1 NA GIASEI TO STOMA THSSSSSS..DEITE TO Πεμ Σεπ 22, 2011 12:25 pm
marinaki <3 <3
Πρωταγωνιστής!!
https://youtu.be/aBbVW904CpU gia des twra
Έχει επεξεργασθεί από τον/την marinaki <3 <3 στις Πεμ Σεπ 22, 2011 12:30 pm, 1 φορά
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Έχει επεξεργασθεί από τον/την marinaki <3 <3 στις Πεμ Σεπ 22, 2011 12:30 pm, 1 φορά
marinaki <3 <3 έγραψε:tin eidate mia pou tin koitouse san blameniii
xaxaxa nai fantazeseee san mouroxabli koitouseΣούλα έγραψε:marinaki <3 <3 έγραψε:tin eidate mia pou tin koitouse san blameniii
Εκείνη ήταν να της δώσεις μια στο δόξα πατρί και να μείνει στον τόπο!!!
μαζί με τον Βενιζέλο που είναι έτοιμος να σκάσει από το πολύ το πάχος!!!!!
marinaki <3 <3 έγραψε:tin eidate mia pou tin koitouse san blameniii
αλικακι έγραψε:Ναι,το είδα και χτες στις ειδήσεις.Μια χαρά τα είπε...αλλά ακούσατε τι είπε ο μπουμπούκος-Γεωργιάδης???
"Η κ.Κανέλλη τώρα θα ξαναγυρίσει στην πισίνα της...".
Τέλως πάντων,όλοι τα πέρνουνε,και καλά κάνουνε αφού τους τα δίνουνε,και η Κανέλλη μέσα,το θέμα είναι..κάνει κάτι η χ,ψ,Κανέλλη για να βοηθήσει αυτή τους άπορους???Δίνει κάτι από τα εκατομμύρια που τρώει σε κάποια φτωχή οικογένεια που δεν έχει να φάει???Γιατί στα λόγια καλή είναι,και μένα μου αρέσει,αλλά στην πράξη????
Εκεί θέλω να την δω....
florentiab έγραψε:αλικακι έγραψε:Ναι,το είδα και χτες στις ειδήσεις.Μια χαρά τα είπε...αλλά ακούσατε τι είπε ο μπουμπούκος-Γεωργιάδης???
"Η κ.Κανέλλη τώρα θα ξαναγυρίσει στην πισίνα της...".
Τέλως πάντων,όλοι τα πέρνουνε,και καλά κάνουνε αφού τους τα δίνουνε,και η Κανέλλη μέσα,το θέμα είναι..κάνει κάτι η χ,ψ,Κανέλλη για να βοηθήσει αυτή τους άπορους???Δίνει κάτι από τα εκατομμύρια που τρώει σε κάποια φτωχή οικογένεια που δεν έχει να φάει???Γιατί στα λόγια καλή είναι,και μένα μου αρέσει,αλλά στην πράξη????
Εκεί θέλω να την δω....
καταρχήν τη βουλευτική αποζημίωση οι βουλευτές του ΚΚΕ δεν την παίρνουν οι ίδιοι αλλά το κόμμα τους
δεύτερον το οτι έχει βγάλει λεφτά από τη δουλειά της ή είχε από την οικογενειά της δεν είναι κατακριτέο και φυσικά δεν της αναιρεί το δικαίωμα να μάχεται για τα δικαιώματα μας.
δεν θέλω κάποιος που έχει λεφτά να δώσει σε μένα. θέλω να μπορώ να τα κερδίζω με τη δουλειά μου και να ζω αξιοπρεπώς με αυτά. δεν θέλω να γίνουν φτωχοί οι πλούσιοι. θέλω όλοι να ζούμε αξιοπρεπώς
γιατί ο Γεωργιάδης που μένει; στα Καμίνια;
MariaM έγραψε:
........
Αλλά αυτά που λέει τα ακούει μόνη της εκεί μέσα, δυστυχώς...
.......
marinaki <3 <3 έγραψε:opws eipes oloi kanoun tous koufoussss ekei mesa,pame oli gia megali voutia apo oso akousa simera i perisoteri milane gia 99,9% xreokopia k me epiase kryos idrwtas
marinaki <3 <3 έγραψε:to thema einai oti auto dn tha ginei pote,aporw otan erthoun i ekloges yparxoun anthropoi pou tha tous psifisoun,pantos egw akyro tha rikso mn sou po dn tha paw kan
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης