1 ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟ Πεμ Οκτ 06, 2011 10:20 pm
candycandy
Πανταχού παρούσα!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΝΕΙ ΤΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΟ ΣΙΔΕΡΩΜΑ...ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
candycandy έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΝΕΙ ΤΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΟ ΣΙΔΕΡΩΜΑ...ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ?
nena1988 έγραψε:candycandy έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΝΕΙ ΤΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΟ ΣΙΔΕΡΩΜΑ...ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ?
καλημερα,εχω εγω παρτο και θα σωθεις!
candycandy έγραψε:nena1988 έγραψε:candycandy έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΝΕΙ ΤΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΟ ΣΙΔΕΡΩΜΑ...ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ?
καλημερα,εχω εγω παρτο και θα σωθεις!
ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΤΑ ΣΙΔΕΡΩΝΕΙΣ ΜΕΤΑ? ΒΑΖΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΣΤΟ ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΣΤΙΣ ΕΤΙΚΕΣ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΤΟ ΤΗΡΕΙΣ ΑΥΤΟ? ΕΠΙΣΗΣ ΑΚΟΥΣΑ ΠΩΣ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΙΣΧΥΕΙ?
candycandy έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΝΕΙ ΤΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΟ ΣΙΔΕΡΩΜΑ...ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ?
CHRISLA2216 έγραψε:κοριτσια καλημερα κι απο μενα!!
εχω κι εγω στεγνωτηριο κ το χρησιμοποιω τον χειμωνα, αφου εχουμε ενδοδαπεδια θερμανση κ κανενα καλοριφερ...
ειναι πολυ πολυ βοηθητικο, και ναι αποστειρωνει κ τα ρουχα!
αλλα δεν καταλαβα κατι... δεν σας τα βγαζει τσαλακωμενα?? πως γινεται αυτο? εχει ειδικο προγραμμα?? για πειτε μου... εμενα ολα τσαλακωμενα τα βγαζει!!!!
tomaraki έγραψε:CHRISLA2216 έγραψε:κοριτσια καλημερα κι απο μενα!!
εχω κι εγω στεγνωτηριο κ το χρησιμοποιω τον χειμωνα, αφου εχουμε ενδοδαπεδια θερμανση κ κανενα καλοριφερ...
αλλα δεν καταλαβα κατι... δεν σας τα βγαζει τσαλακωμενα?? πως γινεται αυτο? εχει ειδικο προγραμμα?? για πειτε μου... εμενα ολα τσαλακωμενα τα βγαζει!!!!
Εμενα εχει προγραμμα που λεει λιγοτερο σιδερωμα και βγαινουν τζιτζι!!!
CHRISLA2216 έγραψε:tomaraki έγραψε:CHRISLA2216 έγραψε:κοριτσια καλημερα κι απο μενα!!
Εμενα εχει προγραμμα που λεει λιγοτερο σιδερωμα και βγαινουν τζιτζι!!
εμένα έχει τις εξής επιλογές :
Έτοιμα για φόρεμα
για στέγνωμα στη ντουλάπα
στέγνωμα για σίδερο
έχει επίσης επιλογή για πολύ ευαίσθητα ρούχα και έξτρα ένα κουμπί για μείωση τσαλακώματος .
α, μαλιστα!! μαλλον πρεπει να κοιταξω το βιβλιαρακι η ανεπροκοπη...
ευχαριστω κουκλα!!
tsipita!! έγραψε:Καλημέρα!! Κι εγώ έχω στεγνωτήριο και πραγματικά είναι πολύ βολικό ειδικά το χειμώνα!! Τα ρούχα ναι μεν τα αποστειρώνει αλλά ρε κορίτσια εμένα μου τα βγάζει κατατσαλακωμένα και κάθομαι μετα και τα σιδερώνω..
Επίσης μερικά που έχω βάλει όπως φόρμες και μπλουζάκια των παιδιών μου έχουν βγει βαφτιστηκά..
tsipita!! έγραψε:Καλημέρα!! Κι εγώ έχω στεγνωτήριο και πραγματικά είναι πολύ βολικό ειδικά το χειμώνα!! Τα ρούχα ναι μεν τα αποστειρώνει αλλά ρε κορίτσια εμένα μου τα βγάζει κατατσαλακωμένα και κάθομαι μετα και τα σιδερώνω..
Επίσης μερικά που έχω βάλει όπως φόρμες και μπλουζάκια των παιδιών μου έχουν βγει βαφτιστηκά..
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης