1 1 ΧΡΟΝΟ ΜΑΖΙ ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ..... Τρι Οκτ 04, 2011 1:54 am
zwitsa
Πανταχού παρούσα!
3.10.10 ωραιο πρωινο...σηκωθηκα ολο χαρα και ανυπομονισια γιατι την αλλη μερα εμπαινα στο μηνα μου....ηθελα βολτα να περπατησω..!!!πηγα με τον αντρουλη μου στο κουλε...ολα τελεια δροσερος αερας ηλιος...καφεδακι....α και γιορτη αγ.διονυσιου...τις τελευταιες μερες ειχα ενα προαισθημα..οτι θα γεννουσα εκεινη την μερα...ο γιος μου μεσα στη κοιλια μου ακουγοταν αποταν εκλεισα τον 3...ζιζανιο ουτε υπνος ουτε τιποτα και μια κοιλαρα τεραστια..!!!εγω 3 μερες δεν τον ακουγα σχεδον καθολου...λεω τωρα που μπαινω στο μηνα μου μαλλον γιαυτο...γυρναω σπιτι με πιανουν κατι ποναλακια οχι και ιδιαιτερα αλλα το πρωτο μωρο ειχα πολυ αγχος...εφυγα πηγα στην κλινικη..μου παν οτι εχω συσπασεις...αλλα μαφησαν και εφυγα ειδαν και τα υγρα και μου λενε ενταξει ολα...ερχομαι σπιτι βγαινουν πιο πολλα υγρα ωσπυ πηγαινα στην τουαλετα συνεχεια..!!!φοβηθηκα...περνω μια φιλη μου μαια τηλ και μου ειπε περπατα και βηξε σιγα σιγα...!!το εκανα και με εσωσε....ειχαν σπασει τα νερα απο ψηλα...εγω νομιζα οτι αν σπασουν τα μερα γινεται πλημμυρα και θα το καταλαβω...κι ομως εσπασαν απο ψηλα και επεφταν λιγα λιγα..!!!ετσι πηγα στην κλινικη με εξετασαν και δεν ειχα καθολου διαστολη..!!!μου ειπαν οτι παω για καισαρικη(ευκολη λυση),,τελοσπαντων....με ετοιμασαν....εκανα με επισκληριδιο...
4.10.2010 ωρα 01.22 επεσα αλλαγη μερας ..γεννησα τον αντρα μου το καμαρι μου το σπλαχνο μου..!!ηταν ολα τελεια πηγαν ολα καλα...2880 και 50 εκατοστα ο λεβεντης μας...και ειχα μπει 1 ωρα στο μηνα μου....!!!δεν ειχα πονους λες και δεν ειχα κανει καισαρικη...ουτε παυσιπονα δεν πηρα...!αφου ολοι δεν πιστευαν αυτο που εβλεπαν γιατι γενννησα 1 και σηκωθηκα 7 το πρωι..!!!δεν κοιμομουν για 1 βδομαδα...υπερενταση το μωρο μας η χαρα και η συγκινηση μου ολα μαζι..!!!
τωρα 4.10.2011 πλεον κλεινουμε το πρωτο μας χρονο..!!! 1 χρονο μαζι με τον αγγελο μας την ανασα μας το φως μας..!!το γελαστο μας παιδι που δεν μας κουρασε καθολου που ξυπανει και κοιμαται παντα με το γελιο και του ευχομαι μεσα απο τα βαθη της καρδιας μου οτι αν ποτε του φυγουν δακρυα να ναι μονο απο χαρα..!!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ ΓΕΜΑΤΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΧΑΡΙΖΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΕ ΥΓΕΙΑ.........να σε χαιρομαστε αστερι μας..!!!ο Θεοσ και η Παναγια να σου κλουθουν σολα τα βηματα σου..!!!σε λατρευουμε...!!!και ξερω καλα οτι θα λατρευεις και συ την μικρη πριγκιπισσα που με την ιδια λαχταρα την περιμενουμε να γεννηθει με το καλο οταν ερθει η ωρα της..!!!
4.10.2010 ωρα 01.22 επεσα αλλαγη μερας ..γεννησα τον αντρα μου το καμαρι μου το σπλαχνο μου..!!ηταν ολα τελεια πηγαν ολα καλα...2880 και 50 εκατοστα ο λεβεντης μας...και ειχα μπει 1 ωρα στο μηνα μου....!!!δεν ειχα πονους λες και δεν ειχα κανει καισαρικη...ουτε παυσιπονα δεν πηρα...!αφου ολοι δεν πιστευαν αυτο που εβλεπαν γιατι γενννησα 1 και σηκωθηκα 7 το πρωι..!!!δεν κοιμομουν για 1 βδομαδα...υπερενταση το μωρο μας η χαρα και η συγκινηση μου ολα μαζι..!!!
τωρα 4.10.2011 πλεον κλεινουμε το πρωτο μας χρονο..!!! 1 χρονο μαζι με τον αγγελο μας την ανασα μας το φως μας..!!το γελαστο μας παιδι που δεν μας κουρασε καθολου που ξυπανει και κοιμαται παντα με το γελιο και του ευχομαι μεσα απο τα βαθη της καρδιας μου οτι αν ποτε του φυγουν δακρυα να ναι μονο απο χαρα..!!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ ΓΕΜΑΤΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΧΑΡΙΖΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΕ ΥΓΕΙΑ.........να σε χαιρομαστε αστερι μας..!!!ο Θεοσ και η Παναγια να σου κλουθουν σολα τα βηματα σου..!!!σε λατρευουμε...!!!και ξερω καλα οτι θα λατρευεις και συ την μικρη πριγκιπισσα που με την ιδια λαχταρα την περιμενουμε να γεννηθει με το καλο οταν ερθει η ωρα της..!!!