1 συναντηση συμφορουμιτισων Τετ Σεπ 28, 2011 10:20 pm
stefanakos
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
κοριτσια κανονιζουμε καμια συναντηση για να γνωριστουμε και απο κοντα?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
swsw έγραψε:ΚΑΙ ΓΩ ΕΡΧΟΜΑΙ, ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ.. ΑΛΛΑ ΘΑ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙΤΕ.. ΑΝ ΜΕ ΠΙΑΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΝΟΙ Ή ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ, ΝΑ ΜΕ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
mama katerina έγραψε:swsw έγραψε:ΚΑΙ ΓΩ ΕΡΧΟΜΑΙ, ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ.. ΑΛΛΑ ΘΑ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙΤΕ.. ΑΝ ΜΕ ΠΙΑΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΝΟΙ Ή ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ, ΝΑ ΜΕ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
εγω θα σε παω να δω και τον γιατρουλη μας! χεχεχεχεεχεχεχε!
swsw έγραψε:mama katerina έγραψε:swsw έγραψε:ΚΑΙ ΓΩ ΕΡΧΟΜΑΙ, ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ.. ΑΛΛΑ ΘΑ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙΤΕ.. ΑΝ ΜΕ ΠΙΑΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΝΟΙ Ή ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ, ΝΑ ΜΕ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
ΕΣΕΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΚΕΤΟΥ!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
ΑΑΑΑ.. ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΕΝΑ ΠΜ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΜΗ ΧΑΛΑΩ ΕΔΩ ΤΟ ΘΕΜΑ!
κοριτσια ας πουμε ενα κεντρικο σημειο που να βολευει ολες εγω μενω βυρωνα αλλα μπορω να ερθω με συγκοινωνια .συνταγμα για να παμε προς θησειο βολευει ? η σε κανενα πολυκαταστημα με παιδοτοπο athens heart mall ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ?mama katerina έγραψε:swsw έγραψε:mama katerina έγραψε:swsw έγραψε:ΚΑΙ ΓΩ ΕΡΧΟΜΑΙ, ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ.. ΑΛΛΑ ΘΑ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙΤΕ.. ΑΝ ΜΕ ΠΙΑΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΝΟΙ Ή ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ, ΝΑ ΜΕ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
ΕΣΕΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΚΕΤΟΥ!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
ΑΑΑΑ.. ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΕΝΑ ΠΜ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΜΗ ΧΑΛΑΩ ΕΔΩ ΤΟ ΘΕΜΑ!
ναι ναι και μολις γεννησεις θα πιουμε και φρεντακι!!!!!ετσι εκανα εγω!!! οκ περιμενω!!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης