πάρεις εξάμηνο (αν είσαι βέβαια στο ΙΚΑ)
minubaki έγραψε:Την τριτη καναμε το πρωτο μας εμβολιο...
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης