1 ΡΟΥΘΟΥΝΙΣΜΑ Δευ Ιουν 14, 2010 11:46 pm
WINNIE
Σιωπηλή δύναμη
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ,ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΥΘΟΥΝΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΜΥΤΟΥΛΑ ΤΟΥ,ΤΟΝ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΣΤΟΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΡΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
markellajohny έγραψε:δεν ειναι τιποτα. εμας ο παιδιατρος μας ειπε να βαλουμε ορο μονο αν ρουθουνιζει. τα περισσοτερα μωρακια ρουθουνιζουν, μην ανησυχεις...
athi έγραψε:άσχετο: ο μπαμπάς μας όταν ΄καιμάται ροχαλίζει τη νύχτα και σκέφτομαι να του βάλω στη μύτη φυσιολογικό ορό.. λέτε να με πάρει χαμπάρι; [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Μαρία έγραψε:athi έγραψε:άσχετο: ο μπαμπάς μας όταν ΄καιμάται ροχαλίζει τη νύχτα και σκέφτομαι να του βάλω στη μύτη φυσιολογικό ορό.. λέτε να με πάρει χαμπάρι; [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
στο καλό με έκανες και γέλασα! λες να πιάσει κάντο και άμα πιάσει πες το και σε μένα γιατί τραντάζεται το σπίτι κάθε βράδυ από το ροχαλιτό! το τι σκουντιές τρώει δεν λέγετε!
FROSI έγραψε:ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗΣ (OTRISALIN) ΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ;;;ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ... ΤΖΙΦΟΣ. ΔΕΝ ΤΡΑΒΗΞΕ ΚΑΜΜΙΑ ΜΥΞΟΥΛΑ ΚΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΔΥΣΑΝΑΣΧΕΤΟΥΣΕ ΤΡΟΜΕΡΑ!!!ΕΤΣΙ ΒΑΖΩ ΜΟΝΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΡΟ!!!!
FROSI έγραψε:ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗΣ (OTRISALIN) ΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ;;;ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ... ΤΖΙΦΟΣ. ΔΕΝ ΤΡΑΒΗΞΕ ΚΑΜΜΙΑ ΜΥΞΟΥΛΑ ΚΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΔΥΣΑΝΑΣΧΕΤΟΥΣΕ ΤΡΟΜΕΡΑ!!!ΕΤΣΙ ΒΑΖΩ ΜΟΝΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΡΟ!!!!
Η αλήθεια είναι ότι αυτή είναι δουλειά του μπαμπά μας! Κι εγώ δεν τα καταφέρνω τόσο καλά όσο εκείνος πάντως κάνει δουλειά το άτιμο!!!Bachiemama έγραψε:FROSI έγραψε:ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗΣ (OTRISALIN) ΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ;;;ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ... ΤΖΙΦΟΣ. ΔΕΝ ΤΡΑΒΗΞΕ ΚΑΜΜΙΑ ΜΥΞΟΥΛΑ ΚΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΔΥΣΑΝΑΣΧΕΤΟΥΣΕ ΤΡΟΜΕΡΑ!!!ΕΤΣΙ ΒΑΖΩ ΜΟΝΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΡΟ!!!!
Την χρησιμοποιούμε από την αρχή αλλά ο άντρας μου τα καταφέρνει με το Otrisalin εγώ 2 φορές προσπάθησα και δεν έβαγαλ τίποτα οπότε όταν της καθαρίζω την μυτούλα μόνη μου το κάνω με σκέτο φυσιολογικό ορό. Την γυρνάω στο πλάι και πατάω την αμπούλα απότομα για να βγει από το άλλο ρουθούνι!
Πάντως το ρουθούνισμα, το ροχαλητό και διάφοροι άλλοι ήχοι είναι πολύ συνηθισμένοι στα μωρά. Κάθε μέρα μου έκανε κάτι διαφορετικό και τρόμαζα.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης