Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
615 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 615 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

26Βιβλίο ευχών - Σελίδα 2 Empty Απ: Βιβλίο ευχών Δευ Ιουν 28, 2010 3:38 am

dinaki88

dinaki88
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
puccarina έγραψε:Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια Embarassed Έχετε δίκιο όσες λέτε πως είναι άσχημο να κυνηγάς τους καλεσμένους να γράψουν ιδιώς αν δε έχουν όρεξη εγώ το έφτιαξα πιο πολύ για μένα για να είναι κάτι φτιαγμένο απο τα χεράκια μου και επειδή το ήξερα πως ίσως ο κόσμος δεν θα έγραφε το έφτιαξα με λίγες σελίδες. Το είχα σε ένα τραπέζι στην αίθουσα που κάναμε το τραπέζι και υπήρχαν πανω στο τραπέζι γλιφιτσουράκια καραμελίτσες ανεμόμυλοι και άλλα παρόμοια θα σας βάλω φωτό αν μπορέσω αργότερα και ο κόσμος απο περιέργεια πλησιάζε...Μου γράψαν αρκετοί και μερικοί που δεν το πρίμενα είναι η αλήθεια και πιστεύω πως όταν ο Δημητράκης μεγαλώσει θα το βλέπει και θα συγκινείτε ακόμα και με ένα απλό να σας ζήσει...Εγώ τους είχα πεί αν δεν έχουν εμπνευση να γράψουν έστω το ονομά τους για να ξέρει ο μικρός μετά απο χρόνια πώς ο τάδε ήταν στην βάφτιση μου (κάτι σαν guest book)Θα προσθέσω και τις καρτούλες απο τα δώρα μέσα στο βιβλιαράκι και θα το κρύψω μαζί με τα βαφτιστικά του και τα λαδόπανα ελπίζω να μην μου το φέρει ο γιός μου καπέλο όταν μετά 30 χρόνια θα του το δείξω...εγώ πάντως αν είχε κάτι τέτοιο η μαμά μου θα χαιρόμουν πολύ όπως χαίρομαι με κάτι ζωγραφιές μου απο το νηπιαγωγείο που έχει κρατήσει...

με ξαναέπεισες Laughing
μάλλον είμαι λίγο φτερό στον άνεμο να το πω, μια έτσι μια κοτέτσι να το πω... Laughing

http://psuxoblabla.blogspot.gr/

27Βιβλίο ευχών - Σελίδα 2 Empty Απ: Βιβλίο ευχών Δευ Ιουν 28, 2010 4:09 am

molly

molly
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
PUCARINA,9ΑΛΉΘΕΙΑ,ΕΣΎ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΕΊΣΑΙ Η YUKI Ε?)
πες μου πως να ανεβάσω φωτό και απ το δικό μου βιβλίο ευχών?

28Βιβλίο ευχών - Σελίδα 2 Empty Απ: Βιβλίο ευχών Δευ Ιουν 28, 2010 4:29 am

puccarina

puccarina
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ναι η Yuki είμαι Very Happy Λοιπόν εγώ ακολούθησα τις οδηγίες της Ολίβιας πάτησα απάντηση μετά πήγα στο εικονίδιο που έχει την δισκετούλα έκανα browse και μετά μου άνοιξε ένα άλλο παράθυρο έκανα copy paste τον κωδικό για φόρουμ και τις έβαλα. Δεν είναι δύσκολο...

29Βιβλίο ευχών - Σελίδα 2 Empty Απ: Βιβλίο ευχών Δευ Ιουν 28, 2010 4:31 am

molly

molly
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
puccarina έγραψε:Ναι η Yuki είμαι Very Happy Λοιπόν εγώ ακολούθησα τις οδηγίες της Ολίβιας πάτησα απάντηση μετά πήγα στο εικονίδιο που έχει την δισκετούλα έκανα browse και μετά μου άνοιξε ένα άλλο παράθυρο έκανα copy paste τον κωδικό για φόρουμ και τις έβαλα. Δεν είναι δύσκολο...

Ευχαριστώ για ακόμη μια φορά!
Ο γιος σου μεγάλωσε πάρα πολύ!

30Βιβλίο ευχών - Σελίδα 2 Empty Απ: Βιβλίο ευχών Δευ Ιουν 28, 2010 12:48 pm

molly

molly
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Δε ξέρω τι κάνω και δεν ανεβαίνουν οι φωτογραφίες.... Βιβλίο ευχών - Σελίδα 2 679259 Εχω αρχίσει πάντως να πιστεύω σοβαρά οτι είμαι ηλίθια!!!!!! Βιβλίο ευχών - Σελίδα 2 654655 Βιβλίο ευχών - Σελίδα 2 911307 Βιβλίο ευχών - Σελίδα 2 911307

Αφού προς το παρόν δε δείχνω φωτογραφίες,μπορώ να περιγράψω το βιβλίο ευχών που έφτιαξα!

Στην αριστερή σελίδα είχα φωτογραφίες του Γιώργου σε διάφορες φάσεις της
ζωής του και στη δεξιά το χώρο που θα γράψουν οι καλεσμένοι.

Μπήκα σε ένα βιβλιοπωλείο εδώ στη Χίο και πήρα οτι αυτοκόλλητο,χαρτόνι και τσόχα μπορούσε να με εμπνεύσει!

Κάποιες σελίδες τις ζωγράφισα εγώ(ζωγραφίζω πίνακες ερασιτεχνικά.πολυταλαντη βλέπεις!!!! )Είχε πλάκα γιατί οι καλεσμένοι δε βαριόντουσαν να ξεφυλλίσουν ένα βιβλίο που περιείχε μόνο γράμματα,αλλά και φωτογραφίες!

Ετσι, διάλεγαν τη σελίδα που θα γράψουν σύμφωνα με τη
φωτογραφία.Δηλ ο φαγάνας της παρέας έγραψε εκεί που έχω ντύσει το γιο μου μάγειρα,ή ένας που έιναι παίκτης ποδοσφαίρου,έγραψε στη σελίδα που είχα αυτοκόλλητα με μπάλες ποδοσφαίρου, κλπ!!!!

Η αλήθεια είναι ότι εγώ είχα και τον κατάλληλο εξοπλισμό(ζιγκ ζαγκ
ψαλιδάκια,πούλιες,κουμπιά,χαρτόνια...)και λόγω επαγγέλματος(είμαι βρεφονηπιαγωγός).

Αλλά εαν υπάρχει χρόνος μπορείς να αρχίσεις να μαζεύεις οτιδήποτε σκεφτείς οτι μπορεί να σου χρειαστεί!Ετσι γλιτώνεις χρήματα!

Εαν πας σε μεγάλο βιβλιοπωλείο με είδη χειροτεχνίας,θα εκπλαγείς με τις ιδέες που μπορείς να πάρεις!Υπάρχουν σε σακουλάκια έτοιμες τσόχες κομμένες σε λουλουδάκια,αστεράκια,παιδάκια αλλά και αφρώδες υλικό που είναι πολύ ωραίο!Επίσης λουλουδάκια από χαρτί ή ύφασμα!Κοστίζουν 1.50ευρώ!Να πάρεις το σακουλάκι που έχει τα περισσότερα κομμάτια!

Επίσης ζήτα να σου δώσουν αυτοκόλλητα που βάζουν για να διακοσμήσουν τα άλμπουμ φωτογραφιών από βαπτίσεις!Είναι βέβαια πανάκριβα,3.50 ευρώ τα δύο,αλλά είναι μεταλλικά και είναι εντυπωσιακά!

Πριν πας στο βιβλιοπωλείο,πρέπει να έχεις στο μυαλό σου τι θέλεις να κάνεις για να μη πάρεις άχρηστα πράγματα,απλά και μόνο γιατί σ αρέσουν!Εγώ δηλαδή έκανα όλο το βιβλίο ένα χρώμα,δεν είχα θέμα!!Γαλάζιο ή μπλε ή άσπρο!Είχα τέτοια χαρτόνια ανάγλυφα,καρό πουά,με πιπίλες κλπ

Μπορείς να συνδυάσεις το βιβλίο ευχών με το θέμα της βάπτισης ή με τα χρώματα της βάπτισης!

Οτι άλλο χρειαστείς είμαι πρόθυμη να απαντήσω!

Μου πήρε αρκετό χρόνο να το κάνω,αλλά πραγματικά πιστεύω οτι άξιζε τον κόπο,αφού οι καλεσμένοι το κρατούσαν αρκετή ώρα στα χέρια τους,χάζευαν τις φωτογραφίες και έβλεπαν αυτά που είχα φτιάξει σε κάθε σελίδα που ήταν διαφορετικά εντελώς το ένα από το άλλο!

31Βιβλίο ευχών - Σελίδα 2 Empty Απ: Βιβλίο ευχών Δευ Ιουν 28, 2010 3:10 pm

dinaki88

dinaki88
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Θέλω να το δώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ευχαριστώ βρε κορίτσια βοηθάτε πολύ(αν και η βάφτιση μάλλον θα αναβληθεί για πιο μετά οπότε έχω χρόνο αλλά ας μοου φύγουν από το μυαλό μερικά που έχω να κάνω Rolling Eyes

32Βιβλίο ευχών - Σελίδα 2 Empty Απ: Βιβλίο ευχών Δευ Ιουν 28, 2010 4:32 pm

Dimitra_Elena

Dimitra_Elena
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κορίτσια σε εμάς επειδή θα είναι και γάμος και βάφτιση μαζί,δεν μπορώ να κάνω κάτι της μπέμπας μου...Πρέπει να βρω κάτι ουδέτερο,μόλις το αγοράσω αυτό που βρήκα θα σας βάλω και φωτο.

Σκέφτηκα(επειδή λατρεύω την ιδεα του να περάσουν τα χρόνια και να διαβάζω τα λόγια της γιαγιάς μου,τον φίλο του Πάνου από τον στρατό,κτλ..) την ώρα που θα δώσουμε τις μπομπονιέρες και θα γίνει ο χαιρετισμός στο κέντρο(επειδή θα καλέσουμε όλους στο κέντρο,εκείο θα χαιρετίσουμε),τα κορίτσια που έχω βάλει για τις μπομπονιέρες να κάνουν και πάσα το βιβλίο ευχών.Τί λέτε;Χωρίς να πιέζουν βέβαια,όποιος θέλει,γράφει.
scratch

33Βιβλίο ευχών - Σελίδα 2 Empty Απ: Βιβλίο ευχών Τρι Ιουν 29, 2010 1:51 am

boobookaki

boobookaki
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Dimitra_Elena έγραψε:Κορίτσια σε εμάς επειδή θα είναι και γάμος και βάφτιση μαζί,δεν μπορώ να κάνω κάτι της μπέμπας μου...Πρέπει να βρω κάτι ουδέτερο,μόλις το αγοράσω αυτό που βρήκα θα σας βάλω και φωτο.

Σκέφτηκα(επειδή λατρεύω την ιδεα του να περάσουν τα χρόνια και να διαβάζω τα λόγια της γιαγιάς μου,τον φίλο του Πάνου από τον στρατό,κτλ..) την ώρα που θα δώσουμε τις μπομπονιέρες και θα γίνει ο χαιρετισμός στο κέντρο(επειδή θα καλέσουμε όλους στο κέντρο,εκείο θα χαιρετίσουμε),τα κορίτσια που έχω βάλει για τις μπομπονιέρες να κάνουν και πάσα το βιβλίο ευχών.Τί λέτε;Χωρίς να πιέζουν βέβαια,όποιος θέλει,γράφει.
scratch
Επειδή και εμείς κάναμε τον γάμο και την βάπτιση μαζί, στο κέντρο είχα ένα τραπέζι με ζαχαρωτά, κουφέτα, γλυφιτζούρια κ.α. και είχα δύο βιβλία ευχών ένα για τον γάμο και ένα για την βάπτιση....σε πληροφορώ οτι γράψανε και στα δύο οι περισσότεροι καλεσμένοι!

http://boobookaki.blogspot.com

34Βιβλίο ευχών - Σελίδα 2 Empty Απ: Βιβλίο ευχών Τρι Ιουν 29, 2010 1:53 am

boobookaki

boobookaki
anastasia έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΜΑΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΒΙΒΛΙΑ ΕΥΧΩΝ... ΕΙΧΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΧΕΤΑΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΕΙΕΣ...ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΝΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ.....
ΤΟ boobookaki Very Happy

Embarassed Embarassed Embarassed κοριτσάκι μου!!!

http://boobookaki.blogspot.com

35Βιβλίο ευχών - Σελίδα 2 Empty Απ: Βιβλίο ευχών Τρι Ιουν 29, 2010 2:17 am

Dimitra_Elena

Dimitra_Elena
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
boobookaki έγραψε:
Dimitra_Elena έγραψε:Κορίτσια σε εμάς επειδή θα είναι και γάμος και βάφτιση μαζί,δεν μπορώ να κάνω κάτι της μπέμπας μου...Πρέπει να βρω κάτι ουδέτερο,μόλις το αγοράσω αυτό που βρήκα θα σας βάλω και φωτο.

scratch
Επειδή και εμείς κάναμε τον γάμο και την βάπτιση μαζί, στο κέντρο είχα ένα τραπέζι με ζαχαρωτά, κουφέτα, γλυφιτζούρια κ.α. και είχα δύο βιβλία ευχών ένα για τον γάμο και ένα για την βάπτιση....σε πληροφορώ οτι γράψανε και στα δύο οι περισσότεροι καλεσμένοι!

Πρώτη φορά το ακούω αυτό...Μπράβο τους!

Όλοι μου λένε ότι δε γράφει κανείς,βαριούνται.Εγώ τη λατρεύω την ιδέα,απλά για να μην κάθεται ο άλλος να γράφει,γιατί δεν ξέρω την υπομονή και την διάθεσή τους,θα κάνω ένα.Βρε boobookaki,πού ήσουν και θέλαμε βοήθεια; Crying or Very sad

36Βιβλίο ευχών - Σελίδα 2 Empty Απ: Βιβλίο ευχών Τετ Ιουν 30, 2010 2:29 am

molly

molly
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
dinaki88 έγραψε:Θέλω να το δώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ευχαριστώ βρε κορίτσια βοηθάτε πολύ(αν και η βάφτιση μάλλον θα αναβληθεί για πιο μετά οπότε έχω χρόνο αλλά ας μοου φύγουν από το μυαλό μερικά που έχω να κάνω Rolling Eyes

Θα στείλω στην Ολίβια πμ μήπως με βοηθήσει,γιατί έκανα αυτά που μου είπε η Πουκαρίνα,αλλά δε φαίνονται μετά οι φωτό!

37Βιβλίο ευχών - Σελίδα 2 Empty Απ: Βιβλίο ευχών Τετ Ιουν 30, 2010 3:03 am

puccarina

puccarina
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
molly μου μπές στο παρακάτω λινκ http://imageshack.us/# κάνε browse και upload την φώτο που θές και μετά θα σου δώσει κάτι κωδικούς κάνε copy paste τον κωδικό που λέει για φόρουμ στην απάντηση σου και λογικά θα στο βγάλει...ελπίζω να τα καταφέρεις

38Βιβλίο ευχών - Σελίδα 2 Empty Απ: Βιβλίο ευχών Τετ Ιουν 30, 2010 3:22 am

Σισσίνι

Σισσίνι
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εμείς πήραμε ένα τετράδιο με λευκές σελίδες και σκληρό εξώφυλλο και το ντυσαμε με κορδέλες σε λαχανι λιλά που ήταν και τα χρωματα της βάπτισης.

Στολίσαμε όμορφα ένα τραπέζι ευχων με ζαχαρωτά και το βάλαμε την είσοδο του μαγαζιού που έγινε το τραπέζι της βάπτισης.
Όταν κάθισαν όλοι οι καλεσμένοι πήρε η νονά το ευχολόγιο έγραψε πρώτη και μετά το πέρασε στο διπλανό τραπέζι. Έτσι έκαναν και όλοι οι καλεσμένοι. Το πέρασαν από τραπέζι σε τραπέζι και έτσι η μικρη Χαρά Μελίνα μου πήρε ευχές από όλους σχεδόν τους καλεσμένους.

Τώρα για να το συμπληρώσω θα κολλήσω στα υπόλοιπα φύλλα του τις κάρτες που έφεραν μαζί με τα δώρα συγγενείς και φίλοι.

Ελπίζω να είναι σχετική η απαντηση μου με το θέμα, γιατί δεν το διάβασα όλο... Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

39Βιβλίο ευχών - Σελίδα 2 Empty Απ: Βιβλίο ευχών Τετ Ιουν 30, 2010 3:27 am

molly

molly
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αχ!Σ ευχαριστώ πολύ γλυκούλα!
Πρεπεί να τα χω καταφέρει τώρα!
Για να δω......
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Shot at 2010-06-30

Shot at 2010-06-30

Shot at 2010-06-30

Shot at 2010-06-30
Shot at 2010-06-30

40Βιβλίο ευχών - Σελίδα 2 Empty Απ: Βιβλίο ευχών Τετ Ιουν 30, 2010 3:29 am

molly

molly
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
YES!!!!!!!!!!!!!!!!
Βιβλίο ευχών - Σελίδα 2 875502 Βιβλίο ευχών - Σελίδα 2 875502 Βιβλίο ευχών - Σελίδα 2 875502 Βιβλίο ευχών - Σελίδα 2 875502 Βιβλίο ευχών - Σελίδα 2 875502 Βιβλίο ευχών - Σελίδα 2 875502 Βιβλίο ευχών - Σελίδα 2 875502 Βιβλίο ευχών - Σελίδα 2 875502 Βιβλίο ευχών - Σελίδα 2 875502 Βιβλίο ευχών - Σελίδα 2 875502 Βιβλίο ευχών - Σελίδα 2 875502 Βιβλίο ευχών - Σελίδα 2 875502 Βιβλίο ευχών - Σελίδα 2 875502 Βιβλίο ευχών - Σελίδα 2 875502 Βιβλίο ευχών - Σελίδα 2 875502 Βιβλίο ευχών - Σελίδα 2 875502 Βιβλίο ευχών - Σελίδα 2 875502

41Βιβλίο ευχών - Σελίδα 2 Empty Απ: Βιβλίο ευχών Τετ Ιουν 30, 2010 3:32 am

molly

molly
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ν α σημειώσω οτι οι καλεσμένοι έγραφαν στην δεξιά πλευρά του βιβλίου!
Η αριστερή ήταν σα φωτο άλμπουμ!

Επίσης αν θέλετε κι άλλες φωτό,μπορώ να βάλω,μόνο που θα έχουν γραμμένες πάνω ευχές...... Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

42Βιβλίο ευχών - Σελίδα 2 Empty Απ: Βιβλίο ευχών Τετ Ιουν 30, 2010 3:42 am

Σισσίνι

Σισσίνι
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ουαααααααααααου!!!!!!!! Βιβλίο ευχών - Σελίδα 2 911307 Βιβλίο ευχών - Σελίδα 2 911307 Βιβλίο ευχών - Σελίδα 2 911307 Βιβλίο ευχών - Σελίδα 2 606100 Μόλλυ μπράβο μπράβο μπράβο!!!!! Respect Respect Respect Βιβλίο ευχών - Σελίδα 2 50580 Βιβλίο ευχών - Σελίδα 2 50580
Εγώ δεν τολμώ να δείξω τί έφτιαξα... Embarassed Embarassed Embarassed

43Βιβλίο ευχών - Σελίδα 2 Empty Απ: Βιβλίο ευχών Τετ Ιουν 30, 2010 3:47 am

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
απιθανα τα φτιαξατε ,μπραβο σας!!!!τελεια!
το scrapbooking ολα τα λεφτα!puccarina τα παραγγελνεις απο scrapbooking.gr?

44Βιβλίο ευχών - Σελίδα 2 Empty Απ: Βιβλίο ευχών Τετ Ιουν 30, 2010 3:52 am

puccarina

puccarina
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
litsakos μου είχα παραγγείλει κάποια υλικά απο το scrapbooking.gr αν και μετά ανακάλυψα το e-bay και ξεσάλωσα Βιβλίο ευχών - Σελίδα 2 875502 οικονομικά συμφέρει καλύτερα το e-bay...

45Βιβλίο ευχών - Σελίδα 2 Empty Απ: Βιβλίο ευχών Τετ Ιουν 30, 2010 4:32 am

dinaki88

dinaki88
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
είναι τόσο τέλειαααααααααα
πραγματικά θα εκτιμούσα οποιαδήποτε πληροφορία και τρικ έχετε να μου πείτε εσείς οι ταλαντούχες μαμάδες για αν φτιάξω κι εγώ κάτι τόσο ωραίο!!

46Βιβλίο ευχών - Σελίδα 2 Empty Απ: Βιβλίο ευχών Τετ Ιουν 30, 2010 7:58 am

molly

molly
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Σισσίνι έγραψε:Ουαααααααααααου!!!!!!!! Βιβλίο ευχών - Σελίδα 2 911307 Βιβλίο ευχών - Σελίδα 2 911307 Βιβλίο ευχών - Σελίδα 2 911307 Βιβλίο ευχών - Σελίδα 2 606100 Μόλλυ μπράβο μπράβο μπράβο!!!!! Respect Respect Respect Βιβλίο ευχών - Σελίδα 2 50580 Βιβλίο ευχών - Σελίδα 2 50580
Εγώ δεν τολμώ να δείξω τί έφτιαξα... Embarassed Embarassed Embarassed

Καλέ δεν κάνουμε διαγωνισμό καλλιτεχνίας!
Εννοείται και να δείξεις τι έκανες!
Αλλωστε οτιδήποτε είναι handmade για μενα,έχει ιδιαίτερη αξία!!!!!

47Βιβλίο ευχών - Σελίδα 2 Empty Απ: Βιβλίο ευχών Τετ Ιουν 30, 2010 8:01 am

molly

molly
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
dinaki88 έγραψε:είναι τόσο τέλειαααααααααα
πραγματικά θα εκτιμούσα οποιαδήποτε πληροφορία και τρικ έχετε να μου πείτε εσείς οι ταλαντούχες μαμάδες για αν φτιάξω κι εγώ κάτι τόσο ωραίο!!

Μπορείς να μας ρωτήσεις ή να μας πεις τι περίπου έχεις στο μυαλό σου,για να σε βοηθήσουμε!

Οπώς σου είπα,εγώ το ήθελα διακριτικό και μόνο με αποχρώσεις του γαλάζιου....

Πες το θέμα της βάπτισης και τα χρώματα και θα σε βοηθήσουμε!

Επίσης αν πατήσεις wish book ή βιβλίο ευχών στο google εικόνες,όλο και κάτι θα ξεκλέψεις και από κει!!!!

Πάντως το site που σου πρότεινε η pukarina είναι πολύ καλό!Κι εγώ αυτό είδα για να κλέψω ιδέες!!!!! Wink

48Βιβλίο ευχών - Σελίδα 2 Empty Απ: Βιβλίο ευχών Τετ Ιουν 30, 2010 8:12 am

molly

molly
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Λοιπόν,μόλις βρήκα αυτό το Site!
Ελπίζω να φανεί χρήσιμο....
http://pacoartcenter.gr/store/home.php?cat=319

49Βιβλίο ευχών - Σελίδα 2 Empty Απ: Βιβλίο ευχών Τετ Ιουν 30, 2010 9:54 am

purple

purple
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Και γω κοριτσια ειχα προβληματιστει Βιβλίο ευχών - Σελίδα 2 679259
να εχω βιβλιο ευχων η οχι?????
Τελικα πριν απο 2 μερες περνουσα απο ενα καταστημα κοντα στη μαμα μου που τυπωνει
μπλουζακια και φτιαχνει προσκλητηρια,βλεπω λοιπον στη βιτρινα ενα παραλληλογραμμο αλμπουμ το οποιο ηταν κενο εσωτερικα.Μπαινω μεσα και ρωταω φυσικα το κανουμε βιβλιο ευχων,το ντυνουμε με ροζ η γαλαζιο υφασμα καιπροσθετουμε μεσα αδειες σελιδες,μπορουμε να προσθεσουμε διακοσμητικα στοιχεια στο εξωφυλλο Βιβλίο ευχών - Σελίδα 2 587529 σουπερ σκεφτηκα,αλλα ποσο παει το μαλλι?μονο 15ευρο,πη και διαφορα αυτοκολλητα απο το τζαμπο και θα το εμπλουτησω.οταν το παρω θα προσπαθησω για φωτο

50Βιβλίο ευχών - Σελίδα 2 Empty Απ: Βιβλίο ευχών Τετ Ιουν 30, 2010 10:43 am

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
puccarina έγραψε:litsakos μου είχα παραγγείλει κάποια υλικά απο το scrapbooking.gr αν και μετά ανακάλυψα το e-bay και ξεσάλωσα Βιβλίο ευχών - Σελίδα 2 875502 οικονομικά συμφέρει καλύτερα το e-bay...

α!γιατι ηθελα να φτιαξω πραγματακια για τη βαφτιση αλλα μου πεφτει ακριβο,θα ψαξω και στο ebay (ποτε θα τα προλαβω ολα?ααααααααααααα!!!!!!!!)

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις