Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
285 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 285 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

RANIAASIKIDOY

RANIAASIKIDOY
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΡΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ!ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΝΤΙΘΕΤΗ! ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΕΙΣ?ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ?ΕΓΩ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟΥΣ!ΕΓΚΥΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΩΤΑΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΝΑ ΤΗ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙΣ ΜΕ ΑΛΛΕΣ Η ΚΑΘΕΜΙΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΛΛΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΑΠ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΤΗΣ.ΚΑΙ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ!

αγαπη 25

αγαπη 25
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
RANIAASIKIDOY έγραψε:ΡΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ!ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΝΤΙΘΕΤΗ! ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΕΙΣ?ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ?ΕΓΩ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟΥΣ!ΕΓΚΥΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΩΤΑΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΝΑ ΤΗ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙΣ ΜΕ ΑΛΛΕΣ Η ΚΑΘΕΜΙΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΛΛΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΑΠ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΤΗΣ.ΚΑΙ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ!

αχ ποσο δικιο εχεις!!δεν ξερεις τι να πιστεψεις πια!και εγω τωρα που θα γεννησω το ψαχνω παρα πολυ για παιδιατρο!!και δεν εχω καταληξει ακομα!! ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ!!!ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!! 534787

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δικιο εχετε κοριτσια!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Όπως τα λες!!!Άλλα ντ'άλλων κι ό,τι να'ναι!!!!
Πόσες φορές έχουν ανοιχτεί θέματα και βλέπω ότι άλλα λέει ο γιατρός της μιας και άλλα της άλλης.
Τελικά εγώ καταλήγω ότι το ένστικτό μας πρέπει να είναι πάντα στο on και ο θεός βοηθός!!!!!

????????

Επισκέπτης
Ασε και εγω εχω σαλταρει... Που να δεις με τις αποβολες τι ακουγα. Ο καθενας τα δικα του. Μεχρι για εξωσωματικη ακουσα και για θεραπειες που δεν εχουν αποτελεσμα και εχουν απαγορευτει στο εξωτερικο Twisted Evil ...
Καλα που εχουμε και το ιντερνετ!!! Very Happy

annou

annou
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Εμείς στην δουλεία είμαστε 3 κοπέλες και μείναμε μαζί ταυτόχρονα εγκυες με διαφορετικούς γιατρούς.Πραγματικά ο κάθε γιατρός έλεγε εντελώς διαφορετικά πράγματα και το ίδιο συνεχίστηκε και μετά με τους παιδιάτρους μας.
Τελικά είναι ποιος θα σου κάνει το κλικ και μόνο βάση ενστικτού μπορείς να πας.Εγώ πλέον έχω καταργήσει το ίντερνετ ως συμβουλάτορα γιατί μόλις γέννησα ήμουν συνέχεια στο ίντερνετ για ότι αφορούσε το παιδί και κόντευα να τρελλαθώ.Γύρω στις 40 μέρες δεν κοιμήθηκα γιατί φοβόμουν μην πεθαίνει το παιδί απο σύνδρομο αιφνίδιου θανάτου(οτι να ναι) και το παραμικρό που έβγαζε(πχ σπυθουράκια)έγραφε στο ιντερνετ οτι μπορεί να είναι κάτι απλό αλλά και τα συμπτώματα της μηνιγγίτιδας έτσι είναι.Όποτε για να μην τρελλαθώ ακούω μόνο τους γιατρούς που έχω επιλέξει και κανέναν άλλον.

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
annou έγραψε:Εμείς στην δουλεία είμαστε 3 κοπέλες και μείναμε μαζί ταυτόχρονα εγκυες με διαφορετικούς γιατρούς.Πραγματικά ο κάθε γιατρός έλεγε εντελώς διαφορετικά πράγματα και το ίδιο συνεχίστηκε και μετά με τους παιδιάτρους μας.
Τελικά είναι ποιος θα σου κάνει το κλικ και μόνο βάση ενστικτού μπορείς να πας.Εγώ πλέον έχω καταργήσει το ίντερνετ ως συμβουλάτορα γιατί μόλις γέννησα ήμουν συνέχεια στο ίντερνετ για ότι αφορούσε το παιδί και κόντευα να τρελλαθώ.Γύρω στις 40 μέρες δεν κοιμήθηκα γιατί φοβόμουν μην πεθαίνει το παιδί απο σύνδρομο αιφνίδιου θανάτου(οτι να ναι) και το παραμικρό που έβγαζε(πχ σπυθουράκια)έγραφε στο ιντερνετ οτι μπορεί να είναι κάτι απλό αλλά και τα συμπτώματα της μηνιγγίτιδας έτσι είναι.Όποτε για να μην τρελλαθώ ακούω μόνο τους γιατρούς που έχω επιλέξει και κανέναν άλλον.

αχ ποσο συμφωνωωωωω
και ακομα ενω το ξερω οτι μου κανει κακο να gogglaroooγια συμπτωματα ,εξακολουθω η αρρωστη και κοιταω και τρελαινομαιιιιιιιι

RANIAASIKIDOY

RANIAASIKIDOY
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΜΩΣ...Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΕΣΕ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΚΑΚΟ.ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΧΕΙΣ ΤΣΑΓΑΝΟ.ΑΡΚΕΙ ΦΥΣΚΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ. ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΓΚΥΕΣ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΥΜΕΝΑ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΕ ΑΡΡΩΣΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΧΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΓΧΟΣ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!

chicken

chicken
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
mamavivo έγραψε:

αχ ποσο συμφωνωωωωω
και ακομα ενω το ξερω οτι μου κανει κακο να gogglaroooγια συμπτωματα ,εξακολουθω η αρρωστη και κοιταω και τρελαινομαιιιιιιιι

Εγώ με την Βιβή ήμασταν ακριβώς την ίδια περίοδο γκαστρωμένες Razz Razz Razz , στην ίδια δουλειά. Γεννήσαμε με 2 μέρες διαφορά, οπότε μπορείτε να καταλάβετε πως ήταν με 2 έγκυμονούσες σε μια μικρή επιχείρηση Razz Razz Razz Razz

Στο θέμα μας τώρα, άλλα μου έλεγε ο δικός μου γυναικολόγος, άλλα της Βιβής! Ακόμα και στις εξετάσεις διαφέραμε! Άλλα η δική μου παιδίατρος άλλα ο δικός της παιδίατρος! Και μιλάμε για ίδιας ηλικίας παιδάκια, και παρόμοιας ηλικίας μαμάδες.... Rolling Eyes Rolling Eyes

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
chicken έγραψε:
mamavivo έγραψε:

αχ ποσο συμφωνωωωωω

Εγώ με την Βιβή ήμασταν ακριβώς την ίδια περίοδο γκαστρωμένες Razz Razz Razz , στην ίδια δουλειά. Γεννήσαμε με 2 μέρες διαφορά, οπότε μπορείτε να καταλάβετε πως ήταν με 2 έγκυμονούσες σε μια μικρή επιχείρηση Razz Razz Razz Razz

Στο θέμα μας τώρα, άλλα μου έλεγε ο δικός μου γυναικολόγος, άλλα της Βιβής! Ακόμα και στις εξετάσεις διαφέραμε! Άλλα η δική μου παιδίατρος άλλα ο δικός της παιδίατρος! Και μιλάμε για ίδιας ηλικίας παιδάκια, και παρόμοιας ηλικίας μαμάδες.... Rolling Eyes Rolling Eyes

τι καλη που εισαι ..σε αγαπω χιχιχιχι

elpisrex

elpisrex
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
για να κάνω και λίγο το δικηγόρο του διαβόλου, έχετε σκεφτεί ποτέ ότι 2 γιατροί δίνουν 2 διαφορετικές γνώμες απλώς και μόνο γιατί μιλάνε για 2 διαφορετικές περιπτώσεις; αλίμονο αν μας αντιμετώπιζαν όλους με τον ίδιο τρόπο. την ίδια συμβουλή θα δώσει ο γυναικολόγος σε μια 23χρονη υπέρβαρη έγκυο και την ίδια σε μια 40άρα λιπόσαρκη; σκεφτείτε το και αυτό.

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elpisrex έγραψε:για να κάνω και λίγο το δικηγόρο του διαβόλου, έχετε σκεφτεί ποτέ ότι 2 γιατροί δίνουν 2 διαφορετικές γνώμες απλώς και μόνο γιατί μιλάνε για 2 διαφορετικές περιπτώσεις; αλίμονο αν μας αντιμετώπιζαν όλους με τον ίδιο τρόπο. την ίδια συμβουλή θα δώσει ο γυναικολόγος σε μια 23χρονη υπέρβαρη έγκυο και την ίδια σε μια 40άρα λιπόσαρκη; σκεφτείτε το και αυτό.

... να συμπληρώσω και εγώ, π.χ. με τους παιδιάτρους, αλλιώς αντιμετωπίζεις μια υποχόνδρια και σχολαστική μαμά και αλλιώς μια ρεαλίστρια μαμά. Όταν μία μαμά πάει στο γιατρό με σπινθουράκια στο μωρό της και με τη βεβαιότητα ότι κάτι έχει ζητώντας από τον γιατρό να δώσει κάτι για να φύγου και δεν ηρεμεί με τα λόγια του γιατρού ότι δεν είναι τίποτα ε, τότε ο γιατρός κάτι θα της δώσει.

Να συμπληρώσω επίσης ότι αυτό το λέω από προσωπική εμπειρία.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την desT στις Πεμ Οκτ 06, 2011 5:10 am, 1 φορά

chicken

chicken
mamavivo έγραψε:

τι καλη που εισαι ..σε αγαπω χιχιχιχι

και γώ σαγαπώ και μου λείπεις!

Επίσης, εγώ με την Βιβή είχαμε καμμιά δεκαριά κιλά διαφορά. εκείνη 60 εγώ 72 ξεκινήσαμε την εγκυμοσύνη μας. (βέβαια εγώ είμαι ψηλή, σχεδόν 2.80 και φαίνομαι πολύ αδύνατη Razz Razz Razz ) κατα τα άλλα, δεν νομίζω να είχαμε διαφορές Rolling Eyes Rolling Eyes
Καταλήγω πως είναι θέμα γιατρού και ηλικίας γιατρού. Ο δικός μου ας πούμε που τον λατρεύω, είναι μεγαλούτσικος. Της Βιβής είναι πιο μικρός. Άρα είναι λογικό να έχουν διαφορά στις απόψεις τους. Very Happy

chicken

chicken
desT έγραψε:
... να συμπληρώσω και εγώ, π.χ. με τους παιδιάτρους, αλλιώς αντιμετωπίζεις μια υποχόνδρια και σχολαστική μαμά και αλλιώς μια ρεαλίστρια μαμά. Όταν μία μαμά πάει στο γιατρό με σπινθουράκια στο μωρό της και με τη βεβαιότητα ότι κάτι έχει ζητώντας από τον γιατρό να δώσει κάτι για να φύγου και δεν ηρεμεί με τα λόγια του γιατρού ότι δεν είναι τίποτα ε, τότε ο γιατρός κάτι θα της δώσει.

Μία στα μούτρα να συνέλθει, υποθέτω Razz Very Happy

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΚΥΝΩ ΡΕ ΓΟΛΙΑΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘ

chicken

chicken
mamavivo έγραψε:ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΚΥΝΩ ΡΕ ΓΟΛΙΑΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘ

Να, έχω και μάρτυρες! Είμαι ψηλή και αδύνατη Razz Razz

Σήκω πάνω παιδί μου, θα πληγώσεις τα γόνατά σου ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ!!!ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!! 536304 ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ!!!ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!! 536304

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
chicken έγραψε:

Σήκω πάνω παιδί μου, θα πληγώσεις τα γόνατά σου ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ!!!ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!! 536304 ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ!!!ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!! 536304
μην με πληγωνεις.....ορθια ειμαι...χαχαχαχ

chicken

chicken
mamavivo έγραψε:
chicken έγραψε:

μην με πληγωνεις.....ορθια ειμαι...χαχαχαχ

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
έλιωσα!
α ρε Βιβή Respect

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΥΤΟ. ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ -ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙ ΜΙΑ ΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ- ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΜΑΣ ΣΤΟ ΤΗΛ ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΟΔΗΓΙΕΣ. ΑΛΛΑ Η ΜΑΝΑ Η ΠΕΡΙΕΡΓΗ-ΑΥΤΗ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ- ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ 2Η ΓΝΩΜΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΕΣΠΑ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΗΝ ΕΙΔΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΡΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΤΗΣ ΙΩΣΗΣ. ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ. ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ.ΠΑΝΤΩΣ ΕΠΙΜΕΝΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΣΑΣ. ΣΠΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΥΤΟ. ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ -ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙ ΜΙΑ ΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ- ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΜΑΣ ΣΤΟ ΤΗΛ ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΟΔΗΓΙΕΣ. ΑΛΛΑ Η ΜΑΝΑ Η ΠΕΡΙΕΡΓΗ-ΑΥΤΗ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ- ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ 2Η ΓΝΩΜΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΕΣΠΑ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΗΝ ΕΙΔΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΡΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΤΗΣ ΙΩΣΗΣ. ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ. ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ.ΠΑΝΤΩΣ ΕΠΙΜΕΝΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΣΑΣ. ΣΠΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις