26 Απ: Υπνόσακος.Ποιός είναι ο καλύτερος? Δευ Οκτ 03, 2011 11:05 am
basilikaki
Η ψυχή της παρέας!
Σηκώνεται μια χαρά.Η δική μου δεν επεσε.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
etoile! έγραψε:Κοίτα και εδώ http://www.ebay.co.uk/, λογικά θα βρεις πιο φτηνά απ οτι στην Ελλαδα!!![/
καλημερα,αν παρεις κατι απο κει πως πληρωνεις και πως το στελνουν?δεν εχει εξοδα αποστολης?αν δεν εχω καρτα γινετε???
mani8 έγραψε:καλησπερα,εμεις πηραμε υπνοσακο απο ΙΚΕΑ περιπου 15Ε και ειναι απο τα χρησιμοτερα πραγματα που εχουμε παρει για το μωρο.το συστηνω ανεπιφυλακτα γιατι κρατα το παιδακι σκεπασμενο ολο το βραδυ
Ogmommy έγραψε:Καλησπέρα σε όλες!!!!
Επανέρχομαι στο θέμα υπνόσακος, γιατί μόλις χτές τον χρησιμοποίησα πρώτη φορά, που έπιασε κρύο. Του πήρα έναν από το ΉΡΑ, που τον είχα δει από μία φίλη. Είναι σαν παπλωματάκι, με χέρια και πόδια, απλά πρέπει να του φοράς καλτσάκια. Μου φάνηκε ιδανικός για τα παιδάκια που τώρα άρχισαν να περπατάνε. Τώρα που δεν έχει πολύ κρύο, τον έβαλα με το φορμάκι κι αργότερα θα τον βάζω με το πυτζαμάκι του... Κι από τιμή μου φάνηκαν νορμάλ τα 35 ευρώ(σε σχέση με τα 50 που είχα δώσει για άλλους) Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο, αλλά μάλλον τον βολεύτηκε και τον ζέστανε, αφού ξύπνησε ΠΡΏΤΗ ΦΟΡΑ, στις 9.30 το πρωί!!!!!! (λέμε τώρα!!!!)
Ogmommy έγραψε:Φαντάζομαι εξαρτάται από το πόσο κρύο κάνει στο δωμάτιό του. Αυτό τον καιρό που τουλάχιστον εμείς δεν έχουμε ανάψει ακόμη θέρμανση, θεωρώ ότι κάνει πιο πολύ κρύο μέσα στο σπίτι απο έξω...! Γενικά πάντως εγώ πάντα προσπαθώ να τον ντύνω όπως ντύνομαι κι εγώ, που εκτός από την πυτζάμα.... το παπλωματάκι μου το θέλω!!!
vivliolatreia έγραψε:Ogmommy έγραψε:Φαντάζομαι εξαρτάται από το πόσο κρύο κάνει στο δωμάτιό του. Αυτό τον καιρό που τουλάχιστον εμείς δεν έχουμε ανάψει ακόμη θέρμανση, θεωρώ ότι κάνει πιο πολύ κρύο μέσα στο σπίτι απο έξω...! Γενικά πάντως εγώ πάντα προσπαθώ να τον ντύνω όπως ντύνομαι κι εγώ, που εκτός από την πυτζάμα.... το παπλωματάκι μου το θέλω!!!
και εγώ του βάζω μπιζάμες και υπνόσακο, γιατί εν σκεπάζεται, αρα ειναι σαν να φοράει μπιζάμες και σκεπάζεται με πάπλωμα.
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης